Pashmina canım, bence fakir. Bende de fakir rct108 var. Eveet biraz ağır ama ben çok memnunum. Arzuma ben de bakmıştım araştırırken ama dış yüzeyi bana çok dandik gelmişti her an soyulacak gibi. Gördüğüm anda vazgeçtim zaten yerimseniben
evde halledebilirsin aslındaa
pıtırcık ya mıdem yanıoo ve bulanıooo
kocan yapsın mademm
21 yaşındayım daha ufağım temmuzun 4 ünde evlendim.
moralim çok bozuldu kızlar..ama sanırım bi an durunca moralin bozulmasına gerek olmayan bişey..nişanlım askerlik subesine gitti bugun tecili kaldırttı..kasımda askere gider diye ümit edioduk..hatta kendimizi ona alıştırmıştık..ama kasımda almıolarmış askere..:çok üzgünüm: planlarımızı hep ona göre yapmıştık ama demekki hakkımızda hayırlı değilmiş kasımda gitmesi..
hakkımızda hayırlısı olsun..:Saruboceq:
eveeet canım şimdiye kadar gerekmedi dokunmam ama gerekirse esim yardımcı olur zaten o konuda bana
bence yavaş yavaş alıştır kendini köftesi möftesi var bu işin misafirin gelir bebişin olur elleyemem deyemezsin çüküü tak eldivenleri elina kapa gzölerini bi tanış kıymayla, etle, tavııklaa
elma şekeri, kasaptan alırsan tavuk budunu söyleyince kemiklerini alıyorlar ama ben hazır kemiksiz aldım banvitin var
paşi, yoook ya ağır diil ya ne bilim
buket kimin bebişi var noliyi yaa ben ne çok geri kaldım
arsim burcum buketim sulfatım betam pıtırım diğerleri nerdesiniz yafs
ben biraz çalışmaya gideyim gelirim yine
allla allaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?