Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet selenaycım inşallah öyle olacak :jeyyar:

miniğimm barıstık kuzum ortak yol buldum ama ona solemedım uyuz edıcem bırazzzz kaydirigubbakcemile3

nefesım iim ben cnm sana ne olduuu

barışmanıza çook sevindim canım ama sende cook uyuz etme kötükedihüso

yaa bugun nişanlımla senemiz ama işten cıkmadı muhtemelen cıkamıcaktaa
mirmirmirmir

evet selenaycım inşallah öyle olacak :jeyyar:

anlayamıyoruz derken canım
hani konuşurken cümlelerinden ne dediğini anlarsın ya da o söylemeden ne diyeceğini bilirsin değil mi? (böylesini bile gördüğüm için bu ayırdımı yapabiliyorum)
bizde böyle değil, çoğu zaman cümlelerimizi anlayabilmek için açıklama yapmak zorunda kalıyoruz bunda ne var deme :) bi müddet sonra yorucu oluyor

biz birbirimizi tamamlıyoruz şöyle ki
o çok karamsardır ben çok pozitif (bana hatta sen pollayanasın dediği bile olmuştur)
o şansızdır felaket biçimde hemde bende tam tersi çok şanslıyımdır
o çok uzun zamanda karar verir ben kafamda hemen derar çatar kararı veriveririm kaydirigubbakcemile3
o cinselliğine çok düşkün ben o kadar değil mesela kaydirigubbakcemile3
benim elim (yemek konusunda) lezzetli değildir mesela, o enfes yapar
o rahatlığına çok düşkündür, ben genel olarak görünüşe bakarım, konfor ikinci plandadır benim için (eşya felan filan mevzusu)

grafiker ile aynı işi mi yapıosun peki??yoksa farklı bişi mi ??

grafikerlik kurslarını araştırıodum da bilgin varsa yardım isticem kaydirigubbakcemile3

grafikerlikten az farklı canım
kursa gitmeni isterim açıkcası
ama ben öneremem ki bişey :S neyin kursu var onu bile bilmiyom burda bişey yok çünkü :sinifsinif:

Eveeeet uzun zaman oldu size cici eklemeyeli, birkaç bişey eklicem.Özlemişim yaaakaydirigubbakcemile3 Öncelikle perşembe günü aldıklarımızı ekleyeyim

Gazeteliğimiz

Patiklerime çekmecemde de yer kalmadı kaydirigubbakcemile3 Onları koymak için sepet aldım

Çalışma odamız için çöp kovası

Bunlarda çeyizimin gitmesine yakın aldığım (son ana kadar istediğim gibisini bulamamıştım çünkü) ama son günlerin verdiği yoğun telaştan ekleyemediklerim

Çay,şeker,kahve kavanozlarım

Baharatlığım

Mutfaktaki deterjanlık ve sabunluğum. Bu modeli çok beğeniyordum banyoma uygun değildi, en azından 2 parçasını mutfağımda kullanarak hevesimi alıyorum kaydirigubbakcemile3

Daha önce mutfak ıvır zıvırlarım diye eklediğim soyacak, şişe açacağı vs gibi şeyleri toparlayan zımbırtı

Daha ekleyeceklerim var ama onları da daha sonra eklerim şuan annemdeyim çünkü

bende akrep burcuyum :jeyyar: yükselenimde yay
sulfat çok güzeller cnm güle güle kullan baharatlığından bugün gördüm alacaktım vazgeçtim kullanışlımı cnm

sulfatım özlemişim valla senin cicilerini eklemeni.oh çok şükür...
hepsi çok cici.
ben çay kahve şeker üçlüsünü çok beğendim ,çok şık..
güle güle kullan canım...

saat 6 olsada çıksam...
bugün sultanahmet yolcusuyum.
acaip uykum geldi.
karnımın içinde savaş çıktı.
susadım.
asabiyim...
ama gezerken açılırım kaydirigubbakcemile3

sulfat eşyaların gerçekten çok güzel güle güle kullan inş

o ahşap çay şekerliğin çok güzel
ben mutfakta çok seviyorum o tarz şeyleri ama bulamıyorum gel gelelim :S

sulfat aldıkların cok güzel..güle güle kullan canım

mınıkcımmm cnm ınssallah yenı okudumm yenı geldımm dahaa zeynep eccunun dedıgı gıbı ınternetten sıparıs versene

bende int düşündüm ama yakından görmediğim için bilmiyorumki siz bana güzel ve çok pahalı olmayanlardan önerin bende onlardan getirteyim yerimseniben

sulfar
cok guzeller
cay kahve seker 3lüsüne bayıldım
koltukların krem rengı sanırım:jeyyar:
ayy hepsı ayrı guzel yaaa
benımde en sonn aldıklarımdan o ıvır zırvırlar acacak dondrma şeysı neyım

gule gule kullan cnm

sulfat çok güzeller cnm güle güle kullan baharatlığından bugün gördüm alacaktım vazgeçtim kullanışlımı cnm

Sağol canım Şeniz Ben memnunum canım şimdilik bi sorun yok

Ayyyy canım arkadaşım özlemiş benim çeyizlerimi Şeniz Ben daha ne ciciler eklicem yerimseniben Evimi eklediğimde zaten senin için dolap çekmece içlerini de çekicem yerimseniben Teşekkür ederim bitanemŞeniz

Benim de hem uykum var hem aynı savaştan ben de varkaydirigubbakcemile3

sulfat eşyaların gerçekten çok güzel güle güle kullan inş

o ahşap çay şekerliğin çok güzel
ben mutfakta çok seviyorum o tarz şeyleri ama bulamıyorum gel gelelim :S

Teşekkür ederim canım Şeniz, baharatlık ve çay şeker üçlüsü takım zaten. Bambu, yakından çok daha güzeller. Züccaciyelerde vardır canım

sulfat aldıkların cok güzel..güle güle kullan canım

Teşekkürler canım Şeniz

bende akrep burcuyum :jeyyar: yükselenimde yay

bir akrep dahaaa :jeyyar:
bunebu muzda akrep

Selenay anladım saol canım.. opuyorumnanaktan

yardımcı olabilseydim keşke canım yaaa

ahhh ahhhh aynı kaderi yaşıyos

anlayabiliyorum senii :çok üzgünüm:
ben kendimi avutuyorum en azından mersine gidicem
istanbula gelin gidicem diye

Kızzz sana inanmıyorum yaaa koltukları nasıl gördün :1shok: Dönüp baktım bi daha valla helal olsun ne göz varmış kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim canımŞeniz Sen de iyi günlerde kullan ıvır zıvırlarını

ben ekleyince niye küçük çıkıyor seninkin ii ya nasıl yaptın

Valla benim el alışkanlığı artık seçerken hangi resim boyutunu bile seçtiğimi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 Sen küçük olanı işaretliyosun sanırım

saol cnm
senın evı göstercen yok
barı ceyıslerını sağa sola koy evıne keşfedım .kaydirigubbakcemile3
ne zmn eklıycen evını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…