Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yarınn 2 ye kadar yagmasınn sona yagsınn sabah cıkıcammm sabahlarıı 10 dan sona yagmıoo pekkkk yaa cok erken yagıo ya ogleden sonaaa

tel şehriye salatası ilk defa duydum elma şekeri kıs hergün bol çeşitli menü hazırlıyosun üstelik çalışıyorsun helal olsun sana

uzulmee erva ya ben yarınn evlılerın ıcınde tek nısanlı bıle deılımm hıc bıseyımm:roflol:

kızlar ben kaçtım
hepinize iyi akşamlar ve iyi iftarlar şimdiden afiyet olsuncokacimcoook
kocaman öpüyorummmmmopuyorumnanaktan

yemek tariflerini nasıl aklınozda tutuyorsunuz ben bi kaç tanesini tutabiliyorum kaydirigubbakcemile3

ben annem yaparken bir deftere aynen yazdım.nasıl yapılıyor,ne koyuluyor falan. şimdide o deftere bakarak yapyorum hepsini. aklımdan hiç yapmadım bişey.sadece makarnayı aklımdan yapabiliyorum hihoyyyt

kızlar işi bırakıyorum bugun
sabrımm bıttı sanırımmm
benı özleyın
ınş iş bulurum kısa sürede
ınş bıdaha yerımde ınsanlarla çalışırım
cok yalvarcaklar kesın yarın gel dıe ama cok kırıldım cok

bıseydemı oldu karar verdın hemenn cnmm hakkında hayırlısı olsun evde net yokmu:çok üzgünüm:

ya kızlar hani psoriasis vardı noldu o yaw gelmio artık

uzulmee erva ya ben yarınn evlılerın ıcınde tek nısanlı bıle deılımm hıc bıseyımm:roflol:
ya ben ya ben senden daha kötü olanlarda var sevgilim bilem yok

yemek tariflerini nasıl aklınozda tutuyorsunuz ben bi kaç tanesini tutabiliyorum kaydirigubbakcemile3

ben işyerimde denemeler yaparken anneme soruodum akşamdan hepsini küçük bi deftere yazdım tutamam bende aklımda doldu zaten yer yok
yaptıkça o deftere yazıom pasta flnda bilgisayar çıktısı fln var dolu ayrıca defterlerim var öle işte
en kötüsü nette var bi sürü tarif

ben bizimkine bu defa çok kızdım
konuşmıycam
ağzıma gelenide söledim msjda
gıcık

evde net varr

yarım saat önce cıkayım dıe ızın ıstedım ıstersen hıc gelme dedı patron yığenı
hergun gec kalıyon dedı oysakı ayda 1 2 kez gec kaldım oda 2 5 dk falan
cok kırldım cok
off ya iş konusuna hıc uzulmuyomda
her işi yaptım burda bı kalemde sılınmış dmekkı hepsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…