Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pashmına senı öpuyomm en guzl yerınden
kımse cakmadı nan sen caktın

adamlar bıde utanmadan msj atmış dıokı ucretlendırılmeyecek saolun ya cok konustuk ya:roflol:

msj geldı:lepi:

wodafone 09.09.09 tarıhındekı konusmalar beleşmış: haberınız ola
O gün hiç konuşamadık ki böcüğümm bedava yapmışlar kaydirigubbakcemile3
bana ondan sonra bi msj daha geldi 10.09.09 tarihli konuşmanız beleş diyede bak o işime yaradı herkesi aradım çünkü kaydirigubbakcemile3
ne yapmalı peki kızlar
aksama ne yemeginiz var nelr yaptınız onu soyleyin bakalım

az önce koçişi aradım ne yemek ister diye..
Benden domatesli makarna ile patates kızartması istedi..
ikiside kilo aldırıyor ama napim oruçlu ondan istediklerini yapıcam...

pashmına senı öpuyomm en guzl yerınden
kımse cakmadı nan sen caktın

adamlar bıde utanmadan msj atmış dıokı ucretlendırılmeyecek saolun ya cok konustuk ya:roflol:

kız aklım fikrim vodafone da benim aşkımla tek iletişm yolum bugün de çalışmadı doğru düzgün zaten gecede smsler gidip gelmedii

kafayı oynatcaz onun şirket hattı var ama rahat olmıo konuşamıoz ondan uzun

sürekli tel gelioo çünküü

bayılırım kızarma ve makarnaya
benim menüm
tarhana corbası
zeytinyağlı biber dolması
tel şehriye salatası
salata
bire yanına kıymalı pide yaptırıcaz belki
ayyyy cok acıktım cokacimcoook

ben dunden kalan yemeklerım varrr karnı yarık tazse fasulye corba pılav tavuk biber dolması onlarıı yıcezzz

Son düzenleme:
bayılırım kızarma ve makarnaya
benim menüm
tarhana corbası
zeytinyağlı biber dolması
tel şehriye salatası
salata
bire yanına kıymalı pide yaptırıcaz belki
ayyyy cok acıktım cokacimcoook

offf menüü kalabalıkk karnım açıktı benimde :lepi:
şu tel şehriye salatasını nasıl yapıyosunuz CADIARZU bi kaç yerde daha duymuştum :uhm:

ay super oluyoo tel seghrıye bende tam blmıom ama yap gulsun ımmmm acıktımm yaa

benım işyerımı aradı bende onun cebıbı aradım 2 gndur(onunkı cekıyordu nedense)
akşam eve gttım gece geldı
sonra dün işyerımde ıken gene yoktu şebeke
sonra geldı
bugun duzgun masallah

Malzemeler:

2 su bardağı tel şehriye
1 su bardağı su
1 ya da 2 adet taze soğan
Maydanoz, dereotu, kornişon turşu (isteğinize göre miktarı ayarlayabilirsiniz)
1 çorba kaşığı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet domates
Hazırlanması:

Tel şehriyeleri ile çok az sıvı yağ ile tencerede iyice kavurun, renklerinin dönmesini bekleyin. Ardından 1 su bardağı suyu ekleyerek pilav pişirir gibi pişirin. Taze soğan, maydanoz, dereotu ve turşuyu salata için küçük küçük doğrayın/kıyın. Soğuyan tel şehriyenin içine yeşillikleri ekleyin zeytinyağ ve tuz ilavesi ile karıştırın. Süslemek için benim gibi domates kullanabilirsiniz. Eğer ekşi seviyorsanız da salatanıza 1 limon suyu ya da nar ekşisi eklemenizi tavsiye ederim.

offf menüü kalabalıkk karnım açıktı benimde :lepi:
şu tel şehriye salatasını nasıl yapıyosunuz CADIARZU bi kaç yerde daha duymuştum :uhm:

hakkat o nasıl oluoo

tel şehriye salatası???

aslında bende ilk kez yaptım kızlar, internette gördüm bende gecen hafta dunde yaptım umarım iyi durumda ise bugunde yiyeceğiz.
haslanmıs bezelye, havuc, patates (yada hazır garnitürde olabilir) dere otu, maydonoz, haslanmıs mısır, kornişon turşu, içine biraz zeytinyağı, biraz sirke, dövülmüş sarımsak, cok azda ssuz domates rendesini guzelce karıstırdım
tel şehriyeyi makarna haşlar gibi tuzlu suda hasladım, zaten ince oldugu için makarnadan daha hızlı haslanıyor. ince oldugu içi yapısmaması için haslandıktan sonra soguk sudan gecirdim, biraz zeytinyağı ile yapışmaması için karıştırdım; sonra yukarıdaki karısımla bu sehriyeyi karıstırdım dahqa baska seylerde konulabilir tabi size kalmıs kızlar; dun gece yapınca hemen bir tabak kadar yedim benim cok hosuma gitti; ay aksam olsun kızlar ya.

seninkisi de farklıymış canım, haftayada bunu deneyeyim ben en iyisi cokacimcoook

bız genelde bole yapıozz cnm ama ben maydonoz ve dere otuuu koymuyorummm hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…