Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yenibosnadakini diyorsun değil mi canım?
sözlümün işi orda :)
çok teşekkür ederim
peşin alıcaz inş :)
yani düşündüğümden baya uyguna alıcaz inş :Saruboceq:

üstüne bastın ayağını kaldır tam onikisdesinn

spotçuların ilerisinde eskidji diye bir yer oradada var sonra topkapıda bi spotçu varr

b,irde doğubankın enalt katındaa selenaycımm

anladım canım fiyat araştırdığın zaman benimlede paylaşabilirmisin,

benim dudağımda uçuk çıktı balayında işte taksici önerdi şifa niyetine ceviz macununu gerçektende 3 gün sürdüm ve yedim hemen geçti. ee tadı mükemmelll
gelirken annemlere falanda getirdik iyiki getirmişiz buraya gelnce sorduk soruşturduk araştırdık yok... ki mesela marmaristede turistlere yönelik bu tarz şeyler dolusuna bereket ama bizimkiler henüz bunu keşfedememişler :roflol:

baberko bekoya dün bende baktım.güzel şeyler var.ama nedense bosch ta takılı kaldım

ewt bende öyle :) ama bizim burda acılanı babam dedi 1150 tl ye nofrost varmış tabi beyaz küçüktür dedim yok iyiydi dedi babam öyle seylerdende anlar eskiden arçelik yetkili servis bayisi varmış.eğer büyüklüğü özellikleri iyiyse düşünürüm yani beyaz ama olsun beyazda kötü değil

tabi tabi ama oraya gitmeden önce sana tavsiyem modellerini paşabahçeden yada interne t sitesinden katalogdan falan bi görr seç

her model olmuyo ellerinde siz karar verin biz getirtirz diolar canımm

aa gerçekden mi canım, ya ben o dükkanın adresini ve ismini alabilirmiyim, ist bilmiyorum ama nişanlım ve kayınvalidem yardımcı olurlar adresi bulma konusunda

Selam kızlar opuyorumnanaktan
Eccu canım, kelebek harika olmuş canım :lepi:
Burcucum ailenle çok mutlu olduğunuz gözlerinden belli. Ben daha çok babana benzettim. Bu arada kahvaltı sofrası da 10 numara yerimseniben

psigo reyhan ben kocişe sordum 3500 degılmış 3200e almışısız
ee kdvde 18 di ozaman normal yani

baberko senin düğün nezaman
bana hbr verirmisin aldığın ürünleri

esmy sordunmu kız:)için rahat etmedi dee mi:)

aa gerçekden mi canım, ya ben o dükkanın adresini ve ismini alabilirmiyim, ist bilmiyorum ama nişanlım ve kayınvalidem yardımcı olurlar adresi bulma konusunda

adı birlik ticaret diye geçio eminönünde, malatya pazarı kapısından çıkınca sağa dönücekler o hizzadaa
kime sorsalar gösterirlerde zaten
tam adres ve teli annemin kartvizitliğinde o da yok şu anda evde

Kızlarrr günaydınlarr opuyorumnanaktan
Buyrun bakalım..Renk konusunda yardımcı olan burcucuma çok çok teşekkür ederim a.s.

Çok güzelmişş ikizz çok güzel olmuş rengide cuk diye oturmuş hanii :lepi:
Ahh elisacımm üzülmemeye çalış özellikle annecine sakın belli etme :teselli:
Allah işinizi rast getirsinn umarım biran önce gönlünüze ve bütçenie göre ev bulursunuz :Saruboceq:
Kızlarr malum annemler burda yaa size foto ekliyimmm
Çok şekersinizz zemuszemus
Allah mutluluğunuzu bozmasınn inş..Annecinde pek gençmiş yerimseniben
Lahanam annenler nerede ? Öff kötü olmuş Allah dayanma gücü versinn :Saruboceq: :teselli:

reçelliğimmmm

buda ilk zeytin yağlı dolmamm kızlar.. çok lezzetli olduğunu söylediler....

Offf sofraya bak reçellere bakkk yemede yanında yattt cokacimcoook

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Burcuu ne güzel fotolar böle gözlerinin içi gülmüş canım benim bu arada herkes seni anneye benzetmiş ama sen tıpkı babaya benziosun ilk çocuklar hep babaya benzermiş zaten ikinciler anneye bol bol tadını çıkar bakalım bu arada Marmaris ne güzel ohh herkes seleserpe parmak arası terlikler falan ben bugün iş yerine gelirken gömlek giydim üzerine mini ceket ayağımdaki ayakkabılarımı hiç sormayın siyah converse :roflol::roflol::roflol:napıyım üşüyor eşim sabah hayırdır canım pikniğe mi ofise mi dedi :roflol::roflol:

Gamzem de gelmiş Mayıs annesi bizi unuttu bu arada bebişinin cinsiyeti belli mi Gamze???

birde size bişi sorcam bulaşık makineme sticker alcam linki buraya yapıştırsam olur mu çok kararsızım ???fotoları kopyalayamadım

Lahanam annenler nerede ? Öff kötü olmuş Allah dayanma gücü versinn :Saruboceq: :teselli:

annemler tekirdağdalr yazlıkta...
biz burada ablamla kalıyoruz.o hastaydı kalkmıyordu.akşam kurduydum ama nasıl oldu anlayamadım.duymadık hrhald telefounun sesini.şu anlık iyiyim ama inş snuda hayır olur...

annemler tekirdağdalr yazlıkta...
biz burada ablamla kalıyoruz.o hastaydı kalkmıyordu.akşam kurduydum ama nasıl oldu anlayamadım.duymadık hrhald telefounun sesini.şu anlık iyiyim ama inş snuda hayır olur...

ayy tekirdağmıııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Selam kızlar opuyorumnanaktan
Eccu canım, kelebek harika olmuş canım :lepi:
Burcucum ailenle çok mutlu olduğunuz gözlerinden belli. Ben daha çok babana benzettim. Bu arada kahvaltı sofrası da 10 numara yerimseniben
sağol sulfatımmm opuyorumnanaktan

sinay kuzum evet vallahi kız kardeşim hık demiş annemin burnundan düşmüş. mesela kız kardeşimle benide kimisi benzetir kimisi hiç benzetmez. bence azıcık benziyoruz ama o benim biraz daha minyonum... a.s yaa aileyiz sonuçta illa benziycez:1rolleyes:

sulfat hoşgeldin canım, senden de aynı potansiyeli beklioruz canımm masa konusunda

Hoşbuldum pashminam Şeniz Vala ben evimin düzenini kurup bi temizliğinden kurtulsam yapcam ama kaydirigubbakcemile3 Burcu kadar da hamarat değilim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…