erva tam ben cıkıyom sen geldın
iş yok
hala arıyomm ınş bulcam cnm
aksama evden yazarımm saa gel emi
senn nıe yoktun
sulfat canım toplamışsın tabakları
iyi günlerde kullan sende
anaam burdaki kimse oruçlu değilmi
dağılın nan gidin mutfağa yemek hazırlayın
Teşekkür ederim tatlişim. Yaaa evlenince de bitmiyor ki eskikler. Bugün bile gırgır vs. bikaç ıvır zıvır aldım kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada bugün 1 ayımızı doldurduk. Hep ben bişeyler hazırlayayım diye düşünüyordum ama bu sefer ben bişey yapamadım. Kocişim dışarı çıkmıştı. Bi geldi ki elinde bi çiçek buketi içinde de çok güzel bi yazı :asigim::asigim: Ağlattı beni, çok mutlu oldum. Ben onu çok seviyoruuummmmmm yaaaa :kedi: Çiçeğimi de eklicem topiğe ama pc de virüsten bişey ekleyemiyorum. Yarın tedavi olcak inş.
ben orucumu açtım bile
erva hayırdır tatlım hastamıydın
Teşekkür ederim tatlişim. Yaaa evlenince de bitmiyor ki eskikler. Bugün bile gırgır vs. bikaç ıvır zıvır aldım kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada bugün 1 ayımızı doldurduk. Hep ben bişeyler hazırlayayım diye düşünüyordum ama bu sefer ben bişey yapamadım. Kocişim dışarı çıkmıştı. Bi geldi ki elinde bi çiçek buketi içinde de çok güzel bi yazı :asigim::asigim: Ağlattı beni, çok mutlu oldum. Ben onu çok seviyoruuummmmmm yaaaa :kedi: Çiçeğimi de eklicem topiğe ama pc de virüsten bişey ekleyemiyorum. Yarın tedavi olcak inş.
allah kabul etsın
amin cnm cümlemizin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?