Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben geldim geçmişe çok bakamadım sadece Arsinin sofrasını gördüm ve bayıldım benimde cumartesi günü arkadaşlarım vardı iftarda yemeklerime bayıldılar kızlar ne yaptım bakın size de söleyim
Kırmızı biber varya onu kızarttım ama çok değil biraz yumuşayana kadar sonra kabuğunu soyup iri iri dilimlere ayırdım üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm tereyağını pul biberle kızdırıp yoğurdun üstüne cossss çook leziz herkes yemekten ziyade bunu yedi ve biber kavgası bile yaptılar :roflol::roflol::roflol:

Elma Şekerı bende 1ay oldu evlenelı 3 kez falan yemeĞe gıtmıŞızdır :)
yanı pek gıdılmıyor ÇalıŞırken zor oluyor bırde hıÇ bır yere mısafırlıĞe gıtmedık daha ya

sinaycım eline sağlık
biz çok yaparız bunu ama şöle;
biberleri ocakta közler annem sonra kabuklarını soyarız sonra ufacık ufacık doğrarız hani yemeğe soğan doğranırya öle
sonra sarımsaklı yoğurtla karıştırırız bi güzel yemede yanında yat
hatta kışın kırmızı biber olmadığı için yazın alır közler temizler buzluğa atar annem :lepi:

canım eline sağlık canım çekti valla
zaten kırmızı biberide çoook severimcokacimcoook

ben annemlere haftada 2 defa falan gidiom her gidişimde de yemek yiyom bide saklama kaplarına koyup eve getiriyorum :sm_cool:

sinay

çok güzel oluyo o yaa bende yapmıştım bikere sofraya aperatif olarak koymuştuk ama en çok o yenmişti dediğin gibi.
başka neler ettin

canım bende dün misafire patlıcan közlemesi yaptım çok az sarmısaklı yoğurt ve biraz yağ süper oldu tadı ya közlemeyi hep fırında yapardım bu sefer teflonda közledim tadı ondanmı güzel oldu bilmiyorum ama yaptığım en güzel közlemeydi :)

közde bizde yapıyoruz ama ben iftara kızartmasını yaptım evet hakkaten yeme yanında yat çok güzel oluo yaacokacimcoook

cnm benmkı cınstır valla 5 ay lık evlıyız 3 kere yemeklı gıtmsıızdır belki

evleriniz uzakmı canım ya? peki ziyarete nezamn gidiyorsun, yalnızmı gidiyorsun?
ben annemlere haftada 2 defa falan gidiom her gidişimde de yemek yiyom bide saklama kaplarına koyup eve getiriyorum :sm_cool:

bende haftada 1 gidiyorum, dediğin gibi kaplara koyup getiriyorum

ay ne lezettlıgozukuyor yaaaa

evleriniz uzakmı canım ya? Peki ziyarete nezamn gidiyorsun, yalnızmı gidiyorsun?

Bende haftada 1 gidiyorum, dediğin gibi kaplara koyup getiriyorum

cnm yok yakın aslıdan 15 dakka felan ama bnmkı cıns ben ahfta bırgıdıom ctesılerı genelde

sinay

çok güzel oluyo o yaa bende yapmıştım bikere sofraya aperatif olarak koymuştuk ama en çok o yenmişti dediğin gibi.
başka neler ettin

mercimek çorbası
pirinç pilavı üstüne kızarmış tavuk
dolma
sigara böreği
tatlı (şu meşhur sütlü tatlım:))

KIZLAR ısyerımden arkadasımın basıan gelene bakın
dun cocoguyla 2 yasındakı evdeymiş cocgu dıl kapıyla oynuyor dıye kapıyı kıtlemıs balkonda işi varmış
balkona cocgu kıtlemiş bunu
aç dıyomuş açamıyor aç açmıyor camı acıkmış içerde aklı cıkmıs 2-3 saat balkonda kalmış
yan komsularınd a anahtar varmış içerde anahtar var acamıyor
oglu habıre gozunun onunden kaybolmuş korkmuş itfaiye polıs hepsi gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…