sulfat opuyorumnanaktan
mulberry esmanın alıntısında gördüm beni mi sordun canım
annemler tekirdağdalr yazlıkta...
biz burada ablamla kalıyoruz.o hastaydı kalkmıyordu.akşam kurduydum ama nasıl oldu anlayamadım.duymadık hrhald telefounun sesini.şu anlık iyiyim ama inş snuda hayır olur...
mulberry esmanın alıntısında gördüm beni mi sordun canım
slm kızlar konuyu yanlış yere açtım galiba ama arıyorum bölümüne beceremedimkafamçokkarıştı..bana yardımcı olurmusunuz ben karalahanın elbisesini çok beğendim bu bayram almak istiyorum ama burda yok istanbulda varsa bana yardımcı olurmusunuz ikinci elde olsa olur temiz olduktan sonra...alıp bana gönderirmisiniz tabi önce fiyatını öğrenip
Kızlaaaarrrr acil cevapppp
Akşama misafirim var çaya 8.30 gibi geleceklermiş.... Ne hazırlayabilirim çabuk olacak 7'de evde oluyorum kolay ve çacuk hazırlanacak bişeyler önerirmisinizzzzz
ıftaramaı ben anlamadımKızlaaaarrrr acil cevapppp
Akşama misafirim var çaya 8.30 gibi geleceklermiş.... Ne hazırlayabilirim çabuk olacak 7'de evde oluyorum kolay ve çacuk hazırlanacak bişeyler önerirmisinizzzzz
cnm nıhalınkı oalyına cevap verdım gordunmuBurcu annen çok tatlıymış aynı abla kardeş gibisiniz.Senin de yüzünden gülücükler eksik olmuyor tabı anneciğinle babacığın senın yanında evindeler kocacın d ayanında başka ne ısteyebılırsın kı.Dımples hoşgeldin sende canım kaç gun nerelerdeydın
slmsız hemşom
cnm konuyu anlaman ıcın ılk sorum nıhalınkının kım oldgunu bılıyormusun?
bılmemkı
Nıhalınkı kaynın mı:)Ayy bılmıyom meraktan çatlıycam bı anlatıversene bır yandan iş edıyom bır yandan burayı okuyom
HE EVET bilmiyomuydun kaynım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?