- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ama cnm cokk pahalı burda ındırımlerı takıp etmen lazımm orda ıletısımden ıletısım kurabılırsınn istıyorsan bak bendekılerın resmını atım sana yukluyumm fıkır olsun sanaa ıstermısın
sağol canımcım :)gasoline geçmiş olsun
bende duş alıp yatıcam
iyi geceler
sağolasın şekercanım çoook geçmiş olsun..inşallah tez zamanda iyileşirsin :Saruboceq:
teşekkür ederim parpalimmmgünaydınn kızlar
gasolıne geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
nihall az değilsinklava:
:))))) kalmayız dimikalman ya kım kalmışkı babasının evınde
ne ınsanlar göruyorum ben evlı mı harbı bunlar dıomakannehir
senı cok özledım ınş gelırsın bugun
amin esmacımm :)CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DERVİ VEREN ALLAH şifasınında verir inş
sağol denizcim. ist.dayım, çapanın prof. una gidicem. bakalım ne dicek.çok çok geçmiş olsun..istanbuldaysan isviçre hastanesinde bi doktor wardı
onu tavsiye ederim sana..
aminnngünaydınlarrrr
Allah şifa versin canımcım
amin sulfatım, Allah razı olsun hepinizden :)Selamlar opuyorumnanaktan
Gasoline canım, çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin :Saruboceq:
anlayamıyoruz derken canım
hani konuşurken cümlelerinden ne dediğini anlarsın ya da o söylemeden ne diyeceğini bilirsin değil mi? (böylesini bile gördüğüm için bu ayırdımı yapabiliyorum)
bizde böyle değil, çoğu zaman cümlelerimizi anlayabilmek için açıklama yapmak zorunda kalıyoruz bunda ne var deme :) bi müddet sonra yorucu oluyor
biz birbirimizi tamamlıyoruz şöyle ki
o çok karamsardır ben çok pozitif (bana hatta sen pollayanasın dediği bile olmuştur)
o şansızdır felaket biçimde hemde bende tam tersi çok şanslıyımdır
o çok uzun zamanda karar verir ben kafamda hemen derar çatar kararı veriveririm kaydirigubbakcemile3
o cinselliğine çok düşkün ben o kadar değil mesela kaydirigubbakcemile3
benim elim (yemek konusunda) lezzetli değildir mesela, o enfes yapar
o rahatlığına çok düşkündür, ben genel olarak görünüşe bakarım, konfor ikinci plandadır benim için (eşya felan filan mevzusu)
yazdıklarını okurken annemi gördüm sankim bi an annemde boğa ve erkeğiyle kadını arasında hiçbifark yokmuş neredeyse.. boğaların eli hakikatten çok lezzetli seninde dediğin gibi bende pek lezzetli yapamam ama tatlı işinde süperim tatlıları hep ben ederim.
sulfatttt
aldıkların çok güzeel hele baharatlıkları çokbeğendim gülegüle kullan
ama canım niye evini eklemiyon be
üzülme canım sağlık olsun yine olursülfat güle güle kullan canım aldıklarını
kızlar canım çok sıkkın çok üzgünüm benn :çok üzgünüm:
annem azra ya dolap içlerine kapitune dikti
çok zahmetli bi iş hepsini tek tek ölçüyle kes overlok yaptır dantelini dik filan
bugün verdim azraya
az önce aradı ölçüler olmamış hiç tekrar dikilecek o da üzülmüş olmayınca bize dedi bizde çok üzüldük
overlokçu bazılarını çok derin kesmiş bazılarını da ince
kimisi kısa kimisi fazla uzun olmuş
o kadar emek heba oldu senağlama
badem yağı bende sürüodum çıkartıo saçKızlar bugun sacım ıcınn badem susam yagıı daha bırsuru bıtkı karısımı aldımm cok ıı geldıgını soledılerr dokulmeyı engellıyomusss bakalım ınsss ıı gelırrr denıcemm
ben bunu çok beğeniom
ay hepici çok güzelEveeeet uzun zaman oldu size cici eklemeyeli, birkaç bişey eklicem.Özlemişim yaaakaydirigubbakcemile3 Öncelikle perşembe günü aldıklarımızı ekleyeyim
Gazeteliğimiz
Patiklerime çekmecemde de yer kalmadı kaydirigubbakcemile3 Onları koymak için sepet aldım
Çalışma odamız için çöp kovası
Bunlarda çeyizimin gitmesine yakın aldığım (son ana kadar istediğim gibisini bulamamıştım çünkü) ama son günlerin verdiği yoğun telaştan ekleyemediklerim
Çay,şeker,kahve kavanozlarım
Baharatlığım
Mutfaktaki deterjanlık ve sabunluğum. Bu modeli çok beğeniyordum banyoma uygun değildi, en azından 2 parçasını mutfağımda kullanarak hevesimi alıyorum kaydirigubbakcemile3
Daha önce mutfak ıvır zıvırlarım diye eklediğim soyacak, şişe açacağı vs gibi şeyleri toparlayan zımbırtı
aminnnbana dua edın yenı bi iş bulam
herkese bısıler alam
süperlerrr
evet songa haklı bakk
19,73tl
7,49tl
17,15tl
49,43tl
25,26tl
7,49tl
9,15tl
4,54tl
25,20tl
16,49tl
11.71tl
9,36tl
14,75tl
7,01tl
9,36tl
4,31tl
9,36tl
18,72tl
9,42tl
9,92tl
14,98tl
13,94tl
saol cnm
senın evı göstercen yok
barı ceyıslerını sağa sola koy evıne keşfedım .kaydirigubbakcemile3
ne zmn eklıycen evını
sulfaaaaaatttt gule gule kullan cnmm hepsı cok sıkk gazetelık cok cıcı kırmızıya bayılrımm
sülfat güle güle kullan canım aldıklarını
sulfatcım baharatlığından bende de var. herşeyin çok güzel.güle güle kullan
sulfatttt
aldıkların çok güzeel hele baharatlıkları çokbeğendim gülegüle kullan
ama canım niye evini eklemiyon be
arşi nerdekı k koç
bide ikizler
çok kuruntulu dimi..
Eveeeet uzun zaman oldu size cici eklemeyeli, birkaç bişey eklicem.Özlemişim yaaakaydirigubbakcemile3 Öncelikle perşembe günü aldıklarımızı ekleyeyim
kızlar canım çok sıkkın çok üzgünüm benn :çok üzgünüm:
Eveeeet uzun zaman oldu size cici eklemeyeli, birkaç bişey eklicem.Özlemişim yaaakaydirigubbakcemile3 Öncelikle perşembe günü aldıklarımızı ekleyeyim
Gazeteliğimiz
Patiklerime çekmecemde de yer kalmadı kaydirigubbakcemile3 Onları koymak için sepet aldım
Çalışma odamız için çöp kovası
Bunlarda çeyizimin gitmesine yakın aldığım (son ana kadar istediğim gibisini bulamamıştım çünkü) ama son günlerin verdiği yoğun telaştan ekleyemediklerim
Çay,şeker,kahve kavanozlarım
Baharatlığım
Mutfaktaki deterjanlık ve sabunluğum. Bu modeli çok beğeniyordum banyoma uygun değildi, en azından 2 parçasını mutfağımda kullanarak hevesimi alıyorum kaydirigubbakcemile3
Daha önce mutfak ıvır zıvırlarım diye eklediğim soyacak, şişe açacağı vs gibi şeyleri toparlayan zımbırtı
hehe yok canım wv varJeepi var mi kiiiizzzz
Hadi hayirli ugurlu olsun
pıtır kıs gerimi barıştınız anlamadım
hakkınızda hayırlısı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?