Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hiyyy ay hiç kıyamam tadluma valla...
çalmadımı teller nasıl kaldınız..

çalmazmı çalıyorda tamam şimdi kalkıorum diyip tekrardann hopp uykuya yenik düşüyorum bu ikinci oldu öle böle iftarı edicez artık Allah kabul etsin..

puficim Allah gönlüne göre versin herbişeyini herşey yoluna girsin en kısa zamanda inşAllah dualarımız seninle:1hug:

Kızlar bİŞİ sorcam bİ arkadaŞ gelİnlİk kİraladı İÇİnde taÇ duvak falan tabİkİ gelİnlİĞİ teslİm ederken hepsİmİ teslİm edİlİyor

ben tacımı vermedim duvak veriliyor ama duvağımıda vermedim eşim o gece üzerinde namazını kılmıştı veremedim yani saolsun gelinlikçimde illa geri ver diye ısrar etmedi düğün hediyem olsun dedi :kedi:

hadi ya bizimki ısrar ediyor kısa olan duvaklar varya ondan uçlarıda taş işlemeli sinir oldum genelde hediye olur hediye sandık falan diyoruz hayır hediye deil diyor kaç kuruşki bunlar ya :gitme:

kızlarr gunaydınnn ve saolunnn..bende oruc tutamadımm cunn bas agrısı ve mıdeme yenık dustumm bugunn ara verdım kızdılar hasta etcen kendınıı dıeeee :çok üzgünüm:

Tüm iyi niyetleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, çok sağolun, dua ederiz diyen dua eden yüreklerinize, dillerinize sağlık, seviyorum sizi :sinifsinif:

Sewengirl; Bende gelinliğimi kiraladım ama duvak ve el çiçeğimi satın aldım onlarda 150 tuttu tacı da gelinlikçi hediye verdi...Gelinlik kira ama onlar hatıra olsun istedim...Zaten bizim burda taç çiçek yada duvak kiralanmıyor..

çok tutmuş yahu
o kadar istemez herhal :)
aman gider veririz olmazssa ya, benim bildiğim her yerde onlar hediye olur bide ısrar etmemzmi sanki bulunmaz kumaş mübarek

çok tutmuş yahu
o kadar istemez herhal :)
aman gider veririz olmazssa ya, benim bildiğim her yerde onlar hediye olur bide ısrar etmemzmi sanki bulunmaz kumaş mübarek

Valla ben bikaç yere sordum 70den 100den aşağı duvak yok keza el çiçeği de...Belki bizim buralarda öyledir bilmiyorum. Duvak işli felan taşlıakannehir

Ya kızlar konuşsanızaaaaaaa, stres atalım diye buraya geliyoruz, ölü torpağı serpilmiş gibi topikkkk mübarek (

Mandilin de mi küstü bize:gitme:
Başka topikte gördüm yorum yazmış sabah 9 gibi, buraya gelmiyor bayadır :umursamaz:

Aldım canımcım yazdım topikte sen görmedin herhalde teşekkür de etmiştim...

Tekrar teşekkürler canım, çok sağol zahmet oldu..

Selaammmm opuyorumnanaktan
Herkes topiğin yeni durumundan şikayetçi sanırım, ahhhh ahhh nerde o eski günler
:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…