neeeeeeeeeeey :jeyyar::jeyyar:
kızlar bugün sahurda annem ağladı
dünaşam nişanlımın ailesiyle hepberaber halasına iftara gitmiştik bizimki yine sus pus
çekingen pek konuşmuyo annemde haliyle konuşmasını bekliyo yine aynı konu işte
bizimmi bi problemimiz var dedi kayınvaliden seni isterken benim ondan tek beklentm saygı ve güleryüz demişti dedi bende aynı şeyi bekliyorum dedi saygı ve güleryüz..
sonra samimi bi komşumuz var oda diyoki knuyla ilgili zamanla alışıcak fazla konuşmuyo olması demek saymıyo demek değil diyo saymayan insan daha farklı davranır saygısız adamın halini bilirsin diyor ama her böle toplu görüşmeden sonra annem böle üzgün ayrılıyo yani bugün onu öyle üzgün gördüm ve çok üzüldüm şaşırdım napıcamı yani biliyrumki nişanlımın hiçbi artniyeti yok ama çok çekimser kalıyo annemi mutlu göriyim yeter :1no2: bugün nişanlıma bu konuyu açıcam mafoldumben
canım biz nişanlıyken ben serjata ha bire ne zaman anne diyeceksin baba diyeceksin diye soruyordum çünkü ben söylüyordum... oda çekiniyordu zorlanıyordu. Şimdi varya görmelisin. annecim annecimmm nasıl konuşuyor... ama herşey çift taraflı bizimkiler çok anlayış gösterdiler. o sormuyorsa annem sordu. espiriler yaptı... anneni tanımıyorum ama tam bir kaynana gibi karşıdan mı bekliyor acaba? bizde hiç öyle olmadı şimdi gerçek bir aileyiz. fotolarıda gördünüz işte. allahım nazarlardan saklasın. benden çok düşünüyor aşkım onları. nasıl ağırlayacağını şaşırdı. ama annem mesela benle konuşuyor ya telde ver oğlumuda özledim konuşucam diyor. diyorum ya karşılıklı herşey.....:teselli:
konuşucam yani bu durumun onları üzdüğünü bilsin ..ervamm:jeyyar: doğru duydunn
herkesın yapısı farklıdır cnm bazı ınsanlar güleryüz görmese yanlış anlayabılıyo benım ıkı yengem var bırı cok güleryüzlu halıyle annem babam onunla daha cok konuşur şakalaşır
diğerı ıse cıddı ve hıc gulmez nerdeyse
babam hıc sevmez onu yüzüne bıle dıycem der annem durdurur resmen
bencede konuş sen nışanlınla şurda hergun gormuycekkı annenı bıkaç saatlığine konuşsa gülse herkes mutlu olsa
nan benımkının ağzı hep kulaklarındahıcte susmaz
sus dıom kızıyo bana:roflol:
buyuk kucuk fark etmıyo cok samımı davranıyo
erva tatlım annen bence büyütmesin
çünkü ben de benimkinin ailesinin yanında dut yemiş bülbül gibi oturuyorum
(hoş topu topu 3 kere gördüm ama olsun :roflol:)
ah bide ben bulabilsem
kızlar merhaba bunlarda benim h.sonu aldığım baharatlıklar coook hoşuma gitti paylaşmak istedim
Len nişanlıyla ne alışverişi bu???
hakketten bu nişan alışverişi nee
herkesler günaydın yazıyorr ben geçmişi okuyup gelene kadar tünaydın oluyorum sırnaşık şey
:hulya::hulya:ayy bu tam benlik kış gelio artık ben vazgeçilmezim olan örgülerime başlarım :hulya:
çeyizim için ördüğüm battaniyemi şimdiden kocişim uzanırken üzerine örtüyorum :hulya:Şeniz
kızlar merhaba bunlarda benim h.sonu aldığım baharatlıklar coook hoşuma gitti paylaşmak istedim
eda adettir kız erkeğ erkek kıza alır
ama bizde bu durum biraz farklı oldu geçen bayramlarda hep o bana hediye almıştı
ama zorunlu bi durum değil tabiki.
bayram hediyesi diye alınır ister kıyafet alırsın ister canının istediği baska bişy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?