Canımsın sen ya, tatlım benimm, eticinimmmm, ben de iyi ki seni tanıdım,güzel, melek arkadaşım benimmmm, çok sağol, çok teşekkür ederimmmmmm opuyorumnanaktan
beta aferin kız
ladynin doomgünümü
iiki doğdun şekerim
hehehe süper işte bu taktiklerle kessinler sesini insanlar hıohohıhohıo
valla ben çok sıkışırsam aç telefonu anneme söyle derdini diyorum :roflol: olay kökten çözülmüş oluyor
oldu anasını satimUygun planlamayı bende yapmak istiyorum ama bir türlü uyduramıyoruz :sm_cool:
Yinede tikkate almak lazım, zaten dinimiz imanımız para oldu
hee tememKız işte 22 temmuz doğumlu olduğu için yengeç oluyor diye biliyorum nufüs cüzdanında 23 temmuz ama sevgili canım tatlım bi tanecik kayınvalidecim derki 22 temmuz doğumludur, onun sözü kesindir canım üzerine başka söz söylenmez 22 temmuz biz yengeç diyelim
aynennnn:sm_confused:aynenn
abavvv
:lepi::lepi:
süpersin bizim genelde ikimizle ilgili öle bi sorun olmuyo
aileyle ilgili bişi oluncada kimin kimle derdi warsa arasın konuşsun diyorum
kendimi yıprattığım yeter diyip işin içinden sıyrılıyorum kaydirigubbakcemile2
benimdeeeeeeeeeeeeeee
ohh ellerin dert görmesin süperr cokacimcoook
ya zaten forum yüüznden bi komik hallerdeyiz di midünkü soframın resmini çekemedim kızlar
iftara zor yetiştirdim hatta sonrasında da bişiler yaptım
zati misafirlerde ezandan sonra geldi
eşim ezandan epey sonra geldi onu beklemek istediler onlar oturuken mutfak işlerini hallettim sonra eşimi beklemeye bende başladım ama onların yanında da resim çekemedim :)
beta aferin kız
ladynin doomgünümü
iiki doğdun şekerim
off ben şu işlerimi toparlayım çok yazmayın emi:)
zeynepsudem eklediklerim mudonun internet sitesinde var zaten.. gidip almana gerek yok ki.. sitesinden sipariş verebilirsin. .kargoyla heryere gönderiyorlar...
beta enfes görünüyor... bir işim çıkmazsa akşam işten çıkınca yapmayı düşünüyorum iftarı beklerken
ehehheDüğünümde olacak nikah canım, burda bir günde halloluyor işlemler hadi olmadı iki gün...Yani nikah memuru düğün salonuna gelicek..
Tabi önce barışmamız gerek :roflol:
ulen 17 gün :1shok:Betamm kaydettim inşallah yapabilirem, zaten 12 ekimden itibaren baya başınız ağrıyacak şu nasıl yapılıyor bu nasıl yapılıyor bla blakaydirigubbakcemile
ya olum sen orda ne iş yapıosuneda ayusu amma yazmışsın tabı ya ben yokum yaa yaz babam yazz
başım catlıyo kızlar delırmek uzereyım burda bı oturamadım
beyfendılere cay koy kahvaltı hazrla yetmezmış gıbı domates oldu tşörtum
ordan ındım cık yıka topla
şunu bunu yap delırcem yaa delırcem
hadi bebeta ellerıne sağlık senınkı benımkınden cok farklı olmuş bugun aşkım gelcek onun ıcın ettıydım
lady ıyıkı doğdun nıce yıllara
eda ayakkabı cok guzel ama gelınlığe olmaz kro gıbı olursun dıyım sana eğer gıyersende gelır yanına dalga gecerım bol bol
25 Ağustos-16 Ekim tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek aşk evinizin yöneticisi Mars gezegeninin seyri, aşk konusunda hayallerinizin güçlenmesini ve yaratıcı bir şekilde düşünmenizi sağlar. ılgi duyduğunuz güzelliklerin veya kendinizce değerli bulduklarınızın peşinden gidebilmeniz anlamına gelen bu enerjinin en olumsuz yanı istekleriniz konusunda direkt ve açık olmak yerine dolaylı yolları tercih etmenizdir. Söz gelimi ilişkinizde sorunlar varsa, bunları çözmek yerine sanki herşey yolundaymış gibi davranabilirsiniz. Ruh haliniz günü gününe uymayan tarzda olduğundan bazen aranızdaki problemlerin üstünde durabilir, alınganlık, kaprislilik gösterebilir, bazen de tam tersine kendinize eziyet eder, herşeyin düzelmesi adına iyi niyetli bir şekilde konuşmaya çalışırsınız. Mars astrolojik olarak mücadele gücümüzün simgesidir. Fakat burcunuzda ilerlediği zamanlarda bu mücadele ne yazık ki böylesine tutarsız ve dengesiz şekilde hareket etmeye neden olabilir
günaydınn
ekliorrumm kızlarr ayakkabılarım ve ç,içeklerim aşkımın hediyelerinii
ayakkabıları gelinliğimin altına da giyerim diye düşünüyorumm olur dim,i??
Benim Eylül ayı için size tavsiyem duygularınızın esiri altında yanlış kararlar vermemeniz için, aşk konusunda seçici, isteklerinizin farkında, sorunlarınızın bilincinde, dolambaçlı yollara sapmadan beklentilerinizi ve sorunlarınızı dile getirmenizdir. Eğer yaşadığınız ilişkide sorunlarınız varsa bunları gerçekçi bir şekilde ele almanız, yeri geldiğinde partnerinizle konuşmanız, kendi kendinize düşünüp kafanızın içinde kurmamanızdır. Bütün bu noktalara dikkat edilmemesi halinde, bu dönemde bilinçaltınızda biriken kızgınlıklarınız iki misli büyüyebilir. Hem kendinizi tedirgin eder hem de karşınızdaki kişiyi rahatsız edebilirsiniz. Ki bu durum duygusal yönden farkında bile olmadan baskı uygulamanız anlamına gelir ki, bunun kimseye en başta size faydası olmaz. Bu dönem eylemlerde bulunma, yeni kararlar alma zamanı değil, bilakis eski kararların gözden geçirilmesi, yapılacakların tespit edilmesi ve kendinizi yanlış veya doğrularınızla birlikte dürüstçe ele alınması vaktidir. Bunun bilincinde olarak Eylül ayına girmenizi tavsiye ediyorum
Çevre değişikliği gerektiren bir seçimde bulunacaksınız, bu yer değiştirmelerin kişi üzerindeki etkisini iyi saptamanız gerekir. Bazı kişiler olağanüstü bir esneklik ve kolaylıkla farklı durumlara uyum sağlama yeteneği geliştirirken bazıları bundan oldukça rahatsızlık duyabilir. Bütün bunları bu geri hareket süresince çok iyi düşünmeniz gerekir. Öyle gerçekçi şekilde düşününüz ki, sonrasında yerleşik düzenden zorla koparılıp uzaklaştırılmış gibi en ufak olayda pes etmeye kalkışmayın. Çünkü böyle bir durum daha savunmacı davranmanıza neden olabilir. Diğer bir konuda da sizi aydınlatmak isterim. iş hayatınız veya başka nedenlerle olan, yenilik anlamındaki yazılı belgeler, senetler, satışla ilgili kontratlar, sözleşmeler konusunda lütfen beklemede kalınız. Fakat bu konularda, 31 Ağustos öncesi herşey düzenlenmiş ve bu yenilenme işleri rutin olarak her yıl yapılan işlemlerse önünüze konan maddeleri gözden geçirerek yürürlüğe koymanızda bir sakınca yoktur. Onun dışında karşınıza aniden çıkabilecek bir iş veya bir görüşme konusunda yukarıdaki şekilde herşeyi etraflıca düşünmeniz kesinlikle iyiliğinizedir. Çünkü daha sonra pişmanlık duymanın size hiçbir faydası yoktur
bütçe dışı harcamalarda bulunmamaya özen gösteriniz. Aşk hayatınız veya başka nedenlerle parasal harcamalarınızı belli bir limitte tutmaya özen gösteriniz. Yani kontrolünüzü kaybetmeyecek şekilde bir bütçe düzenlemesi özellikle Eylül ayında son derece önem taşıyor.
Pozitif Enerjili Günler : 4-5-8-9-10-13-14-17-18-21-22
Zayıf Enerjili Günler :6-7-19-20-26-27
Aşkta En Şanslı Günler :21-22
Yeniay :13-14
(Ay gezegeninin Yengeç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay :26-27
(Ay gezegeninin Oğlak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. ıyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?