Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aaa dün kayınpederim aradı beni..özledim dedi..gecen pazardan beri görmüo..dizimi fln sordu..soora ne dese beğenirsiniz kızlar..ben minik kızıymışım..nie amca diomusum baba dicekmişim artık :kedi: ben bi utandım bi utandım annatamam..sözden beri amca da demiorum baba da napcam bilmiorum

de gıtsın nan ne var sankım
ben dıyıverdım ama kendı aılemın yanında utanıyom :kedi: canunu sevdığim dıo baa

ben cok cekınıyorumm bbabasından farukunn dun araba degıstırceklerdı ustumu degıstrmek ıcın esmalara cıktımm babası o sırda gelmıss gıtmıss cok sevındımm cok karsılasmak ıstemıomm

de gıtsın nan ne var sankım
ben dıyıverdım ama kendı aılemın yanında utanıyom :kedi: canunu sevdığim dıo baa

baba desemde anne demek biraz daha zor gelio bana..babalarımızın adı aynı ismiyle birlikte baba desem kaydirigubbakcemile3

ay çoook zor yaa :çok üzgünüm:
aramız çook iyi ama baba diemiorum..sizli bizli konusunca da tuhafıma gidio..çok fenaaa

bende dıyorum kolaylıkla
babalarımız cok benzıyo
k valıdemı gormedım merak edıyorum

songa cok guzel ablamda benzerı var gunluk ıcın bence buyuk o cunku ınanılmaz su alıyo ıcıne
ama cok guzel ü
gule gule kullan

ELMASEKERIM

teşekkür ederim canım.küçüklerden alacaktık ama aşkım dediki bu bize yetmez.ben yarısını dem içiorum diyince bundan aldık. :) artık napalım az demlerim :)

bende dıyorum kolaylıkla
babalarımız cok benzıyo
k valıdemı gormedım merak edıyorum

kız ben görmesem meraktan catlardım..bayramda falan gitme imkanın yok mu yerimseniben

neye bn kaçtım iftara az kaldı yemekleri hazırlım..

hayırlı iftarlar kızceler

nefesımmm ya ben hep hemencık derımm dıodum ama annem vefat ettıkten sona nasıll anne dicem ben dıyorummm

rizeye mı gıdem kaydirigubbakcemile3o gelcek ınş bu ay sonu amelıyatı var:sinifsinif:

songacım hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin inş.

çaydanlığında pek sevimlii mutlu günlerde kullna

kızlar bu çaydanlığı aldım bugün. gündelik kullanım için.

çok güzelmiş

nan sıze soru sordum yaa
aşkınzn elını öper mısınız bayramda
bıze annem babamın elını hep öper
bende askımın elını öpcem aldığım harclığı saklıycam cuzdanımda hep
hehe bizim eşşekte bi kere bana öp elimi para vercem demişti şakasına öpmüştüm bi lira vermişti al çay parası dio bide deli :)
aklıma bu geldi
ama annem babamın elini öpmez yani ben hiç görmedim
çaktırmadan öpüosa onu bilemicem
ay aklıma ne geldi ben bi kere küçükkene onlara bayram yapmamıştım bi bayram bana bayramlık almadılar die
ama gerçektende yani alıcak durumları yoktu o zaman ne kadar salakmışım ya trip yapmıştım bak çok utandım

haha son cümlede koptum

meydey ne looo
deli eda

biz bu akşam doomgününe gidioz
komşunun kızının
sizi öperim

hosgeldın kuzumm avon faturasıyla ugrasıommm :S sen ne yapıonn cnm

Son düzenleme:
nihalcimm opuyorumnanaktan

sinay bende verdiğim iftarlarda közlenmiş biberle patlıcanı eksik etmedim fırında közledim çok sevilerek yendii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…