sagol cnm
valla ben haftada bir gıtmeye dıkakt edıyom yemeğ edegıl kendım zıyarete
[parpalm;8944090]amannn o kendine yazık etmiş okadar erkenden:sinifsinif:
haftasonu falanmı yoksa aksamlarımı gidiyorsun canım, yemeğe gitmiyormusunuz peki? Bide yalnızmı gidiyorsun
Ben geldim geçmişe çok bakamadım sadece Arsinin sofrasını gördüm ve bayıldım benimde cumartesi günü arkadaşlarım vardı iftarda yemeklerime bayıldılar kızlar ne yaptım bakın size de söleyim
Kırmızı biber varya onu kızarttım ama çok değil biraz yumuşayana kadar sonra kabuğunu soyup iri iri dilimlere ayırdım üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm tereyağını pul biberle kızdırıp yoğurdun üstüne cossss çook leziz herkes yemekten ziyade bunu yedi ve biber kavgası bile yaptılar :roflol::roflol::roflol:
Ben geldim geçmişe çok bakamadım sadece Arsinin sofrasını gördüm ve bayıldım benimde cumartesi günü arkadaşlarım vardı iftarda yemeklerime bayıldılar kızlar ne yaptım bakın size de söleyim
Kırmızı biber varya onu kızarttım ama çok değil biraz yumuşayana kadar sonra kabuğunu soyup iri iri dilimlere ayırdım üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm tereyağını pul biberle kızdırıp yoğurdun üstüne cossss çook leziz herkes yemekten ziyade bunu yedi ve biber kavgası bile yaptılar :roflol::roflol::roflol:
sinaycım eline sağlık
biz çok yaparız bunu ama şöle;
biberleri ocakta közler annem sonra kabuklarını soyarız sonra ufacık ufacık doğrarız hani yemeğe soğan doğranırya öle
sonra sarımsaklı yoğurtla karıştırırız bi güzel yemede yanında yat
hatta kışın kırmızı biber olmadığı için yazın alır közler temizler buzluğa atar annem :lepi:
cnm benmkı cınstır valla 5 ay lık evlıyız 3 kere yemeklı gıtmsıızdır belki
ben annemlere haftada 2 defa falan gidiom her gidişimde de yemek yiyom bide saklama kaplarına koyup eve getiriyorum :sm_cool:
ben geldim geçmişe çok bakamadım sadece arsinin sofrasını gördüm ve bayıldım benimde cumartesi günü arkadaşlarım vardı iftarda yemeklerime bayıldılar kızlar ne yaptım bakın size de söleyim
kırmızı biber varya onu kızarttım ama çok değil biraz yumuşayana kadar sonra kabuğunu soyup iri iri dilimlere ayırdım üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm tereyağını pul biberle kızdırıp yoğurdun üstüne cossss çook leziz herkes yemekten ziyade bunu yedi ve biber kavgası bile yaptılar :roflol::roflol::roflol:
[ımg]http://img524.imageshack.us/img524/4296/sihirliellerarsivkirmiz.jpg[/ımg]
ben annemlere haftada 2 defa falan gidiom her gidişimde de yemek yiyom bide saklama kaplarına koyup eve getiriyorum :sm_cool:
evleriniz uzakmı canım ya? Peki ziyarete nezamn gidiyorsun, yalnızmı gidiyorsun?
Bende haftada 1 gidiyorum, dediğin gibi kaplara koyup getiriyorum
sinay
çok güzel oluyo o yaa bende yapmıştım bikere sofraya aperatif olarak koymuştuk ama en çok o yenmişti dediğin gibi.
başka neler ettin
mercimek çorbası
pirinç pilavı üstüne kızarmış tavuk
dolma
sigara böreği
tatlı (şu meşhur sütlü tatlım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?