Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aa gülay ne yaptı yine eşşek böcük?

ay o kaa yoğunum ki
geçmişi okumaya vaktim yooookkk

deniz söler miyim be pışşıkkkk:1ninca:

kocemle dizi izlemek istedim dün akşam oda gıcıklık etti kalktı gitti izlemek zorundamıyım die bu delide haklı enüşte didi halbuki 1 tanecik dizim var ve beraber izleyelim demiştim koceciime akannehir

esmacım evet dediin doğru (Ayrıca iltifatın için de teşekkür edeirm mucuk)
ama işte benim sırtım falan etli çok kollarımın altı da tombilik tombilik
o yüzden saçlarımla kamufle etmeyi düşünüyorum bu bir
ikincisi saçlarımı çok beeniyorum (bak sen yüzünü beendiini ima ettin-ki benc eporselen bebek gibisin maşallah bak bi daha dedim- ben saçımı beendiimi ima bile etmeden direk söledim ahahhahahahaha)
işte o yüzden açık saç istiyorum
bi de ben öyle topuza falan güvenemiyorum
kuafföre kapris yapmayı da hiiç beceremem o lmadı bi daha olmadı bi daha

açık yapcam gitcek inşallah

mölberiiii klava:

2000 civarı bu gelinliğin hakkıdır zaten bence.. güle güle giy inşallah... hep ağzın kulaklarında olsun o gün.
en fazla 2000
kocemle dizi izlemek istedim dün akşam oda gıcıklık etti kalktı gitti izlemek zorundamıyım die bu delide haklı enüşte didi halbuki 1 tanecik dizim var ve beraber izleyelim demiştim koceciime akannehir

yaprak dokumu kesin

bence yüzü güzzelse her trlü çıkar ön planaaaa saç bence gelinliğe cok hava katıoooo arka planda kalmasını dusunmem meselaaa Şeniz ama tabi zevk meselesı sen oyle dusunursun o olee bence yuzun guzel olsun her yerde bellı olurrrr

akannehirlaelaelaelaelae

:Saruboceq:Şeniz
kızlar takip edemedim pek
günaydın hepinize
gelinliğimi buldum

görmek isteyen barnak atsın

ay aman barnak kaldırsın

parmağım sakat ayağımı kaldrsam
kaydirigubbakcemile3

hee anladm canım sacını kullancan ozaman ok
ya dalgalıda guzel cok ama dedııgm gıbı suratı guzel olan yanı baby face olanlar bence yuzunu on plana cıkarmalı yanı yuksek koca topuzlarda degıl
allta hafıf yuzu cıkaran topuzlar
ama ccnm senınkıde mantıklı
buarada bende tedekkur ederım cnm bnm iltifatınazemuszemus

bunun 2000civarı dediği kesin 2999 tl flndır
çok diilmiş ben rahat bi 4000 5000 dersin die beklemiştim
güle güle giymeyi nasib etsin rabbim inş
esmer fıstığada süper yakışcak

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: evettt

sabah sana günaydın didim cvp vermedin bana :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
ölemi ıh bana gunaydın sanada ozaman
tabiki cıkar guzel yuzu saklayamazsın ama sac onu dagtırı arkada toplanan bir saç herzaman yuzu one cıkarır

edaaaaaaaaaaaaaaa

gelinlik tam benim beğendiğim tazda tatlişkomm

bi kaç tane buna benzer modelde kopyalamıştım hattaa

sana çok yakışacaktır esmersin yaaa

markası ne pekii???

fiyat konusunda benim arkadaşım kiraladı 1700 tl den kızlarr satın almak mantıklı ama onuda napcam nereye sokuşturcam sonra karar veremiorum bende ama eda gibi kesinlikle hazır alcam diktiremem bende sıkıntıya gelipp

mıcımın kenarı mannak sensın
2200 tl az vermedın kesın
ama cok zarif aynı ben
sana göre deıl o ayrı

Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
parpalm, baberko+, bunebu+, burcuözge+, densem+, elisaa, esmerfatos, esmy+, Eudorabeta+, fbilgili, gülay_gülay+, joyist, karalahana+, ladybirddaisy+, mulberry+, nefesim+, nhl-frk+, PARANTEZ, Pashmina+, psoriasis+, reyhan85, uğur böcüğü+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…