beta beta pufi :)
pufı noldu
:gitme:
ayy ben balıkları cok severım opuyorumnanaktan
beta beta pufi :)
balıkları hiçç sevmem bu da biraz ürkütücü geldi bana kaydirigubbakcemile3
Ben bişi dedim o da alınganlık yaptı uzadı bende çenemi tutamadım bi laf didim, dokunmuş, psikopota bağlamışım onu, yedirecekmiş o lafları bana falan filan artık kaç gün sürcek bilmiyorum barışmamız...Gerginiz birbirimize sarıyoruz
melek benımkı bundan bence cok guzel ve az yer kaplar
hemşom cicilerin çok güzell iyi günlerde kullan hepisini :kedi:Eveeeet uzun zaman oldu size cici eklemeyeli, birkaç bişey eklicem.Özlemişim yaaakaydirigubbakcemile3 Öncelikle perşembe günü aldıklarımızı ekleyeyim
arkadaşlar ekim ayında sözleniyorummmmm. çok mutluyum kızlar. henüz tarihi belli değil ama ekim diye kararlaştırdık. evde kız isteme olacak daha sonra eğlenceli bir mekanda yüzükler takılacak hemde yemek yenilip eğlenilecek
Çok hoş güzel olmuşş :lepi:iyi günlerde kullann songacık opuyorumnanaktanteşekkür ederim arkadaşlar. dün aldıklarımı ekleyeyim şimdide
bu şekilde bir kombin yaptık.bakalım beğenecekmisiniz.uymuşmu kızlar ?
bir tanede yumurtalık aldık.çünkü tek kalmıştı :) ama migrostan aldım.başka mağazalarada gidip bakıcam :)
değişik acılardan masa
Bence 1 numaraa :lepi: 1.ye benzer benimde oturma odamda var çok çabuk kirleniyorr :sinifsinif: benden dimesii :umursamaz:
Çokkk ciciymişş opuyorumnanaktan Hoş gelmişş size uğur getirirr inşallahh opuyorumnanaktanevimizin yeni üyesi kıslarrr SAÇAKLI :))
buyrunn benimm :lepi:Eccu; betaaaa bu dimi, benimde vardı vaaaoouuuuv vahşi balık:)
benii çok sevdiğinn içinnn gittin betaa aldınn dimii kaydirigubbakcemile3beta beta pufi :)
nan sıze soru sordum yaa
aşkınzn elını öper mısınız bayramda
bıze annem babamın elını hep öper
bende askımın elını öpcem aldığım harclığı saklıycam cuzdanımda hep
nan sıze soru sordum yaa
aşkınzn elını öper mısınız bayramda
bıze annem babamın elını hep öper
bende askımın elını öpcem aldığım harclığı saklıycam cuzdanımda hep
Ben geldim geçmişe çok bakamadım sadece Arsinin sofrasını gördüm ve bayıldım benimde cumartesi günü arkadaşlarım vardı iftarda yemeklerime bayıldılar kızlar ne yaptım bakın size de söleyim
Kırmızı biber varya onu kızarttım ama çok değil biraz yumuşayana kadar sonra kabuğunu soyup iri iri dilimlere ayırdım üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm tereyağını pul biberle kızdırıp yoğurdun üstüne cossss çook leziz herkes yemekten ziyade bunu yedi ve biber kavgası bile yaptılar :roflol::roflol::roflol:
BÖcÜk cevap verdım ya edeya verİrken ben Öpmem ama annem babamıoperdısımdı evlendıkoperım belkİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?