puficim snein burcun ne
anladım cnm kapaklı senink, ben kapaksız aradım kapaklı hasır sepet yoktu bambu tarzı olanlardan vardı ondan alsam nasıl olurki
lady nice mutlu yıllara cnm hihoyyyt hihoyyyt opuyorumnanaktan
En hakikisinden akrebim şakkıdı
Bizim sevgili de aslanın kıyısından dönmüş yengecin sonuna denk gelmiş arada sıkışmış kalmış o yüzden oldukça değişik bi yengeçakannehir
İlişkisinde sorun olanlar açısından Venüs Aslan burcu seyrinin yaratabileceği etkiler daha farklıdır. Hakimiyet hırsınız oldukça yükselebilir. Yani ilişkide benim dediğim olsun tarzında yaklaşımlar daha fazla ön plandadır. İlişkide iplerin sürekli sizin elinizde olmasını isteyebilir eğer karşı taraf buna yanaşmıyorsa duygusal açıdan soğuk ve mesafeli bir tutum içinde olmanız mümkündür. Kendinizi değerli hissetmek için partneriniz tarafından pohpohlanmanız ve size gösterilen bu aşırı sevgiyle gururlanmanız lazımdır. Yani eğer sevgiliniz size mutlak itaat ediyor ve söylediklerinizi yerine getiriyorsa ne ala. Tam tersi durumda ise, aşırı gururlu tepkiler göstererek kendinizi geriye çekebilirsiniz. Tabi ki böyle bir tutum içinde olmak doğal olarak aranızdaki karşıtlıkların daha da büyük sorunlara yol açması gayet kolaydır. Çünkü sürekli ilgi görmek, bir kral veya kraliçe edasıyla ilişkide baskın karakter olmaya çalışmak, partneriniz açısından zorlayıcı bir durum olabilir. Eğer ilişkinizin sevgi yönü ağır basıyorsa, bir şekilde problemler giderilebilir. Yok hayır, partneriniz de baskın ve inatçı bir kişiyse, o zaman durum daha da vahimleşir. Peki böyle durumda olanların ne yapması gerekiyor. En iyi yöntem 6 Eylül-17 Eylül tarihleri arasındaki Merkür geri hareketinde geriye çekilerek tüm sorunları ister karşılıklı isterse tek başınıza ele alarak gözden geçirmek. Geri hareket zamanlarında olaylar daha net algılanacağından doğal olarak bu süreç tarafsız bir şekilde düşünülmesi ve herkesin kendi payına yüzleşmede bulunması adına etkilidir.
eda ii demişsin baban sorarsa öle sölerim diye
çok çok iyi demişsin
çünkü onlar kendilerini iyi gösterip huzursuzluğu bize yıkıyolar
hani bizim ailemiz onu ii bilsin diye
eşşeklik bizdeki koruyoruz sonra bi tartışma bişi oluncada herkes onları melek gibi bildiği için
kesin yapmışındır bi huysuzluk die bi tepki alıyoruz
boğasım geliyo bazen
amaaann atladım biyerlere yine
o yatak odasını hatırlıyorum cnm
hayırlı olsun
oh walla en temizi mis misslm kızlaaar
nefesim geçmiş olsun şu ağrısı, bu ağrısı daha kötü demicem, neren ağrır canın orda
Eda anneme dün bu bayram olayını sordum, bizim köyde ilk önce kız gider kaynanasının kayınbabasının elini öpmeye dedi
anam gözünü aç dedim şehirde ilk önce oğlan ve oğlan evi geliyormuş
öylemiymiş diyo :)) ya dedim öyleymiş
ama biz uzak yerlerde olduğumuz için bizce pek bişey yok
Ramazanda o gelemiyor bizde gidemiyoruz
ama kurbanda gelecekmiş
inş yani :)
dadlum walla ben hiç öyle yapmıyorumeda ii demişsin baban sorarsa öle sölerim diye
çok çok iyi demişsin
çünkü onlar kendilerini iyi gösterip huzursuzluğu bize yıkıyolar
hani bizim ailemiz onu ii bilsin diye
eşşeklik bizdeki koruyoruz sonra bi tartışma bişi oluncada herkes onları melek gibi bildiği için
kesin yapmışındır bi huysuzluk die bi tepki alıyoruz
boğasım geliyo bazen
amaaann atladım biyerlere yine
o yatak odasını hatırlıyorum cnm
hayırlı olsun
6 Eylül-17 Eylül tarihleri arasında Terazi burcunda geri hareket yapacak Merkür gezegeni esnasında özellikle maddi konularda daha dikkatli olmak gerekiyor. ış ortaklıkları, eşinizin veya kendi iş durumunuz, başkaları yoluyla elde ettiğiniz kazançlar veya sigorta, vergi gibi mevzularda gözünüzü dört açmanız lazımdır. Bütçeniz dışı olabilecek gelişmelerde sözlü ve yazılı halde önünüze gelen her türlü evraka dikkat ediniz. Gizli düşmanlıklar, gizli saklı işlerden uzak durunuz. Hele maddi mevzularda ayağınızı sağlam olarak yere basmaya çalışın. Eğer evliyseniz eşinizle uygun bir bütçe düzenleyin. Yeni evliyseniz bundan sonra kazançlarınız ortak olacağından cicim ayı demeden uygun bir planlama yapın ve her ikiniz de buna uymaya çalışın.
Pozitif Enerjili Günler :4-5-13-14-17-18-21-22-26-27
Zayıf Enerjili Günler :1-2-3-8-9-10-15-16-28-29-30
Aşkta En Şanslı Günler :4-5
Yeniay :21-22
(Ay gezegeninin Akrep burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay :8-9-10
(Ay gezegeninin Boğa burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. ıyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
dadlum walla ben hiç öyle yapmıyorum
kusura bakmasın kimse
annem d eonunla ilgili bişi dedii zaman
anneme de aynısını diyorum
annem böyle dedi derim diye
o zaman annem de pısıp kalıyor
ben hiç çekemicem çünkü kimsenin nazını kaprisini
pufiiiiiiiiiiii
bak bize diyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?