Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ılk resme bakıldığında gayet normal gözüken bu otobüs durağı aslında Norveç'te bir Fitness Merkezinin reklamı. Reklam özelliğini ise yolcular otobüs durağında oturduklarında kazanıyor. Yolcuların kilolarını billboard'da gösteren bu reklam, kilo sorunu çekenlerin artık kilo vermesinin zamanının geldiğini, kötü bir yolla da olsa (toplumla paylaşarak) hatırlatıyor. Fikir kimileri için itici, kimileri için akıllıca, ama yaratıcı olduğu kesin.

nefesim sn omusun sendemı nıvk degıstırdınnn

he bıde cnm takvım kalsın sımdılık onu gordukce yıpratmıyorum kendımııı ama ılerde degıstırırımm faruka kızgınlıgım gecsınn opuyorumnanaktan

arkaaşlar tupperware kullanan varmı yda hakkınd bilgi veebilecek.acil

canım benım ceyızım hep tupperrr nasıl bibilgi kullanmıyorum ama saklama kaplarıı cok kullanıslııı ablamdan bılıyorumm ama pahalıda tabiiii

eet esmacım mervebu_yum :)
hee okeyto
arkaaşlar tupperware kullanan varmı yda hakkınd bilgi veebilecek.acil
yes herkez
bir tane daha eklicem bu süper
az bekleyin

bu tartılı cok guzel yaaaa

pnarcıgım resımlerıne baktım da
cok guzelsınbılıyoz zaten sexu arkadasımhihoyyyt
dogal bir havan var kaşların dişlerin saçların hem sexu sun hemde böyle dağlar kızı reyhansınzemuszemus

pınar çok güzelsin, dişlerine, gülüşüne ve gözlerine bayıldım canım

Aşkınla da çok yakışmışsınız.. Allah ayırmasın

[
canım benım ceyızım hep tupperrr nasıl bibilgi kullanmıyorum ama saklama kaplarıı cok kullanıslııı ablamdan bılıyorumm ama pahalıda tabiiii

bizim burada satılmıyor rastlamadım plastik gibi görünüyor ama plastikten öte bişey sanki çokta pahalı cnm satışı olan mağazası varmı pazarlama uslümü satış yapıyorlar

eet canım nick değiştirdim de 1 aya yakın olcak nerdeyse..bende diom nie bana pas vermio bu kısçeler lmaz:
kaydirigubbakcemile3

sen bilirsin balım ama üzme kendini..seviom seni gülümmmmm :1hug:

pnarcıgım resımlerıne baktım da
cok guzelsınbılıyoz zaten sexu arkadasımhihoyyyt
dogal bir havan var kaşların dişlerin saçların hem sexu sun hemde böyle dağlar kızı reyhansınzemuszemus

ay esmam nelerde söylemiş çok saol güzel yorumun için anam nerem sexsu kız

kıslaaaaarr bugun babişimin doum günüü..pastayı hazır mı alsam kendim mi yapsam sizcee

eet canım nick değiştirdim de 1 aya yakın olcak nerdeyse..bende diom nie bana pas vermio bu kısçeler lmaz:
kaydirigubbakcemile3

cnm ben bı haftadır gırmeye basladım gıremıyodum haberım yoktuuuu valla kaydirigubbakcemile3

saol cnm düşündüğün icin bende seviyomm seniii

pınar duuu ben yapmadımm dahaaa
cok tatlısınn cnm arkadasım zuzummm cok yakısıosunuzzz allah ellerınızı kenetlesınn hıc ayrılmayın ımmm bıde bıdee senı sevıyorumm mucckkopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

ahaaa cnm ya ıyı caktım merve bu oldgunu yoks kaynıycam arada
ay esmam nelerde söylemiş çok saol güzel yorumun için anam nerem sexsu kız

mm muckin[/B]

pınar çok güzelsin, dişlerine, gülüşüne ve gözlerine bayıldım canım

Aşkınla da çok yakışmışsınız.. Allah ayırmasın
ıkımızde diş guluş demişiz
kıslaaaaarr bugun babişimin doum günüü..pastayı hazır mı alsam kendim mi yapsam sizcee
kendın bence

Kızlar bankaya gittim. Gitmişken karşısında bim var bakayım dedim. Bir de ne göreyim o çay setinden hem de 6 koli :1shok: Nasıl sevindiğimi görmeliydiniz, hatta kociş valla çocuklar gibisin dedi kaydirigubbakcemile3 Ve dördünü ben aldım. Ne yapcan o kadar dersiniz açıklayayım siz sormadan :roflol: ıkisi benim 12 kişilik takım yaptım. Biri arkadaşım evlendi evine giderken götürcem. Diğeri de kuzenimin doğumgünü hediyesi Ohh be bi anda tüm hediyelerden de kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…