Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

haa karşılaşamayız o zaman hiç esma

böcük gözüm kulağım açık sen merak etme

parpoşum kelebenkim hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin inşallah

sen peki
kızlar size beğendiğimiz yatak odası modelini göstereyim

tabi ben üzerinde değişiklikler yaptım :) aynen böyle yaptırmıcam

cnm cok guzel ben bılıyom bu modelı
mobilya ıcın 5 gun gezınce ezberledm
uyguna gelcekse sana cok guzel
Slm kızlar nasılsınız dün stüdyo fotolarını aldık sizede ekleyeceğim birazdan

evet ekleeeeee

Bıraz bÜyÜk olmuŞ ama :)
kızlar gelınlıĞımı almak ısteyen olursa satabılırım :) ılgılenenlere detaylı aÇıklamalar yaparım

merhaba arkadaslar.daha yeni üye oldum.beni de aranıza alırsanız sevinirim.bu arada sewengirl fotolar gercekten çok güzel çıkmış.

gelinliğin gercekten cok hosmusss allah mutlu etsınn

haylazyagmuru hosgeldınn

Teşekkür ederim böcüğüm Şeniz Tacımı gelinlikçim vermişti sonra bi taşı düştü düğün öncesi, ben de çok beğenmiştim sinir oldum düşünce. Düğünden 1 gün önce her yerde o tacın aynısını aradım ve de buldum yerimseniben

sulfat resimleri çok güzell çok güzel bi gelin olmuşsunnn Bir ömür mutlu olmanı dilerimm ..

Çok teşekkür ederim :kedi: Amiinnnnnnnnnnn

sewengirl güzel bi gelin olmuşsun maşallah..
ama sayfanın şaftı kaydı -tatlicadiarzu-

Bİraz bÜyÜk olmuŞ ama :)
kızlar gelİnlİĞİmİ almak İsteyen olursa satabİlİrİm :) İlgİlenenlere detaylı aÇıklamalar yaparım
cnm guzekl ama kucultsene sayfa kaydı
merhaba arkadaslar.daha yeni üye oldum.beni de aranıza alırsanız sevinirim.bu arada sewengirl fotolar gercekten çok güzel çıkmış.
slm cnm dundemı yazmıştın

selanay yatak odası takımının nerelerinde değişiklik yapmayı düşünüyorsun...

sewengirl gelinliğin güzele benziyor ama foto o kadar büyük ki anlayamadım.. küçültemez misin

haylazyağmur hoşgeldinn

ben geldim
çok yazmışsınız okuyamadım geçmişi
möhimmattlı bi konu varmı özetlesin biri sevabına

evet bendim sufatcım a.s
nasılda hatırladın hafızan çok kuvvetli kuzuşum :1hug:
gelinliğini çok beğenmiştimyerimseniben
çok güsel bi gelin olmuşsun cnm opuyorumnanaktan

Eveeeeettt hafızam kuvvetlidir canım O gün sorduğunda yazamadım, seni her gördüğümde yazcam unutuyorum. Şimdi aklıma geldi kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ediyorum güzel sözlerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…