Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım biz nişanlıyken ben serjata ha bire ne zaman anne diyeceksin baba diyeceksin diye soruyordum çünkü ben söylüyordum... oda çekiniyordu zorlanıyordu. Şimdi varya görmelisin. annecim annecimmm nasıl konuşuyor... ama herşey çift taraflı bizimkiler çok anlayış gösterdiler. o sormuyorsa annem sordu. espiriler yaptı... anneni tanımıyorum ama tam bir kaynana gibi karşıdan mı bekliyor acaba? bizde hiç öyle olmadı şimdi gerçek bir aileyiz. fotolarıda gördünüz işte. allahım nazarlardan saklasın. benden çok düşünüyor aşkım onları. nasıl ağırlayacağını şaşırdı. ama annem mesela benle konuşuyor ya telde ver oğlumuda özledim konuşucam diyor. diyorum ya karşılıklı herşey.....:teselli:

ervamm:jeyyar: doğru duydunn

herkesın yapısı farklıdır cnm bazı ınsanlar güleryüz görmese yanlış anlayabılıyo benım ıkı yengem var bırı cok güleryüzlu halıyle annem babam onunla daha cok konuşur şakalaşır
diğerı ıse cıddı ve hıc gulmez nerdeyse
babam hıc sevmez onu yüzüne bıle dıycem der annem durdurur resmen
bencede konuş sen nışanlınla şurda hergun gormuycekkı annenı bıkaç saatlığine konuşsa gülse herkes mutlu olsa
nan benımkının ağzı hep kulaklarında hıcte susmaz
sus dıom kızıyo bana:roflol:
buyuk kucuk fark etmıyo cok samımı davranıyo

burcu hepi börtdey kuzum

denizcim fena sayılmam senden naber

böcüüüüm kimseyi arayamıyorum heralde şu sıralar

erva tatlım annen bence büyütmesin
çünkü ben de benimkinin ailesinin yanında dut yemiş bülbül gibi oturuyorum

(hoş topu topu 3 kere gördüm ama olsun :roflol:)

canım bende şimdi hep diyorum ne zaman anne diceksin ne zaman baba diceksin senin gibi soruyorum..ben annesine anne diyorum babası hayatta değil zaten ama annesine karsı tutumum çok güzel.
inşallah evlenene kadar düzelir seninki gibi olur seninkide evlenince demeye başlamış :gitme: bu bana bi teselli olsun.
annem kaynana gibi hiç değildir ama annem çok alıngan bi insandır açıkçası :sinifsinif:
ama dur senin annenin yaptını yapsın böle araya şaka espri sokunca daha bi ısınıyolar sanki takın hissediyolar resmiyet var bizde :sinifsinif:

konuşucam yani bu durumun onları üzdüğünü bilsin ..
seninkinede maşallah möcüğüm opuyorumnanaktan

erva tatlım annen bence büyütmesin
çünkü ben de benimkinin ailesinin yanında dut yemiş bülbül gibi oturuyorum

(hoş topu topu 3 kere gördüm ama olsun :roflol:)

oda aynen ölee benimle çok konuşur muhabbetlidir ama aile toplantılarında böle tolu ortamlarda çekimser kalıyo
ama olmazki edacım benneyaptımki

ervoşum tatlım
yapı bu ama
benimki de öyle
biz işte nişanlanalı ne kaa oldu
du hesaplıyorum
3 ay olmuş
toplamda 2 kere aradım annesini
3 kere gördüm
ben ona anne nasıl diim
benimki bize daha çok geldi
yani şu ramazanda o da
yalnız yaşıo diye annem olabildiince iftara aldı
da o anca ısınıyo ufak ufak

ama ne anne diyebilir şimdi anneme
ne d eben diyebilirim
zamanla olacak şeyler
şimdi bi elin 5 parmağı bir değilken
herkesten benzer davranış bekleyemeyiz ki di mi yerimseniben

aa burcuözgenin mutfak aksesuarları

ne bunşar diye sormuştum ona da ama atlandı o arada:)))

ya anladık bayram alışverişi de
kim kime ne alcak
o bana ben ona mı
yoksa herkes kendine mi
herkes kendineyse benm ne işim var nişanlıyla alışverişe

walla bizim bayramlığa verecek paramız yok ki şu anda
fukara ne onun cebinden çıkacak 20 lirası var ne benim 10 liram var

daha az önce bi zarf gelmiş
bizim ev yönetiminden

2.500 lira para istiyorlar
iliğimiz kemiğimiz kurudu

aklı olan yeni bitmiş ev almaz valla
bitmedi o harcı bu ödemesi ya

eda adettir kız erkeğ erkek kıza alır
ama bizde bu durum biraz farklı oldu geçen bayramlarda hep o bana hediye almıştı
ama zorunlu bi durum değil tabiki.
bayram hediyesi diye alınır ister kıyafet alırsın ister canının istediği baska bişy

bir ara eklesene bakalım .
bende çok severim örgüyü.
geçen seneden kalan yarım nbattaniyem var.
bekliyom biraz daha sğusun havda,hem dizelrimi ısıtayım hemde öreyim yavaş yavaş.
acelem yok nasıl olsa...

bugun 18:30da paydos zahmet olcak
evde ıftar edım

nan eda bayramda bıze gel kımsem yok benım:gitme:gelırkende hedıye al

kızlar merhaba bunlarda benim h.sonu aldığım baharatlıklar coook hoşuma gitti paylaşmak istedim

kısçeler cicleriniz pek güzel günlerde kullanın evlerinizde inş.

azönce kayınavlidem diyeyim hiç sevmem bu lafı evi aramış 5-6 kere sonra beni cepten buldu

ulaşamadım merak ettim dioo bizleri sordu annemi istedi pek güzel konuştular annem çok sevioo kadını çok içtenm der her zaman

bende seviom ama oğlunu daha çok seviomm

erva yaa seninki koç bucu benimkide koç maşşallah pek sıcakkanlı benimki hiç zorluk çekmedi demekki kızçelerin dediği gibi yapı meselesi

zamanla mesafeyi kısaltırlar canım annen biraz daha sıcak davransa pekii olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…