gamze h geldın
pınar arkadas lıstemde yoksun akannehir yollayım mı:kedi:
iyiyim kızlarr ne olsun sürekli uyku dışında:ecrin_bebek: herşey süper testlerimde çok iyi çıktı. bu arada dün bursaya gittim annemi görmeye. beni görürgörmez bu erkek bence dedi:1shok: aaa dedim nasıl yani. güzelleşmişsin dedi. amann bence çirkinleştim sanki. yaaa içime çok kız doğuyor dün gece rüyamda ultrasonda cinsiyetini gördüm kızdı
teşekkür ederim böcüümmm..yok zaten fazla meyve koymam belki hiç koymam çünkü abim meyveli pasta sevmio..sade çikolotalı yaparım..bide araya fıstık koydum mu taamdır cokacimcoook
teşekkür ederim kızlar..15 ay gitcek..okulun bitmesine 3 sene var..o sırada tek tip askerlik olursa boşu boşuna zaman kaybetmeyelim dedi..
ortalık da karışmaya başladı..Allah bütün askerlerimizi korusun..hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah..
:lepi:Şenizkaydirigubbakcemile
sulfat kafamımı kırcanyakında
AMİN :Saruboceq:inş cnm inss ALLAHIM korusun onların hepsiniii:Saruboceq:
niye yesıl
:lepi:Şenizkaydirigubbakcemile
sulfat kafamımı kırcanyakında
Kıyamam ki sana yerimseniben
pis kıskanç sulfat
hepiniz benden kıskandınız :dilcikar: :sm_cool:
sağol canım..nasıl geçer o kadar zaman bilmiorum..askermı canm atlamısım ALLAH sabır versın bende bılıyom herkez gıbı sanırım
hem ben askerlıkdıyınce ayrı bi yaram var
sağol canım..nasıl geçer o kadar zaman bilmiorum..
ben kaçıorum kızlar nişanlım,abimin kız arkadaşı da gelicek..elmalı siparişi verdiler..öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan
senin ssk yokmu varsa bankaya maaşının yatması lazım niye elden alıyosun
ama ilk ben gösterdim o linki verdimm sizeee:umursamaz:
Iyi aksamlar kizceler
Bende geldimCoktan beri görüsmedik. gecmisi hiiiiicccc okuyamam. Ama dimples cnm, hayirli ugurlu olsun. Inanki cok sevindim senin adina.
ama ilk ben gösterdim o linki verdimm sizeee:umursamaz:
böcük kızzz ramazan paketi vermedimi şirketttinnmafoldumben çok kötü yaaa iyice sapıtmış bunlar hee
hosgeldınıyi aksamlar kizceler
bende geldimcoktan beri görüsmedik. Gecmisi hiiiiicccc okuyamam. Ama dimples cnm, hayirli ugurlu olsun. ınanki cok sevindim senin adina.
bızımkıde vermez hiçbizim patron ilk gün verdi kumanyayı.hakkını yemeyeyim o konularda çok düşüncelidir...
Bugünde diyor ki aslında imkanın olcak ramazanın 15 günü tatil yapcan çocuklara.
AY YA resmen ıftara cagrıldıgım ıcın sıtres yapar oldum ben kızlar
amcam cagırıyor sımdı benımkıne nasıl dıcem sengıt dicek kıllllllllllll yA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?