ya biz daha sevgili deilken gönderdim çiçekleri
biz aynı işyerindeyşiz ya
benim çalıştıım çiçekçi var diy ebana sölemişti
zeysb hoşgeldin bu arada edanın cinsliğinden seni atladık :asigim:
seninkide saf
neden görüşüyor
sen eski sevgilinle görüşsen ne düşünür
bizde aşkımla aynı yerdeyiz, ikimizde işsiziz zemuszemus
bizde aşkımla aynı yerdeyiz, ikimizde işsiziz zemuszemus
nie işsizsiniz kuşumm yaaa Allah iyi hayırlı işler nasip etsin...valla bu işsizlik lafını o kadar çok duyorumki çok üzülüorum çok..Allah herkeze yardım etsin...:1hug:
arsimacım napıosun kuşummmmmmmmmmmma.s.seninle aynı fikirdeyim ben ünv deden kızlı erkekli bi grupla çıkıcam dediğimde bile kıyamet koparıo eski sevgilimle(eski yokta bende nesekaydirigubbakcemile3) buluşmayı bırak adını ansak saç baş kalamaz bizde galiba....bazennnnnn erkeklerin olmadığı bi yer istiorum valla
hehe çatlak
nie işsizsiniz kuşumm yaaa Allah iyi hayırlı işler nasip etsin...valla bu işsizlik lafını o kadar çok duyorumki çok üzülüorum çok..Allah herkeze yardım etsin...:1hug:
6da çıkcam işt ebeyaw dadlumedaaaaa aboo
eda kacta cıkıyonkız
seninkide saf
neden görüşüyor
sen eski sevgilinle görüşsen ne düşünür
Ayhh edaaaaaaaaaaaaaaaaaa, derhal telefonlarını değiştittir o sevgiline iptal etsin çıakrsın hayatından kızıda telefon numerosunu da...
Ayyhh uyuz oldum heee, manyakmısın sen nasıl katlanıyorsun...
Sizin gitceniz mekandan ona ne be, işgüzarlığa bak hele...
aaa sizdemi aynı yerde çalışıonuz nasıl yanee
hoşbulduk kuşummmmmmmmm çok tenku:1hug:a.s.
edacım bu kızla en kısa zamanda ipleri kopartın canım. ağarlığını koy bence.amma sabırlıymışsın.ben burda gıcık oldum vallaklava:
uyy Eda çok fena yaaa
ama seninkide azcık safmış hemen seni arıyo kahveye çıkarıyımmı diye falan
iyi iyi boşver sıkma canınıı cinlerini tepene çıkarma hiç boşa git sen bak bakalım ne varmış ne yokmuş trip yapmaya kalksan bu sefer daha kötü olur.. çok cesursun ve güçlüsün maşallahhh ben dayanamazdım :)))
arsimacım napıosun kuşummmmmmmmmmmma.s.seninle aynı fikirdeyim ben ünv deden kızlı erkekli bi grupla çıkıcam dediğimde bile kıyamet koparıo eski sevgilimle(eski yokta bende nesekaydirigubbakcemile3) buluşmayı bırak adını ansak saç baş kalamaz bizde galiba....bazennnnnn erkeklerin olmadığı bi yer istiorum valla
yolalım anam6da çıkcam işt ebeyaw dadlum
he kızlar 1.bende eski sevgili olmadıı için kafası rahat
2. açıkçası kız umrumda deil ben benimkine de söledim sende ona kanacak göz varsa herkese kanacak göz vardır en azından baştan görürüz ak koyun kara koyun
3. walla köprüyü geçene kadar ayıya dayı diorum bakarsınız hakkaten ucuza güzel bişi ayarlar
4. benimki yerine gelince cin de işte bu mevzuda hakkaten saf mesela diyorum ki sevgilim bu kız sana atıp tutuyo da bak bize kaybettirdiği zaman nerden baksan en az 10 gün, benimki dio ki aaa hakkaten
5. mesela en son dün açtı bastı kalayı kıza ne yapacaksan yap bizi oyalama diye yapamicaksan da söle işimize bakalım diye kız tamam tamam dedi sonr abenimki beni aramış dio ki eda bu beni msnden engelledi kesin bak falan
hani yani çok kötü düşünmüyorum benimkiyle ilgili
ama o kızı göreceim gün çok acaip bomba olmam lazım
pıtır seninkini de getir koy sıraya
yolalım
ya kızlar aklıma bişi geldi
biz böle kameralarla mikrofonlarla fln görüntülü chat gibi bişi yapamazmıyız yaw
ne güzel olur
eda böle anlatır biz güleriz:)
ay cnm bende seni yerim yaş 25 gelinliğim hazır ama bi almaya gidemedim ekliycem alınca..kında anneminkini giyinicem evet...ASIL SENI SORMALI
biz senıngelınlıgını gormedık
kıanda annenınkını gıgıyon demı cnm
ay ya yerım senı senın yasın kac he
cnm benimde öyle işte halılar kaldı 16 eylül nikah..13 eylül çeyizim gidecek...ama ailemden nasıl ayrılacam ya....Evim yok
Damatlık yok
Nikah başvurusu yok
Büle iştenaniknanik
Senin nasıl şeker :1closedeyes:
hahha yeliz sen pufiyi boşver hahahaha
o delirdi sen kendini anlat ahahhaahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?