TATLİŞKOLAR NEDEN anlamadınıznihal bir arayıp görüşsen.. sahtekarlık falan olmasın..
acun kendi açıkladı çünkü.. son 24 kişiyi de yarıştırıp bitircez diye
eheheh sende cık ortak bende varım-tatlicadiarzu-hadi bakalım hayırlı olsun 500 milyarı alırsan bana da bir plazma alırsın artık nihal
bende çok özlediiiiiiiiiiiiiim çalışıorum napam bu gün erken geldimde sizlere bakem dedim..çok öpüorum kuşum
napam kuzucum takılıyorm öylece
sen neler yapıosun özledim
inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh inşllaaaaaaaaaaaaaaaaahnapim anacımm üzül üzül bişi olduğu yokk dalgaya vuruyorum artık bakalım nolcakk
ben kpsszede bi öğretmenciğimm :)) aşkımda müstakbel eşini bekleyen bi garibann, bu senede olmayınca iş aramaya başladı bakalım hayırlısıyla güzel bi iş bulur inşallahhh :Saruboceq:
6da çıkcam işt ebeyaw dadlum
he kızlar 1.bende eski sevgili olmadıı için kafası rahat
2. açıkçası kız umrumda deil ben benimkine de söledim sende ona kanacak göz varsa herkese kanacak göz vardır en azından baştan görürüz ak koyun kara koyun
3. walla köprüyü geçene kadar ayıya dayı diorum bakarsınız hakkaten ucuza güzel bişi ayarlar
4. benimki yerine gelince cin de işte bu mevzuda hakkaten saf mesela diyorum ki sevgilim bu kız sana atıp tutuyo da bak bize kaybettirdiği zaman nerden baksan en az 10 gün, benimki dio ki aaa hakkaten
5. mesela en son dün açtı bastı kalayı kıza ne yapacaksan yap bizi oyalama diye yapamicaksan da söle işimize bakalım diye kız tamam tamam dedi sonr abenimki beni aramış dio ki eda bu beni msnden engelledi kesin bak falan
hani yani çok kötü düşünmüyorum benimkiyle ilgili
ama o kızı göreceim gün çok acaip bomba olmam lazım
pıtır seninkini de getir koy sıraya
yolalım
canım ya varmısın yokmusunda mulakat falan kalmaması lazım çünkü şu anda yarışanlar geçen dönemkiler onları bitirmek için zaten son 30 program yapıyolar ya yeni yarışmaya başlıcaklar ayrıca benim sevgilimde gitmişti mülakata ve telle aramışlardı msj gelmemişti bildiğim kadarıyla:sinifsinif:
zeybd gelmıştı sankı ama suan yokk
ayy bırılerıne bısıler yazcaktım
edanın yazdıklarını görunce unuttum
eda ya cok kzdım cok ayum benım
canım ya varmısın yokmusunda mulakat falan kalmaması lazım çünkü şu anda yarışanlar geçen dönemkiler onları bitirmek için zaten son 30 program yapıyolar ya yeni yarışmaya başlıcaklar ayrıca benim sevgilimde gitmişti mülakata ve telle aramışlardı msj gelmemişti bildiğim kadarıyla:sinifsinif:
gelirsin biliom
aa kızlar hani ben geçen ay iş bankasına dilekçe yazmıştım yaa kredi kartı için para kesiyorlardıı
bu ay extrede -25 diye hesaplamışlar yani almıolarr
esma zaten eskıden 24 yarışmacı vardı
sonra o eskı olanlar suan yarıısıyo
kutu acanlar yarıstı zaten
valla bılmım acun öle dedı hatta 30 program olcakmış son olanlr sanrım yardım ıcn falan yada unlu bırı yarıscak
papi 1001 direkten cevap geldi
en ucuz menü 108+kdv
+7,5% damga pulu vergisi
+5% servis ücreti (bu isteğe bağlıymış hahahaha)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?