Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yahu kızlar suan kutu basındakıler yarsımıyorkiiii
eski onlar kutu acıyor sadeceee

canım yanlışın var şu anda kutu acanlar daha önce yarışmış olan popüler yarışmacılar
ancak yarışan kişilerde haziranda tatil vermeden önce kutuların başında olan yarışmacılar
zaten kutu başında bekleyen 24 kişiyi yarıştırmak için eski yarışmacıları kutu başına koydular

kızlar şöyle bir düşünüyorumda normalde 2 amcam 2 halam 1 dayım var görünürde ama hiçbiri yok yani düğünümdede yoktular baba tarafı ist.ama gelmediler davetimize karşılık üstelik dayıda annemle 20 yıldır küsler artık görün işte kardeş kardeşede böleler işte (dedemden olan hakkını istedi annem kardeşinde kötü oldular-miras işte)ölüm hak miras helal demişler isticek tabi amannn nerden çıktı off işte aklıma geldi paylaşayım dedim

sen beni anlamamışsın
her kim olursa olsun güçsüzlüğünü yani çaresizliğini vs kimseye göstermiceksin..
demek istediğim buydu..
ayrıca şunuda ekliyim;
kıskançlık bende hat safada kezaa onun kesinlikle görüştüğü tek bir kız arkadaşı dahi yok!
ya silinir ya silerdim derken de;
görüşmiceksin dediğimde ters tepki alırsam seçim yapmasını sölerim
he olurda beni silerse kendi bilr..
ama olduki wazgeçmiyo hiçbişeyden
o zamanda ben silerim...
anladınmı kuzucum şimdi.....

yahu güzeliz de bi fönlenirim bi öyle çıkaırm karşısına
şu and aojelerimin yarısı var yarısı yok gibi çıkar mıyım lan hiç
delirtmen beni

hmm benim iki arkım çağırıldı mülakata ikisi de mesajlaydıkafamçokkarıştı

aşkına sahip çıkma falan değil böcüüm
mesela bi tartışma yaşıosun
sonr afevri hareket ediosun
sonra bi bakmışsın pişmansın
ah ulan onu demeseydim diosun
ya d aişte haklıyken haksız duruma düşüyorsun di mi
benimki benim huyumu bilir
ben hiç ses etmem
bi olay çıks abıdı bıdı ypmam
ama bıdı bıdı yaptıım anda da kıyamet kopar
şimdi ara ara giydiriyorum ama hiç strese sokmuyorum benimkini
o kız bi halledemesin ucuza düğün işini
bak gör benimkine napcam
zatne şimdi şimdi kıza gıcık olmaya o da başladı
onu strese sokuyorum şu anda sessizliğimle o kaa

zeybd gelmıştı sankı ama suan yokk
ayy bırılerıne bısıler yazcaktım
edanın yazdıklarını görunce unuttum
eda ya cok kzdım cok ayum benım
olum hiç kızma
ben senin bi derdin olsa d aönce bekle sonuçları bi derdim
benim mnatığıma bu şekilde davranmak daha iyi olacakmış gibi gelio
umarım yanılmıyorumdur tabi

ha karıya uyuzum fazlasıyla o ayrıııııııı

hee ya sabır ya sabır aynennnnn

işte o öyl eolmuyor yevrim
hatta şöyle sölim
bizim bi tane daha eski seviglimiz var
başımıza bela

kızcaaz biraz ufak
ve benimkini hala unutamadı
yaklaşık 2 ayda bir psikopata baplar
arar
mesaj atar

bi keresinde ben eve geldim aşkım diye mesaj atmıştı akşamın bi vakti :)))

tel no deişemiyoruz çünkü şirket hattı

bigün arattım benimkini yanımda
skain sakin konuşturdum
işte sevgilim de yanımda
hani ayıp artık yaptıın falan
ooo kız özürler diledi ok dedi
haydaa 1 ay sonra bi daha :))

napim
napim ben onlarla huzurumu kaçıramam walla

ayrıca bu ikinci bahsettiim kıza da üzülüyorum

tabi canım git o zaman inşallah yarışırsın veeeeeee çoooooooooooooook para kazanırsınnnzemuszemuszemuszemus

kızlar gıder bakarız kaybetcek bıseyım yokkk olmasadaaa belkı vardır bıseyyy yarın gıdıp bakım pers haber verırımm sızeee

parpalımm yaa işin içine para girince bozuluyo herşey, bizdede vardı amcamla halam görüşmüyo, babam görüşüyo herkesle ama bi burukluk var ondada

şimdide dededen kalma arsa üstüne evlerimiz yapılıyo o yüzden babamla kuzenlerinin arası açıldı, çok şükür yengelerle görüşüyoruz çok iyiyiz hala, yani annem ve eltileri süperler ama erkeklerin arası bozuk, çok kötü bişey yaa

tabi canım git o zaman inşallah yarışırsın veeeeeee çoooooooooooooook para kazanırsınnnzemuszemuszemuszemus

ole bısı olsa ev alcak kadar olsa yeterrr yaa cok yukssekte deıllım aama sans cnm 3 asamaymıs varsa ole bısı 2 asamadan daha gecıcemm sans yanıı

hmm
valla ben söyle bılıyorum tabı suan basında duranlar eskı ler bılyıorum
popülerolanlar ama onlar yarısmıyor ya kızlar eskıden kutu basında duranlarda yarsıyordu
oyuzden onların yerıne yenı dısardan yarısmacı gelmıyormu ?

böcüğüm güçsüzlük değilde erkeğe kıskandığını belli etmeyeceksin büütn erkekler kıskandırmayı sever ve seni sinir eder eğer bunu belli etmezsen umursamaz davranırsanda kendilerini sevmediğini düşünürler.ben ilk başta kendimi tuttum kıskandığımı belli etmemek iin ama sonra acayip patladım edanın allah yardımcısı olsun ben sesszi kalamazdım şerim şer kötükedihüso

eda valla tam net bilmiyorum canım o kadar çok insanı çağırıyorlarki ilk mülakat msjla olabilir 2.de aramışlardır belki:bbo:

esmacımmmm son kez anlatıyorum bak
evet şuan kutuların başında olanlar yarışmıyolar
yarışan kişiler geçen sezon olan ve yarışmamış olan kişiler
toplam 24 kişiler ya hani
onları tek tek yarıştırıyolar
program biteceği içinde yeni birilerini almayı eski yarışmacılara kutu açtırıyolar
yani eski yarışmacılar yarışmıyo sadece kutu açıyo
yarışan şahsı muhteremler ise geçen sezon yarışmaya dahil olan fakat sezn bittiği için yarışamayan kişiler :lepi:

iyi iftarlar arsiii

kızlar yaa babam yufkayı biraz abartmış 3 paket almış 5er yufkalı buzluğamı atsam naapsam? sonra çıkarıp kullanılırmı ?

densem ben senı anladım ama ortada bı gercek var aslında bnu herkes bılıy
herkes güçsüzdur
herkesın bı güçsuz tarafı vardır demı ya o güçsüz taraf bedenı kaplar ınsanı kaplar
ha bak aslında sende benımle aynı düşüncedesın:lepi:
ben bırılerıne bısı ıspatlamaya calısmazdım mesela
ve asla içime atmazdım bişilerı
kıskanıyorsam bu huyumdur güçsüz olmamam lazım derken kişiye deılde hayata karsı öle olmayı ısterdım

iyi akşamlar kızlar bu günüde bitirdik allahın izniyle kimbilir ne günler göreceğiz allah anlımıza hayırlı yazılar yazsın öpüyorumm hepinizi kalın sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…