yenibosnadakini diyorsun değil mi canım?
sözlümün işi orda :)
çok teşekkür ederim
peşin alıcaz inş :)
yani düşündüğümden baya uyguna alıcaz inş :Saruboceq:
valla şöyle söyllim paşabhçe mağazalarına gidip kazıklatmam kendimi hayatta ki outletleride buna dahil
benim eminönünde çeyiz aldığım yerlerde var birde metro gros marketlerde bulabilirsin
hesaplatmadım bu ay alıcaktım kadehlereimi ama üst başa çalıştımm
anca bayramdan sonra gidip fiyat öğrenebilirim
:kedi:
[sıze="2"]selam hemşoooooooooo opuyorumnanaktan :1hug: şeniz nasılsın bugün iyi misin.. Güzel geçmiş dün akşamki yemek... Sevindim...[/sıze]
anladım canım fiyat araştırdığın zaman benimlede paylaşabilirmisin,
canım istanbuldan burda spotçular var peşinde de 1650 tl ye kaar düşüolar bilgin olsun
ayy o ceviz macunu nu bende yedim kıbrıstaa ne harika bişey dimiii
off off kardeşime diimde getirsin kışaa
kadeh işini öyle halledicem vallaa
baberko bekoya dün bende baktım.güzel şeyler var.ama nedense bosch ta takılı kaldım
tabi tabi ama oraya gitmeden önce sana tavsiyem modellerini paşabahçeden yada interne t sitesinden katalogdan falan bi görr seç
her model olmuyo ellerinde siz karar verin biz getirtirz diolar canımm
aa gerçekden mi canım, ya ben o dükkanın adresini ve ismini alabilirmiyim, ist bilmiyorum ama nişanlım ve kayınvalidem yardımcı olurlar adresi bulma konusunda
günaydınSelam kızlaarrr Nasılsınız?? Geçmişe bakayım öncee.. Oooo baya yazmışsınız.. nasııııı okuyacağım o kadar sayfayı yaaa
baberko senin düğün nezaman
bana hbr verirmisin aldığın ürünleri
esmy sordunmu kız:)için rahat etmedi dee mi:)
Çok güzelmişş ikizz çok güzel olmuş rengide cuk diye oturmuş hanii :lepi:Buyrun bakalım..Renk konusunda yardımcı olan burcucuma çok çok teşekkür ederim a.s.
Ahh elisacımm üzülmemeye çalış özellikle annecine sakın belli etme :teselli:sorma kuzum bu konuda moralim bozuk çünkü biz daha ev bulamadıkk:çok üzgünüm:
bi ev bulsak herşey çorap söküğü gibi geliceka.s
temizliği yapılıp mobilyalar , beyaz eşyalar ve ardından bnm çeyiz gidicek , perdeler sipariş edilecek ama dedim yaa herşeyden önce uygun bi ev bulmamız lazım. ortada ev olmayınca hazırlıkta olamıyor. bnm 2 düğünüm olacak 9 ekimde kendi şehrimde 11 ekimde nişanlımın şehrinde. çok garip duygular içindeyim psiqom.. annem ağlıyor sürekli.. bnm de içim buruk.. zor imiş.. sanki ben değil de başkası evlenicek gibi hissediyorum
Çok şekersinizz zemuszemusKızlarr malum annemler burda yaa size foto ekliyimmm
Lahanam annenler nerede ? Öff kötü olmuş Allah dayanma gücü versinn :Saruboceq: :teselli:hayatımda ilk defa sahura kalkamadım bu geceakannehir
3,30 kurmuştum mamalarmı hazırlayıp yatmıştım.ama sabah bir uyandım saat 7,30 .
aman Allahım hemen niyetlendim uyanmasam işede geç kalacakmışım demek.
bugün nasıl akşam etcem çok merak ediyorum.
belkide her zamnkinden daha iyi olur.
inş...
reçelliğimmmm
buda ilk zeytin yağlı dolmamm kızlar.. çok lezzetli olduğunu söylediler....
Lahanam annenler nerede ? Öff kötü olmuş Allah dayanma gücü versinn :Saruboceq: :teselli:
annemler tekirdağdalr yazlıkta...
biz burada ablamla kalıyoruz.o hastaydı kalkmıyordu.akşam kurduydum ama nasıl oldu anlayamadım.duymadık hrhald telefounun sesini.şu anlık iyiyim ama inş snuda hayır olur...
sağol sulfatımmm opuyorumnanaktanSelam kızlar opuyorumnanaktan
Eccu canım, kelebek harika olmuş canım :lepi:
Burcucum ailenle çok mutlu olduğunuz gözlerinden belli. Ben daha çok babana benzettim. Bu arada kahvaltı sofrası da 10 numara yerimseniben
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Burcuu ne güzel fotolar böle gözlerinin içi gülmüş canım benim bu arada herkes seni anneye benzetmiş ama sen tıpkı babaya benziosun ilk çocuklar hep babaya benzermiş zaten ikinciler anneye bol bol tadını çıkar bakalım bu arada Marmaris ne güzel ohh herkes seleserpe parmak arası terlikler falan ben bugün iş yerine gelirken gömlek giydim üzerine mini ceket ayağımdaki ayakkabılarımı hiç sormayın siyah converse :roflol::roflol::roflol:napıyım üşüyor eşim sabah hayırdır canım pikniğe mi ofise mi dedi :roflol::roflol:
Gamzem de gelmiş Mayıs annesi bizi unuttu bu arada bebişinin cinsiyeti belli mi Gamze???
birde size bişi sorcam bulaşık makineme sticker alcam linki buraya yapıştırsam olur mu çok kararsızım ???fotoları kopyalayamadım
sulfat hoşgeldin canım, senden de aynı potansiyeli beklioruz canımm masa konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?