Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyi günlerde kullan canım
boncuklu oyalar çok güzel..

nihal sağol tatlım görünce dayanamadım hala ama düşünüyom nerde giycem bunları be die

kaydirigubbakcemile3

başka seylerde vardı ama valla kolılerı acamam ddım üşendımm
artık aldıklarımı eklerımmm

60 a yakın tulbentım var ben cok sevmıyom ama genelı hedıye ve benım yaptıklarım oluyo
bohcada kullancam hedıye falan verırım bayramlarda

mınık bende bı ayakkabı var eskı sözlum uzun dıe aldıydımmm anam bıkez gıymedım bıle
yanıma bırı benı kollaırmdan tutcakta ancak gıyerım

dolgu topuk dıyıller

mınıgımm elbet bı ortamı bulur aslında bulunması lazımm benım hıc yok ama bazen lazım oluoo bende alıcam dursun kenardaaa

alttakı sarılı olan havlu kenarı arasından cıktı:lepi: bıttı bende bıttımm
yetr anam devamı baska zamn

hay masallah kuzumm harbıı ceyız bakanıısın heee senı basbakanlıga terfı edelımmsırnaşık şey

yok anam hala bakanlıkta sürünüyom ne zmn cumhurbaşkanı olcam acep

ytülbent sandığımın camını kırdımm tebrık edın benı annem harbı oycak benı cunku tee nevşehırden kırılmadan yıllar önce geldı ben ıkı dk kırdımm:roflol:
yığenım yürümeye başladı cok yaramaslık edıy
ben sıze resım cekerken o takılarımla oynamış küpemın bırını kırmışş
saolsun
ama bende cok fazla takı sorsanız tek küpe bıle takmam
delıkanlı kızı bozıyy:roflol: hep spor takılıyom ondan sanırım

ay bendee bı kere annemın gozu gıbı sakladıgıı guvecı kırdım canın saolsun ddı ıyıkıde demıs kullanamadan gıttı melegımm ıcımde kalırdıı valla :çok üzgünüm:ay kız canısaolsun onunn yerım ben onu tam bı cocuk hastasıyımm senle ortak yanlarımız var kupe bende sevmem tapuklu gıyemem en onemlısıı sonuna kadar besıktaslıyımmm kaydirigubbakcemile5

sağol canım
Şeniz

mınık bende bı ayakkabı var eskı sözlum uzun dıe aldıydımmm anam bıkez gıymedım bıle
yanıma bırı benı kollaırmdan tutcakta ancak gıyerım

dolgu topuk dıyıller

:roflol: bende giyemem normalde ama bunları görünce aklım gitti
normalde çok daha güzeller çok sexy :jeyyar: 35 numara tek kalmıştı gözüm ilişti
deniyim ne çıkar dedim olmaz die düşündüm ama oldu
adamda şaşırdı aşkımla beraberdik o sa çok sever topuklu aldık hemen
beni bu ayakkabıyla görebilcekmi meçhul gerçi :roflol:
opuyorumnanaktan

mınıgımm elbet bı ortamı bulur aslında bulunması lazımm benım hıc yok ama bazen lazım oluoo bende alıcam dursun kenardaaa

bencede al bi tane ama alçak topuk al rahat olsun iş görüşmesine giderken giyersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…