Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

maşallah
ne güzel Allah daim etsin canım..
bende böle diyebilecekmiyim
çok umutsuzum bugünlerde yaa..
pff
mafoldumben

Amiiinnnnn canım :Saruboceq: İnş. allah size de gösterecek canım yerimseniben

Cnmm cok romantık kocısın ıns hepp bole kalırr

Eveeet öyle canım, inş. hep böyle sürer gider

ay cnm ya inş hep mutluluktan ağlarsın ben hayran kaldım düğününe herşeyin çok güzeldi inş benimkide öle olur :Saruboceq: evinin fotoları ne zmn koyacaksın cnm

Teşekkür ederim canım. Allah çok da güzellerini nasip etsin sana da. İnş. haftaya koymaya çalışcam yerimseniben

Tabii ki diyeceksin. İnsan gün sayınca hiç gelmeyecek o günler diye düşünüyor. Ama bi bakıyosun gelmiş ve üzerinden aylar bile geçmiş. İnşallah herşey hayalindeki gibi olur Şeniz

şükür oldu offffffff bunu annem ördü havluya

Canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullan a.s. Anneciğinin de ellerine sağlık, benim de bunun mavisinden vardı. Damat havlusu yaptık bohçaya koymuştuk

aksamm vaktı kımse olmuyooo
çıtır gelın gelmıs hosgeldınn

zeynepcim
iyigünlerde kullan aldıklarını..
hamam takımının renkleri çok hoşuma gitti
hepsini gülegüle kullan
bu arada profiline girdim
arkadasım deilmişsin ekledim senikaydirigubbakcemile2

Balayı fotoğraflarıma yaptığınız tüm güzel yorumlar ve iyi dilekler için teşekkür ediyorum canlarım opuyorumnanaktan

Hosbulduk esmy opuyorumnanaktan

Resimler geliyor 1000 tane var. 4 tanesini rastgele ekliyom simdi buraya. Resimler coooooookk büyük, albüme koymam uzun bir süremi alirdi. o yüzden kusura bakmayin kizceler

yaa ben neden göremiyorum bu resimler nerde baktım profile ama canım eski resimlerin var ufff
nerde resimlerin kaldırdınmı yoksa buraya ekledinde lütfen lütfen lütfen bidaha koyarmısın çok merak ettim
:umursamaz:

siz atmadan koiorum
tekrar alıntı yapmiin dicem

CANIM GELİNLİĞİNİ BEĞENDİM ÇOK HOŞ ZARİF Bİ MOdel beğenmişsin
üzerindede görürüz inşallahşakkıdı

zeynepcim
iyigünlerde kullan aldıklarını..
hamam takımının renkleri çok hoşuma gitti
hepsini gülegüle kullan
bu arada profiline girdim
arkadasım deilmişsin ekledim senikaydirigubbakcemile2

ekledim cnm saol daha iileri senin olsun
gördünmü cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…