Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

annemler tekirdağdalr yazlıkta...
biz burada ablamla kalıyoruz.o hastaydı kalkmıyordu.akşam kurduydum ama nasıl oldu anlayamadım.duymadık hrhald telefounun sesini.şu anlık iyiyim ama inş snuda hayır olur...

ah canım :teselli: İnşallahh bi sorun çıkmaz dayanırsın yerimseniben

off kızlar internet gitti giremedim alışmışımda size oyyburcum allah bereket versn sofra süper o biberleri nasıl öle kestin gııı salata tabağındaki

mulberry esmanın alıntısında gördüm beni mi sordun canım

evet canım sordum... bugün ne giydin topiğine bakarken aşağıdaki mesajı gördüm de... sen de gördün mü acaba diye ekliyorum

Benim bugün temizlikk günümm çok işimm varrakannehir
Arada sırada gelir bakalımm...
Kaç gündür temizlik yapmıyorumm :sinifsinif:

Haydinn hoşçakalınnn :gitme:

Kızlaaaarrrr acil cevapppp
Akşama misafirim var çaya 8.30 gibi geleceklermiş.... Ne hazırlayabilirim çabuk olacak 7'de evde oluyorum kolay ve çacuk hazırlanacak bişeyler önerirmisinizzzzz

kızlar reçelleri görünce bizde antalyadan turunç ve patlıcan reçeli almıştık patlıcan reçelinin kestane gibi tadı var çok güzel gerçekten

Akşama misafirim var çaya 8.30 gibi geleceklermiş.... Ne hazırlayabilirim çabuk olacak 7'de evde oluyorum kolay ve çacuk hazırlanacak bişeyler önerirmisinizzzzz

muhtemelen tok gelicekler bir tatlı bişi ister kare bisküvi borcama yay kakaolu pudingi dök üstüne ılındıktan sonra koy dolaba kare kare kes servis yapcağın zaman üstünüde hind.cev. olmazmı ki?

Burcu annen çok tatlıymış aynı abla kardeş gibisiniz.Senin de yüzünden gülücükler eksik olmuyor tabı anneciğinle babacığın senın yanında evindeler kocacın d ayanında başka ne ısteyebılırsın kı.Dımples hoşgeldin sende canım kaç gun nerelerdeydın

ıftaramaı ben anlamadım
cayaysa halleylerı al kremsantıyle karıstır dondur dondurma gıbı servıs yap
cnm nıhalınkı oalyına cevap verdım gordunmu

beta kolay gelsın

sınay benım ayaklarım üşüyo suan ve corap gymedım:mymeka: 2 gun sonrada halam gelcek bunun acısı cok kötu cıkcak sen cok ıyı etmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…