Benimkilerde istemedi ki cnm. Bunlari sadece resim cekiminde giydim zaten. Dügünde topuklu beyaz aayakkabi giydim :bbo:ay jülide
ben d ebeyaz ayakkabı giymek istemiyordum
herkes bıdı bıdı yapcak diye ses çıkaramıyordum
ben de gitcem çingene pembesi falan ayakkabı alcam bulursam inşallah yaaaa
Ben üzülmedim giiiz, takma. Bende güldüm sırnaşık şeyjülide yani hakkatne üzüldüm bakma geyik yapıyorum
ama ben onları derken başına gelmez die düşünüyodum
çünkü öyle şeyler benim başıma gelir :roflol:
jülide çokkk güzel olmuşsun.... opuyorumnanaktan
kızlar biz geçen sene 300 vermiştik.. günde 6,5 az değil mi sizce.. bir gün boyunca yiyeceklerine karşılık 6,5 çok az bence...
günaydın arkadaşlar dün mobilyalarımızı aldık önce avcılardaki galeri irfana gittik harika modeller vardı sonra bide maskoya bakalım dedik masko da bişi beğenemedk hemde çok pahalı geldi tekrar galeri irfana döndük.
yemek odası + yatak odası + oturma grubu + tv ünitesi + ortapedik yatak =5200,00 tl tuttu çok mutluyum arkadaşlar paylaşmak istedimopuyorumnanaktan
arkadaşlar ekim ayında sözleniyorummmmm. çok mutluyum kızlar. henüz tarihi belli değil ama ekim diye kararlaştırdık. evde kız isteme olacak daha sonra eğlenceli bir mekanda yüzükler takılacak hemde yemek yenilip eğlenilecek
teşekkür ederim arkadaşlar. dün aldıklarımı ekleyeyim şimdide
bu şekilde bir kombin yaptık.bakalım beğenecekmisiniz.uymuşmu kızlar ?
bir tanede yumurtalık aldık.çünkü tek kalmıştı :) ama migrostan aldım.başka mağazalarada gidip bakıcam :)
evet bencede
ay dun nıhal demiş ya sultanahmete gttıık topkaı saryıne gırcez 20 tl oha 4 kısı eder seksen aasofya keeza öle bune be dedık acaba ramazan dıyemı onceden ıtmsıtım öle degıldı gıcık olduk kendı ulkemızde fıyat bak
bizde 3 tl ye yere batan sarnıcıan girdk heheh
buda resımlerımız
alıntı etmeyın sılerım
askımla ben cok zayıfladı be ben sısıyom o zayıflıyor
buda her resımde genlde vampır cıkan ben nihalde öle cıkmış
buda aşkımla kaynım(nihal kaynım heheh)
ay benmkınıde bu halıyle oguze benzetıyoalr yaprak dokumu kıl oluyom
son fnıshh
ay bend ecutesı cnm cok korkuyomkızlar merhaba dün kayınvalimleri iftara davet ettim 12 kişilerdi bizde 6 oldukmu 18 canımız çıktı valla....
yaaa düşünsene ayaımd açingene pembesi topuklu ayakkabılar
hem de rugan
ay süper şovlu olurdu kesin yaaaa
yaa kızlar bu dedığınız mıktarlar hıc tutamayanların verdığı para demı ya:bbo: normalde 4 kısılık bı aıle oruc tutuo sonra fitre vermek ıstıyorya kişi başı 6,5 tl deıl mı
:bbo:
julıde kacrdım:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?