Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

x v b
nan zmn su gıbı akıyy haa
8 hafta ne cabuk olmuş
bıde bebış haa
abow ılk gun hemıde en cok korktğum sey
hayırlı olsun tatlum

zeynep saoll cnmm benımmm

arsi kaldırdınmı bende gormek ıstıyomm nerdeeee

özel albümümde

bu menüyü yardımsız mı hazırlayacaksın?
ne yani bu yemeklerin hepsini yapabiliyo musun sen? annecik mi yapıcak yoksa :1rolleyes:

annemde gelecek
tak başıma yapabilmem için 3 gün önceden başlamam lazım :)))))))))

teşekkür ederim herkeze inanın böle bi bulantı yok böle bi tiksinti yok.

ne ka hızlısınız maşallah

kıslar bana bi yardımcı oluverin canlarım...

hiç bilmem :)

yaa mandilin karar veremiyorum fakir rtc mi yoksa arzum eterno mu canımm şarjlı süpürgede

fakir bana ağır geldi biraz

çekiş gücü nasıl canım

paşim benimki gayet iyi dediğim gibi çook memnunum ama senide yanıltmak istemem tabi muhakakak daha iyileride vardır. arzum eterno yu bilmiyorum canım özelliklerini tam karşılaştırdın mı?

moralim çok bozuldu kızlar..ama sanırım bi an durunca moralin bozulmasına gerek olmayan bişey..nişanlım askerlik subesine gitti bugun tecili kaldırttı..kasımda askere gider diye ümit edioduk..hatta kendimizi ona alıştırmıştık..ama kasımda almıolarmış askere..:çok üzgünüm: planlarımızı hep ona göre yapmıştık ama demekki hakkımızda hayırlı değilmiş kasımda gitmesi..

hakkımızda hayırlısı olsun..:Saruboceq:

paşim benimki gayet iyi dediğim gibi çook memnunum ama senide yanıltmak istemem tabi muhakakak daha iyileride vardır. arzum eterno yu bilmiyorum canım özelliklerini tam karşılaştırdın mı?

canım ağırlığı nasıl sence ağır geliomu sana peki??

ee ne zaman gidicekk pekii

yaa aralık yada mayıs ta alıolar benim bildiğim askere

paşi ben geçen tavuğun budundan yaptım çoook güzel oliyi laelaelaelaelae

budundan nasl yaptınki kuzum sarmayı

tavık bıdının kemiklerini kasabına söylee alsın daha sonra döverek de inceltsin canımm

anladım canım fakat marketlerde bu tavuk paketlerini açıp parçalamıyorlar sanırsam illa kasaptanmı almak lazımki

Pashmina canım, bence fakir. Bende de fakir rct108 var. Eveet biraz ağır ama ben çok memnunum. Arzuma ben de bakmıştım araştırırken ama dış yüzeyi bana çok dandik gelmişti her an soyulacak gibi. Gördüğüm anda vazgeçtim zaten yerimseniben

askere her dönem alıyorlar yaa :) ama siz tecil bozdurduğunuz için hemen kasım a gidemiyor olabilir

şubatta alıyorlar
mayısta
temmuzda
kasımda

4 devrede yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…