böcük sezonda evlenirsen bu fiyatlara bulmazsın be canımm
benim kankam 4 ekimde evlenicek 1700 tl ye kiraladı üstelikkkk :gitme:
:lepi:edacım çok şık bır gelınlık sana çok yakışcak fıyatına gelınce deger bole bı gelınlıgeee eeee bıde içindekı sen oluncaaa daha da çok deger
hmm işte düün dernek balayı falan hesaba katıp 1 ay içinde geri istiolar bildiim kadarıylabu kiralık gelinlikler kaç günlüğüne kiralanıyo acabaa yaa bilen varmı??
amin amineda canım bencede gelinlik çoook şık sanada çok yakışıcak eminim
mutlulukla giyersin inşallahh:Saruboceq:
hadi ahdi sana d agünaydın hadi koş gelinliime bakherkese merhaba opuyorumnanaktan
mersü öcüşümmmmmedaa çok şıkmış gönlüne göre olsun inş.
daha iyisi senin olsun baberkoşummm baharımmmmm opuyorumnanaktaneda gelinliğin süper :asigim:
ay hadi inşallahedacım sende benım gıbısın cnmmm bende sevmem tapuzzz sadece nısanımda dusunuyomm alttann hep acık olmasınn dıeee ama hayal ettıgım gıbı olurdaa dugundee guzel olcakkk gelınlık super sacın bencee ole superrr super gelın olcan kızkaydirigubbakcemile5
balkuzummerhaba cnm
böcüüm bence de zor yani 1000 liraya bulmakyok cnm daha nelerakannehir ya bızıım orda yok bu fıyata gelınlıkler cokta güzeller taş patlasa 1000 tl oda yanı ındıırım yaparlar kesın
ama ben asla o fıyatı bı gelınlığe veremem
ustelık yazın evlencem bende kısmetse
ya bak bosuna fırca atıınivet bebişim bende sonadan farkettim senden ilgi beklemişim dimekki kaydirigubbakcemile3
sımdı analamdım kac paraedacım çok şık bır gelınlık sana çok yakışcak fıyatına gelınce deger bole bı gelınlıgeee eeee bıde içindekı sen oluncaaa daha da çok deger
ehe kız dugunden oncekı alıyon 1-2 gun sonrada verdım ben 1 hafta sonrabu kiralık gelinlikler kaç günlüğüne kiralanıyo acabaa yaa bilen varmı??
sen nirelerdesinherkese merhaba opuyorumnanaktan
saol canuummmervam ınş amın cnm
merve gule gule kullan cnm havlun cok cıcı hepssı cok guzel
bence sen saçmalıyorsunlmaz:
RABBIM kullarının sabrını ölçer tamam mı bunun ıcnde bazı sorunlar olabılır böle seyler nasıl düşünebılıyorsun anlamış deılım ve sana gercekten cok kızdım yaa
gunun yerın saatın bellı ve eksık yada fazla sevdığın ınsana kavuşacaksın ve hala resmen neden ben dıyorsun
cok büyük gunah işledığının farkında mısn bılmem
gercekten sana cok kızdım
herkesın hayatında cok kötu seyler olur ben sana bı desem varyaa neyse sabır yücelııktır bunu unutma
bak ben işte bıle huzurlu deılım netımı kesıyorlar küfür edıp ne hakaretler yıyorum
sımdıye coktan cıkardım ama kurcam yuva ıcın onun hakkı için sabredıyorum
sorunun ne senın evladını mı kaybettın annenı babanı mı
yoksa hıc kazanamıycan bı mutluluğa mı sahıpsın
sana hıc yakıştıramadım
dua edıyor musun edıyorsan daha içten yılmadan edeceksın
duan kabul olana kadr ama içinde bı küçük şüphe varsa kabul olmaz bunu bil
kızlar dün saat 4ten sonra netımı kestılar uyusluk diz boyu ama bendekı sabırda boyumdan büyük cok şükür
onlarda olmayan bısey ve cok önemlı bısey bende var ALLAH KORKUSU ve ınanıyorumkı bu işyerımdekı bu savaşi ben kazanacağım bı kac yerden haber beklıyorum
burdan cıkarsam sızlerı ancak aksamları görebılcem cok özluycem ama ınş işim olur
burda artık daha fazlasına dayanamıyorum
ınanın cok borcum olmasa köye annemın yanına gtcem ama cekıp gtmek yenılgıyı kabullenmek dıye kalıyorum burda ama cok az kaldı ınş iş bulcam ınş
dua eder mısnız benım ıcın mafoldumben
böcük umarım iş bulursun canım...
ben 1 yıldır arıyorum aramaktan bıktım artık herkes bi yere yönlendirdi hiç biri işe
yaramadı
sağlam bi referans olmadan bu işler yürümüyo mafoldumben
canım ben beyaz eşyamı kendim aldım kalan mobilyalar ve koltuklar büyük olarak nişanlım mobilyacı mobilyaalrı o yapacak sadece koltuk tül perde halı kalıyor..
eda valla çok çabıkkk halledion işlerini mobilya, gelinlik hazır bileee
sırada ne var hakkat
tabiki gzeldir esma ama ben biker gıyceem sevmıyorumm acık sevıyorumm sac bı ınsanı cok degıstırıyoo ve benm askım acık sac sevıyo hehe o yuzden pısman olmak ıstemem ama yakısanıda avar en son resımde kı cok tatlı olmuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?