Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lahanacım güle güle kullan..
puficim seninde işin zor hee
nie bekliyosun daha gelinlik için?

Nerde bu kızlar yaaaa. Ben döndüm onlar kayboldu klava:
Sinay, arsima, mandilin, burcu, buket, hemşom beta, pınar, tubiş herkes kayıp yaw

hayırlı cumalar kızlar

sulfar fotolarına bakıyorum... çok beğendim seni.. ne kadar duru bir güzelliğin var.. maşallah
evliliğinizin her günü birbirinden güzel geçsin.. bu bal kaymak günlerinizi hiç aratmasın Allah size

komşumun ısyerınde net sorunu var
arşıyı bılmım dur soram arkadslarına
burcu 1 hafta yokmuş
dığerlerını bılmım

21 günüm vaaaaaaa, ve benim ne gelinliğim var ne evim hihihiiii ne güzel dimeeeeeekaydirigubbakcemile3

Cnm aynı durumdayız.. bnmde 36 günüm kaldı hatta kendi memleketimdeki düğünüme 34 gün var :)) ama ortada ne ev var ne gelinlik :) halime ağlayımmı güleyimmi bilemedim :)

sulfat fotolarına bakıyorum... çok beğendim seni.. ne kadar duru bir güzelliğin var.. maşallah
evliliğinizin her günü birbirinden güzel geçsin.. bu bal kaymak günlerinizi hiç aratmasın Allah size

Canım çok teşekkür ederim, güzel temennilerin ve sözlerin için. Utandım bak şimcik :kedi: Tüm tatili neredeyse makyajsız geçirdim kalem, rimel saymazsak. Çünküm tüm malzemeleri annemlerde unutmuştum kaydirigubbakcemile3 Mecburen duru gezdim hep kaydirigubbakcemile3

naydın herkesee

sultancım sımdı resımlerıne baktım her bırıı bırbırınden gusel allah bir ömür boyu mutlu etsın sızı sewgınız hiç azalmasın

haa karşılaşamayız o zaman hiç esma

böcük gözüm kulağım açık sen merak etme

parpoşum kelebenkim hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…