Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

naydın herkesee

sultancım sımdı resımlerıne baktım her bırıı bırbırınden gusel allah bir ömür boyu mutlu etsın sızı sewgınız hiç azalmasın

Amiinnnnnnnnnnnn canım benim, darısı başına inş.
Şeniz

kızlaaaarrrrrrrrrr hayır dualarınıza iht.var
arabaaaa aldıkkkk kazasız belasız olu inşlh hemen horoz kesicem allahın izniyle

Canım hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız mutlulukla kullanın inş. :Saruboceq: Darısı da başımıza dicem ama ancak seneye sonbahara

slm kızlar

@lahana güle güle kullan çeyizlerini inş

@hemşo bütün dualarına amin :Saruboceq:

kızlar Tubi msnde ama buraya niye gelmiyor bilemiyorum :S

bu arada hayırlı cumalar herkese

sulfat çok tatlısınız maşallah

inşallah bizimki de öyle güzel geçer

pufiii orda mısın

günaydın

sulfatcım fotoların çoğuna baktım çok cicisiniz..
Mutluluklar dilerima.s.:1hug:

Elisaaam tatlişim, teşekkür ederim canım benim Şeniz Bu arada düğün fotolarımı eklediğimde sen miydin soran hatırlamıyorum cevap da veremedim. Gelinliğin kar beyaz galiba diye sormuştu biri, hayır kırık beyaz. Sen değilsen bile cevap vermiş olayım kaydirigubbakcemile3

Canım hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız mutlulukla kullanın inş. :Saruboceq: Darısı da başımıza dicem ama ancak seneye sonbahara
[/QUOTE]

aminn sulfatçım darısı isteyen herkesin başına

sulfat bizim nişanlarımız aynı günmü olmuştu yanlışmı hatırlıyorum şubatta yada istememi aynı gündü aralıkdaydı herhalde sözüm bak tarihini unuttum :roflol: ?
resimlerini bende görmek istiyorummmm

Yaaa kızlar ben size foto eklemek istiyorum ama makineden pc ye aktaramıyorum virüs bulaşmış :çok üzgünüm: Birkaç eklemediğim çeyiz vs vardı. Topik renklesin istedim ama olmuyor :sm_confused:

hayırlı olsun arabanız canımmmmmmmmmmm Rabbim banada nasip etsin inş.:Saruboceq:

sulfatım çok cicisiniz resimlerde canım Allahım ağzınızın tadını bozmasın aminnnnnnnnn :)

kızlr buarada tefalde ramazan kampayasından haberiniz varmı ??

ankastre çay seti + tost makinesi 259 ytl... almayı düşünüyorum bakalım..

Hiçbiri değil kaydirigubbakcemile3 Benim istemem eylül, nişanım ekimde kaydirigubbakcemile3 Kabul ettim, bakabilirsin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…