Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

VAYYYY burcumm çok sevindimm ya ohh artık senin tak gözlüğü gör dünyayı sengözlerimebaksanab

cnm senin kocan valla her eve lazım ne kadar nazik...çok sanslısın..kı....kaşı cnm...

direk cevap yazamıyon sende rep vererek cevap yaz

ya cıkın demıyor zaten ocakta bitıyor sozlesme satılıga cıkardım dıye haber verıyor işte
ocak kıs ortasını bekleyemeyızkı

sagol canım tesekkur ederim
sizin sozleşme ocaktamı bitiyor; evi erken tutmussunuz baya; canım ya hemen satılırmıki ev belki baharı bulur satılması yada alan kişide kiraya vermek ister belki ama risk tabi bunlar

burcu cnm bu arada doğum günün kutlu olsun..Allah ağız tadını hiç bir zaman bozmasın...

burcu sen netden tupper aldın mı ?

aldım canım a.s

VAYYYY burcumm çok sevindimm ya ohh artık senin tak gözlüğü gör dünyayı sengözlerimebaksanab

teşekkür eederimmm :smiley-cool: artık gözlüklü smiley yapcam ep:roflol:

cnm senin kocan valla her eve lazım ne kadar nazik...çok sanslısın..kı....kaşı cnm...

birtanedir benim kocişim :asigim:
kaşıdımmm :roflol:

bu arada yarın nikahım var...evli bir bayan olucam soyadım değişecek ne farklı bişe ya...

burcuuu güle güle takk cok sevindimmm gözlüğü gördüğündeki verdiğin tepkini çok merak ettim :))))))))))))))))boynunamı atladın direk :)))))))))))

İşte kızlar gözlükümmmmm:kedi: :smiley-cool:

Yalnız kulptaki markaya dikkat... S. B diye başlıyor :asigim: bu marka bizim için yaratılmış :roflol::roflol::roflol:

Ayyy havam batsın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

burcuşum zaten bulgariler on numero süper gözlükler
güle güle tak
gözünde paralansın diyemicem
zira günah
hiç paralanmasınlar inşallah :roflol:

esma ya ablamlara da dedi ev sahipleri
hatta emlakçı eve girip fotolarını falan çekti ya
rezalet

allah kolaylık versin kuşum

parpişim kelebenkim
nasılsın canikom
senin de kandilin mübarek olsun
öpün len elimi hepiciniz ayrı ayrı

sagol canım tesekkur ederim
sizin sozleşme ocaktamı bitiyor; evi erken tutmussunuz baya; canım ya hemen satılırmıki ev belki baharı bulur satılması yada alan kişide kiraya vermek ister belki ama risk tabi bunlar
evet risk adam yok vermıyom kıraya derse dan dıye napcaz
nisnda evlendık evet ocak sonu tutuk beklsekte kıs gunu zor olur
yuhh be 210.000 tl abowwwwwwakannehir
valla ne cok
bu arada yarın nikahım var...evli bir bayan olucam soyadım değişecek ne farklı bişe ya...

aa ben hıc kullanmıyom bıle alısmadım hala dıger gelın hanımlar kullanıyonuzmu

bu tupperlar plastik be

bıldıgın plastık degıl cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…