Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lahanaaa esma atlattımı dıe sordunn cvb verdım gordunmu bılmıoomm bana gore hersey ıyıydııı ama esma kendı neder bılmem ama atlattı guzeldıdeee

zeynep sudem migrosdan aldım canım ben dün akşam bir gördüm yapıştım zaten hatta kasaya kadar öyle sıkı tutmuşumki kolum ağrımış valla sanki elimden alıp kaçacaklar kaydirigubbakcemile3
iyi günlerde kullan cnm bende bulursam bende aynını yaparım sanırım çok hoşuma gidyor

teşekkür ederim kızlar...şehir değiştiriyorum beylikdüzüne gidyorum evet....

ohh ohh hayırlı olsun canım valla sölemesi benden pazar günleri bir pazarı oluyor.ben sürekli oradayım.çok cücel...opuyorumnanaktan

lahanaaa esma atlattımı dıe sordunn cvb verdım gordunmu bılmıoomm bana gore hersey ıyıydııı ama esma kendı neder bılmem ama atlattı guzeldıdeee

gördüm canımda müsait değildim yazamadım...
sevindim valla konuşursan selam söle benden.çok sevindim iyi geçtiğine...

cnm ıns yarın burda olurr sımcık uyumusturr erken uyuyo geneldeee

düğüne 7 ay var..hazırlıklara başlamak için erken mi sizce? bir de ben de eş durmundan istanbula taşınacağım..ve istanbulu öyle pek bbilmiyorum da..sanırım burda istanbulda yaşayan çok arkadaş var...nişanlım 4.leventte çalışıyor...ben de tayin isterke ilçe adı belirtebiliyoum...hangi ilçeyi önerirsiniz? böyle oturabilecek nezih bir yer...
bir de düğünümüz antalyada olacak...ama hala mekan belirlemedik...açk hava için önerebileceğiniz mekan var mı?
::)))
hızlı başladım:)

sepet sepet dedim ama pek güzel olmadı ben süsleme işinden anlamam zaten teyzeme yaptırdım gider ayak anca bu kadar yapabildi nasıl olmuş sizce ben beğenmedim

Son düzenleme:

eklerim canım inşAllah..
ördüğümü eklemiştim galiba daha önce ama yenisini de eklerim:hulya::hulya:
ör ör kocişin olunca ısıtırsın kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

günaydın kızlar en erken işbaşı yapan benim galibamafoldumben hep dükkanı ben açıyorum
hadi bakalım bugunde bol muhabbetli olsun
kadir geceniz mübrek olsun allahım günahlarımızı affetsin bizleri bağışlasın anlımıza hayırlı yazılar yazsın tüm şerlerden uzak etsin amin

Son düzenleme:
günaydınlarrrr

amin inş
arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun

gunaydın

böcük benim içinde iş dile

ınş cnm ederım sende et

kızlar merhaba nasılsınız bakiyim...bizde çeyizmi dün götürdük ve yerleştirdik...
böcük takıların güzelmiş cnm..zevkli hatunsun yani...

bunlar sadece acıkta olanlar almış durmuşum ama hıc takmıyorum:hulya:

tskller cnm
anam ne etcen zaten az olsun
ben bunları gelen mısfrlere bıle hedıye etmeyı düşünüyom
sende bana gel sanada verım
hatta nışanlı kızlara hedıye edıyom 3 5 tane bırden işyerımdekı bacılarıma
onlarda ne cok varmış senın öle bıtmıyo dıo

bugün kadır gecesı aslında tam bugün deıl ramazanın son 1 gününden bırı ama hala net tarıh yok

bu güzel gunlerde herseyın hayrlısını versın Rabbım ınşş

nan ceyıs ekledım bakmayanı oyarım okadr uğrastım:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…