[
bizim burada satılmıyor rastlamadım plastik gibi görünüyor ama plastikten öte bişey sanki çokta pahalı cnm satışı olan mağazası varmı pazarlama uslümü satış yapıyorlar[/QU
pazarlama usulu cnm avon gibi işte[/QU
alla alla ben niye rastlamadım bizim bu tarafa gelmedimi yoksa daha kaydirigubbakcemile3
tupperware yaz nete cıkıyor sana yakın bırını bulursun nerdesin sen canm
kıslaaaaarr bugun babişimin doum günüü..pastayı hazır mı alsam kendim mi yapsam sizcee
kızmazsan yuh dıyebilermiyimkaydirigubbakcemileKızlar bankaya gittim. Gitmişken karşısında bim var bakayım dedim. Bir de ne göreyim o çay setinden hem de 6 koli :1shok: Nasıl sevindiğimi görmeliydiniz, hatta kociş valla çocuklar gibisin dedi kaydirigubbakcemile3 Ve dördünü ben aldım. Ne yapcan o kadar dersiniz açıklayayım siz sormadan :roflol: İkisi benim 12 kişilik takım yaptım. Biri arkadaşım evlendi evine giderken götürcem. Diğeri de kuzenimin doğumgünü hediyesi Ohh be bi anda tüm hediyelerden de kurtuldum
tupperware yaz nete cıkıyor sana yakın bırını bulursun nerdesin sen canm
hatay cnm baktım şimdi hemen her şehirde var bi tek burda yok
ahaaa cnm ya ıyı caktım merve bu oldgunu yoks kaynıycam arada
kendın bence
Kızlar bankaya gittim. Gitmişken karşısında bim var bakayım dedim. Bir de ne göreyim o çay setinden hem de 6 koli :1shok: Nasıl sevindiğimi görmeliydiniz, hatta kociş valla çocuklar gibisin dedi kaydirigubbakcemile3 Ve dördünü ben aldım. Ne yapcan o kadar dersiniz açıklayayım siz sormadan :roflol: İkisi benim 12 kişilik takım yaptım. Biri arkadaşım evlendi evine giderken götürcem. Diğeri de kuzenimin doğumgünü hediyesi Ohh be bi anda tüm hediyelerden de kurtuldum
iyiki doğmuş baban sen bilirrisinnn ikiside çok güzel olarkıslaaaaarr bugun babişimin doum günüü..pastayı hazır mı alsam kendim mi yapsam sizcee
senin yapmam daha güzel olur emek vermen ama yetiştirebilrmisin bende herkesi ben gibi beceriksiz sanıyorum :kedi:
kızmazsan yuh dıyebilermiyimkaydirigubbakcemile
hazır pastaban alım çikolotalı falan yapim dimi yerimseniben
akannehir güle güle kullan canım..yaa nie yeşili yok ki bunun :1closedeyes:
Kızlar bankaya gittim. Gitmişken karşısında bim var bakayım dedim. Bir de ne göreyim o çay setinden hem de 6 koli :1shok: Nasıl sevindiğimi görmeliydiniz, hatta kociş valla çocuklar gibisin dedi kaydirigubbakcemile3 Ve dördünü ben aldım. Ne yapcan o kadar dersiniz açıklayayım siz sormadan :roflol: İkisi benim 12 kişilik takım yaptım. Biri arkadaşım evlendi evine giderken götürcem. Diğeri de kuzenimin doğumgünü hediyesi Ohh be bi anda tüm hediyelerden de kurtuldum
iyiki doğmuş baban sen bilirrisinnn ikiside çok güzel olar
benimde biricik kardeşimin doğum günü bizde kutlucaz ailecek
pis kıskanç sulfat
hepiniz benden kıskandınız :dilcikar: :sm_cool:
pis kıskanç sulfat
pis kıskanç sulfat
nefesımm cnmm bence sen yappp daha guzel baban ıcın ellerınle pasta yaopman daha ozel ve guzel
d.gunu kutlu olsun babısınınn
bana almadın ama :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?