Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydınlarakannehir

Biz de dün nikah işlemlerini hallettik daha doğrusu bir kısmını, rapor felan da bugün bitecek...
Damatlık aldık zat-ı muhtereme sarardan, ayakkabısını aldık onun işleri bitti işte...
Ev sahibini aradı yanımda neler neler dedi bir de tanıdık olduğu için dikkatli konuş dedim ama yok ağzına geleni söyledi mağduriyetimiz anlattı cumartesi kesin vermiş oluyorum dedi ama bakalım, eğer vermezse zaten az kaldı felan demicez başka ev bakıcaz düğünden sonra da olur yapacak bişey yok çünkü iyi niyetimiz yeterince suistimal edildi...

Bu arada; Möcük zaten ekşınsız bir günün varmı çok merak ediyrim ben...kaydirigubbakcemile2

canımm hadi hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

böcük sinir oldum adama hee
ii bi dayak haketmiş yani lmaz:

böcük kiracınız mı o adam sizin

Kundera, ne kadar düşüncesiz ne vicdansız adammış o da yaa. yeni evlenecek insanları bugün yarın diye oyalamaya vicdanı nasıl elveriyor acaba...
ama gelişmelere sevindim.. yavaş yavaş olutor herşey bak.. gelinlik işi ne oldu. aldın mı oradan yoksa başka bir yere mi bakacaksın

benım hattım cekıyo dün gece geldı 12 gıbı

yaa adam manyağın tekı camı actı başladı allah be.. versın ınş basar köpekler gıbı dedım sımdık sız yalvarın

yeter be dedm ınsanıların şerrı ıcın dua etcene hayrı ıcın dua et ya yardım et yada kapa cenenı:mymeka:
adama abım bak abı duzgun konus dıo adam kendı dedıklerını duyyo
bıde alt katta öğretmen abla tek yasıyo ablası gelmış korkuyo bıde usten elınde sopa adamın
kızın sucu gunahı yok catı kısmı olurya 1.katlarda onu kırıyo herkes cıktı resıl oldu adam varya bıktık bıktık
eşide aynı kendı
canan abla yanı öğretmen abla dıokı ben gunduzlerı deıl gece yatmaya evıme gelıyorum
ınan hıc uyutmuyolar süprge acarlar vururlar
kısaca cok rahatszlık verıyolar
abım ıcerı gırdı öle bağırıyokı adam
dıo .. keseer ağzına verırım okadr mıllet ııcnde abımde ya sabır gıt belanı baskasından bul ya sabır
bı dede vardı dedıkı kudurdun ıyıce sen bela mı arıyon dedı herkesle kavga ettı
nan adamı yolasım geldı yaa

yok kiracımız deıl cnmm 2. katta oturan bı komsumuz
eşide kanser hastasıydı ne kadr ağlamıştım o kadın ıcın ama kadın öle beterkı yaa ayıp ya kadının ettığı laflar bı kadın asla ağzına alamaz ya
ayy delırdık yaa
edep ahlak dıye bişey yokkı adamda ve kadında
bı oğlu var asker subay mı ne 3 yıldır evlı bıkez bıle gelmedı annesını
gelını gelıyo kadın gelıne dedığını bırakmıo
3 yıldır gelmıyo artık onlarda bıkmışlar
düşman başına öle kaynana abboww
valla babam olsa o adamı varyaa façasını aşaa ındrmıştı:mymeka: nasıl küfürler edıyo nasıl
bıdaha karsılasırsak nasıl bakcak yüzümüze merak edıyoruz
mıllet sus yaa yatacak herkes dıo adam 3 e kadr kesıntısız küfür ettı ya yok böle bısey
yengemde dedı cocuk uymadı bu kadr ınsanın gunahını aldın
allah göstercek ona gününü dedı
yığenım sıcrayarak uyandı hep

Ya aslında kadının da evi yapılıyor, bugün yarın diye ustası da onu oyaladı kadın toplandı duruyor ama bize dediği 5inde kesin çıkıcam eğer evim tamamen bitmese bile annemde kalırım siz geçersiniz, ben pazartesi aradım 1-2 güne dedi dün nişanlım aradı cumartesiye dedi...Birde usta da tanıdık diyormuş ki evlenmek için neden bu kadar ecele ediyorlar bunu duyup çıldıran nişanlımı adamı gidip vurmaması için zor sakinleştirdimakannehir

Ama ben biliyorum canım sebebini anne gidip sert bir şekilde konuşsaydı çocuklar geç kalıyor diye bugüne çıkmış olurdu o kadın ben bunu bilir bunu söylerim çünkü bu yaşanan tatsızlıktan önce şöyle böyle yaparım diye atıp tutuyordu...

Dün bende tekrardan sinirlenip kötü birşey yaptım bilmiyorum haksızım belki ama tak etti. Damatlığı aldık ya nişanlıma evine göndermedim damatlığı bizde duruyor neden dedi, merak eden olsaydı sorardı hani dedim 15 gün sonra düğün varya gelinlik damatlık giyecekmisiniz yoksa kotla felan mı çıkacaksınız diye??? Merak eden olursa soran olursa söylersin aldık gösterelim diye ama yok çıtını çıkaran olmadı mı düğün günü alırsın damatlığını evimizden giyersin dedim, kalabalık etmesin evinizde dedim...
Bişey diyemedi vermedim yani damatlığıkötükedihüso

Neyse herkesin yoluna gelsin diyorum başka da bişey demiyorum ben............

pufı nan katil olmamak elde deılmış demekkı
cok düşüncesız ınsanlar var

hayırlı olsun bu arada damatlığı ınş senın gelınlık işi noldu cnm
ınş ctesı cıkar ve hersey yoluna gırer

kundera hayırlıolsun cnm damatlık aslında düğün zmnı gergin olunuyor ya sakinleştirici falanmı alsak
böcük allah yardımcın olsun böle komşu düşman başına :)))

Amin canım dualarınıza ihtiyacım var gerçekten...

Kunderacım gelinliğini ne yaptın ?

Canım o yaşadığımız tatsız gelinlik hadisesinden sonra, nişanlım bana sınırsız limit verdi istediğin yerden gidip alınacak gelinlik isterse fizan olsun isterse milyarlar olsun dedi:asigim:
Sonra bulunduğumuz yerden başka bir şehire gittik dolandık felan tam başka bir yere giderken bi yere daha uğradık sağolsun çokda ilgilendiler düşündüğüm tarzdan çok daha farklı bir gelinlik oldu yani hayallarimdeki gelinlik diyemem ama hem nişanlımın o tutumu hemde fiyatı felan filan dedim fazla kurcalamaya gerek yok ordan kiraladım işte...Şükür tabiki ama kimse görmedi gelinliğimi görmeyecek de, göstermicem..........Kimse derken sizden bahsetmiyorum yanlış anlamayın

puficim canım ne şekilde olursa olsun gelinlik damatlık işini halletmenize sevindim... tavrında çok da hatalı değilsin bence.. büyük olarak yanınızda olmaları gerekirken kusura bakma ama burnundan kıl aldırmıyor kayınvaliden

inşallah herşey güzel olacak.. ev meselesi de halledilse de kafan rahatlasa artık..sen iyi niyetinden ödün verme

Evet canım aldırmıyor, bende biraz daha açtım konuyu dün, tartıştık nişanlımla, yani tartışma konusuda, ben zaten yeterince mahcubum sana bu konuda yerden göğe kadar haklısın daha fazla uzatmayalım konuşmayalım diyor ama aklıma geldikçe çenem durmuyor kaydirigubbakcemile neyse daha sonra tatlıya bağladık allahtan...

Ben ödün vermiyorum canım ama bu iyiniyet bazen başıma çok iş açıyor...Ben bu zamana kadar nasıl geldiysek öyle gitsin istedim ama olmadı çok kırıldım, haaa bu kadar kırılmama rağmen bu tarz bir yaklaşımla karşılaşmasaydım olsun derdim unuturdum bu da muhakkak yani.......................

Sanki insanlık suçu işledik, ama işte bundan sonra da ne kaaaaa ekmek ne kaaaaa köfte o kaddarkötükedihüso

Son düzenleme:
ayyy pufi ne kaa ekmek o kaa köfte dedin ya canım çekti kızım

stadların önünde satarlar ya, miss gibi de kokar... üffff cokacimcoook

Kızlar bıŞı sorcam bı arkadaŞ gelınlık kıraladı ıÇınde taÇ duvak falan tabıkı gelınlıĞı teslım ederken hepsımı teslım edılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…