Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

herkesler günaydın yazıyorr ben geçmişi okuyup gelene kadar tünaydın oluyorum sırnaşık şey

:hulya::hulya:ayy bu tam benlik kış gelio artık ben vazgeçilmezim olan örgülerime başlarım :hulya:

çeyizim için ördüğüm battaniyemi şimdiden kocişim uzanırken üzerine örtüyorum :hulya:Şeniz

.....

Eklentiler

• $çay takımı.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $kahvaltı takımı.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 32
nanedem çay tk. hisardan dimi
aldın mı alıcan mı?

aldım .. yok hisar değil karacanın yeni sezonundan , hisarda olana benziyo ama çay tabakları bardak ölçüsünde çukur bardak tamamen oturuyo içine, birde tepsisi bana daha güzel geldi bunda

burcucum şimdiden doğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dreamlife ve nanedem iyi günlerde kullanın kızlar cicilerinizizemuszemus

özledim sizleriiii o yüzden:kedi:
bende sızı özledım cok çalıştırıyo benı:gitme:

bugünün temizliği anca bitttii bende bittim ama :bbo:

ohh ellerıne sağlık
bızede gelsene:ecrin_bebek:

selam kızlar nasılsınız?
ıyyık sen
gercı cok karısık bı ruh halındeyım ama olsun

halasında kalcakmışız:jeyyar:

dreamlife gülegüle kullan canım

burcucum şimdiden doğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dreamlife ve nanedem iyi günlerde kullanın kızlar cicilerinizizemuszemus

tşk ederim kıslar

aldım .. yok hisar değil karacanın yeni sezonundan , hisarda olana benziyo ama çay tabakları bardak ölçüsünde çukur bardak tamamen oturuyo içine, birde tepsisi bana daha güzel geldi bunda

nanedem çay takımını nekadara aldın ? birde 12 kişilik mi ?

ayu eda nerdesın
eskıden benı arardın gecelerı sımdık cağrı bılem atmıyon:mymeka:

nane gule gule kullan cnm karacayı pek sevmım ınş guzel cıkar

dream sende gule gule kullan cok beğendığım bı takım:lepi:

erva bız cıkmadık
alışverişe cıkcaz ama hıc tatıller rast gelmıyo
bu h içi ınş halolur
olmasada sorun deıl salla

buda bulabilirsem bardak takımı olcak ama , henüz bulamadım istediğim parçalarını

Eklentiler

• $misafirlik.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 47

halasında kalcakmışız:jeyyar:

neeeeeeeeeeey :jeyyar::jeyyar:

kızlar bugün sahurda annem ağladı
dünaşam nişanlımın ailesiyle hepberaber halasına iftara gitmiştik bizimki yine sus pus
çekingen pek konuşmuyo annemde haliyle konuşmasını bekliyo yine aynı konu işte
bizimmi bi problemimiz var dedi kayınvaliden seni isterken benim ondan tek beklentm saygı ve güleryüz demişti dedi bende aynı şeyi bekliyorum dedi saygı ve güleryüz..
sonra samimi bi komşumuz var oda diyoki knuyla ilgili zamanla alışıcak fazla konuşmuyo olması demek saymıyo demek değil diyo saymayan insan daha farklı davranır saygısız adamın halini bilirsin diyor ama her böle toplu görüşmeden sonra annem böle üzgün ayrılıyo yani bugün onu öyle üzgün gördüm ve çok üzüldüm şaşırdım napıcamı yani biliyrumki nişanlımın hiçbi artniyeti yok ama çok çekimser kalıyo annemi mutlu göriyim yeter :1no2: bugün nişanlıma bu konuyu açıcam mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…