yaa kuzucum kız kardeşim buradayken gezerken bakmıştık...
ben asıl chanel marka bir tanede gözüm vardı onu denemek için girdim.
Birde kız kardeşimin gözlüğü çalındı ona hediye alacaktık aşkımın kendi gözlüklerini aldığı yere gittik işte. orda takıp çıkartıyoruz. güya ona beğendiriyorum :roflol: neyse.. o chanel hiç güzell olmadıı... sonra vitrinde bu bvlgariyi gördük. 125. yılıymış markanın onun için özel koleksiyon yapmış. 125 yıla özel... sınırlı sayıda falanmış. aaa bir tktım harika oldu. çok istiyordum büyük gözlüklerden yüzümde büyük çokk cicik oldu... ama fiyatı acayipti teşekkür ettim koydum kenara kız kardeşime beğendirdim bir tane... aşkım onunkini almaya gidince adam söylemiş bunuda eşiniz beğendi diye oda almışşşşşşşşşş:asigim:hem kardeşim gözlüklendi hem ben yani :roflol::roflol::roflol:
tatlım bol güneşli günlerde kullan
direk cevap yazamıyon sende rep vererek cevap yaz
ya cıkın demıyor zaten ocakta bitıyor sozlesme satılıga cıkardım dıye haber verıyor işte
ocak kıs ortasını bekleyemeyızkı
bu tupperlar plastik be
burcu sen netden tupper aldın mı ?
VAYYYY burcumm çok sevindimm ya ohh artık senin tak gözlüğü gör dünyayı sengözlerimebaksanab
cnm senin kocan valla her eve lazım ne kadar nazik...çok sanslısın..kı....kaşı cnm...
burcu cnm bu arada doğum günün kutlu olsun..Allah ağız tadını hiç bir zaman bozmasın...
bu arada yarın nikahım var...evli bir bayan olucam soyadım değişecek ne farklı bişe ya...
bu arada yarın nikahım var...evli bir bayan olucam soyadım değişecek ne farklı bişe ya...
evet risk adam yok vermıyom kıraya derse dan dıye napcazsagol canım tesekkur ederim
sizin sozleşme ocaktamı bitiyor; evi erken tutmussunuz baya; canım ya hemen satılırmıki ev belki baharı bulur satılması yada alan kişide kiraya vermek ister belki ama risk tabi bunlar
valla ne cokyuhh be 210.000 tl abowwwwwwakannehir
bu tupperlar plastik be
aldım canım a.s
teşekkür eederimmm :smiley-cool: artık gözlüklü smiley yapcam ep:roflol:
birtanedir benim kocişim :asigim:
kaşıdımmm :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?