Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

edacım sende benım gıbısın cnmmm bende sevmem tapuzzz sadece nısanımda dusunuyomm alttann hep acık olmasınn dıeee ama hayal ettıgım gıbı olurdaa dugundee guzel olcakkk gelınlık super sacın bencee ole superrr super gelın olcan kızkaydirigubbakcemile5

balkuzummerhaba cnm

böcük sezonda evlenirsen bu fiyatlara bulmazsın be canımm

benim kankam 4 ekimde evlenicek 1700 tl ye kiraladı üstelikkkk
:gitme:

yok cnm daha nelerakannehir ya bızıım orda yok bu fıyata gelınlıkler cokta güzeller taş patlasa 1000 tl oda yanı ındıırım yaparlar kesın
ama ben asla o fıyatı bı gelınlığe veremem
ustelık yazın evlencem bende kısmetse

nihal böle mesela
bu sade gelınlıge böyle sade bir yuzve saç gider

yada bu

yaniguzel yuzlulerde bu model cok yakısır
bukızada bu gitmiş burnu biras buyuk

öle yani ben sade sevdıgımden belkide
edanında yuzu guzel dıye dedım ama onun niyeti baskaynış hehehe
bilmıyom benniyeyse böle bayılıyorum sununguzellegıne bakın guzel yuzu tas gibi ortada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eda sende haklısın anlıyom cnmm sen alıştın tabe binli fıyatlara :roflol: sımdık benım usağu arayıp dıycem
eda 3500 tl gelınlık almış
adam kalpten gıder bız evlenmeyık bu gıdısle der kalırık valla:roflol:
anlatıklarına göre ıyımış hayrlı olsun nann sonunda sende evlenıyon ya ben evde kalmam

Kızlar günaydın nerde gelinlik yaa kaçıncı sayfada çok şey kaçırdım gene off işsiz kalıp evde oturup akşama sizle konuşmak istiyorum yada tüm işleri boşlamak.İkinci seçenek daha hoşuma gitti

edacım çok şık bır gelınlık sana çok yakışcak fıyatına gelınce deger bole bı gelınlıgeee eeee bıde içindekı sen oluncaaa daha da çok deger
:lepi:

mersü

şımartıyosunuz bini guzuuuummmmm:kedi:

bu kiralık gelinlikler kaç günlüğüne kiralanıyo acabaa yaa bilen varmı??
hmm işte düün dernek balayı falan hesaba katıp 1 ay içinde geri istiolar bildiim kadarıyla

eda canım bencede gelinlik çoook şık sanada çok yakışıcak eminim
mutlulukla giyersin inşallahh:Saruboceq:
amin amin
teşekkür ederim yihuu:lepi:

herkese merhaba opuyorumnanaktan
hadi ahdi sana d agünaydın hadi koş gelinliime bak
balım guzum hadi hadi
heyecnalanıyorum
görmeyen kalmasın istiyorum

edaa çok şıkmış gönlüne göre olsun inş.
mersü öcüşümmmmm

eda gelinliğin süper :asigim:
daha iyisi senin olsun baberkoşummm baharımmmmm opuyorumnanaktan

ay hadi inşallah
teşekkür ederim
yani ben mesela n işanımda da atkuyruu yaptırdım
hiç gelemiyorum topuzaa
o kaa uzattım ben bu saçları
göstermim mi ulennnnnnnnn

böcüüm bence de zor yani 1000 liraya bulmak
yani ha bulursun da işte
ne bileyim
kumaşı daha duru olur
ne bilim taşı az olur
dikişi tırt olurmuş gibime gelio
tabi sen allahtan bu işlerden anlıosun
yine olabildiinc eiyi yaptırırsın
hatta sen ballısın heyvan
kesin en kral gelinlii o paraya giyersin ben diim
lafımı geri aldım

ivet bebişim bende sonadan farkettim senden ilgi beklemişim dimekki kaydirigubbakcemile3
ya bak bosuna fırca atıın
edacım çok şık bır gelınlık sana çok yakışcak fıyatına gelınce deger bole bı gelınlıgeee eeee bıde içindekı sen oluncaaa daha da çok deger
sımdı analamdım kac para
bu kiralık gelinlikler kaç günlüğüne kiralanıyo acabaa yaa bilen varmı??
ehe kız dugunden oncekı alıyon 1-2 gun sonrada verdım ben 1 hafta sonra
herkese merhaba opuyorumnanaktan
sen nirelerdesin

mesela ben bukadar sade bile yaptırabılırım

sonra sorarlarmış gelin hangisikafamçokkarıştı

tabiki gzeldir esma ama ben biker gıyceem sevmıyorumm acık sevıyorumm sac bı ınsanı cok degıstırıyoo ve benm askım acık sac sevıyo hehe o yuzden pısman olmak ıstemem ama yakısanıda avar en son resımde kı cok tatlı olmuss

edacım uzattıysan hıc dusunme bak kısa olsa saclarınn yaptır demem guzel olmuyo ama uzun oluncaa super oluyooo ınsss cnm gonlunce olurrr :1hug:

kıs eda gelinliğinde fiyatı da süper... kızlar ne takılıyosun fiyatına ya sanki siz mi veriyonuz erkek tarafının işi, bi kere oluyo en güzeli olsun acımayın heriflere acımayın sonra az bile ettim dersiniz oa göre kaydirigubbakcemile3 eda inşallah çooooookkk mutlu ve çoooookkk güzel bi gelin olursun canım, önemli olan senin ruh halin senin gönlün ne kadar iyiyse yüzün o kadar güzel yansır gelinlikte neymiş bee pehhhhhh yerimseniben

ervam ınş amın cnm

merve gule gule kullan cnm havlun cok cıcı hepssı cok guzel
saol canuummm

:lepi:
bu düşüncelerinden bu konuşmalarından dolayı daha bi ayrı seviom seni bee böcüüümm :1hug:
hayırlısıyla tez zamanda çok çok daha iyi iş bulursun inşallah canımm..

böcük umarım iş bulursun canım...
ben 1 yıldır arıyorum aramaktan bıktım artık herkes bi yere yönlendirdi hiç biri işe
yaramadı
sağlam bi referans olmadan bu işler yürümüyo mafoldumben

gel bi de bana sor miniim..1 sene olcak eylül sonunda..iş güç yok..çaarıolar verdikleri maaş 450 lira..cumartesi bile calısıosun..ben boşuna okumusum o zaman diorum..evde pinekliorum mecbur..

canım ben beyaz eşyamı kendim aldım kalan mobilyalar ve koltuklar büyük olarak nişanlım mobilyacı mobilyaalrı o yapacak sadece koltuk tül perde halı kalıyor..

reyhancım allmode var ya orda halı ve perdelerde % 50 indirim var bi oraya da bak istersen..fiyatlar hakkında bilgim yok gerçi..ama harika şeyler var..

eda valla çok çabıkkk halledion işlerini mobilya, gelinlik hazır bileee

sırada ne var hakkat

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizde sadece koca var gerisi yok kaydirigubbakcemile3

nan edaa bayıldım gelinliee..hayırlı olsun..sana da cok yakısır biz senle aynı tarz begenioduk resmi kaydediorum izninlee

pufiim sıkma canını dua et bol bol hakkınızda hayırlısı olsun canım..ama stresten kaynaklanıodur bencede..akısına bırak cnm :1hug:

bu arada selam kıslaarr

eda bılıyn mu bılmem bılmıyon kesın ayu sende o hafıza yohh
önceden nışan ıcın gelınlıkcıde nışanlık dktrdım gelınlık gıbımdı 400 tl verdım kadın başkasına verdı
haklı olarak versın zaten gymemde
sımdık bu kışı aynı zmnda ladybırd un nışanlığını dıken kişi benım komsum ablam samımıyız ve fatıh te yerı var
bızım semte 1000 tl ıse fatıhte 2000 2500 tl anladın mı
semt farkı cok bunu hıc unutma bacım
ben gtcem bı gelınlık beğencem o uyguna dıkcek
hazır beğenırsem daha ındırımlı olcak ok bebiş

he öle sevıyorsa yani o ayrı ya amam uzadı konu
yani benm ekeldıkleırm herkeze gıtmez onu demek ıstedım edanın da suratı guzel dıye dedım
ama edanın saclarıda guzelmilşkaydirigubbakcemile2 birde kilomu örtcem diyor deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…