Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ookii dokki bende fakir alıorum ozaman sulfatçımmmm

21 yaşındayım daha ufağım temmuzun 4 ünde evlendim.

erken sevk dilekçesi versin ozaman gider

elma şekeri, kasaptan alırsan tavuk budunu söyleyince kemiklerini alıyorlar ama ben hazır kemiksiz aldım banvitin var

paşi, yoook ya ağır diil ya ne bilim

buket kimin bebişi var noliyi yaa ben ne çok geri kaldım

eveeet canım şimdiye kadar gerekmedi dokunmam ama gerekirse esim yardımcı olur zaten o konuda bana

bence yavaş yavaş alıştır kendini köftesi möftesi var bu işin misafirin gelir bebişin olur elleyemem deyemezsin çüküü tak eldivenleri elina kapa gzölerini bi tanış kıymayla, etle, tavııklaa

bence yavaş yavaş alıştır kendini köftesi möftesi var bu işin misafirin gelir bebişin olur elleyemem deyemezsin çüküü tak eldivenleri elina kapa gzölerini bi tanış kıymayla, etle, tavııklaa

kıymaya okunuyorum canım, köfte falan yapıyorum, donmus etede dokunuyorum iste parca et yada tavuga dokunamıyorum, hani böyle yumusak nasıl anlatayım jolemsi kıvamı varya oyuzden dokunamıyorum ona zamanla alışırım sanırım ilerde, haklısın cunku eninde sonunda gerekecek dokunmam canım benim

kemiksiz but da varmış demek canım ya
daha ogreneck cok seyimiz var coooook bu yolda :dance:

arsim burcum buketim sulfatım betam pıtırım eccum tubişim diğerleri nerdesiniz yafs

Son düzenleme:
kızlar ya ben farkında olmadan surekli yemek dusunuyorum ama surekli; kafamda ya bi yemegin yapılısını dusunuyorum ya nasıl olur diye dusunuyorum; ya kendi kafamda menu olusturuyorum misafirim gelirse eger diye (ortada misafir bile yokken) oruc basıma vurdu galiba :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…