Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcuuu güle güle takk cok sevindimmm gözlüğü gördüğündeki verdiğin tepkini çok merak ettim :))))))))))))))))boynunamı atladın direk :)))))))))))

masada oturuyoruzzz...
gayet muzip bir edaylaa bakalım bebeşim için burda ne varmışşş dedi sırt çantasına yöneldii... açtıı bir yandan da bana bakıyorrr:roflol: ben el çırptımm yuppi yuppi holeyy bakalım ne çıkacak dedim... akşam süpriz yapıp hediye vermeyince paniklemedin mi dedi :roflol: yooo dedim hadi hadii dedii :roflol::roflol: vee gayet ağır hareketlerlee poşeti çıkarttıı gözleri bendeeeeeeeee
benn hiç kimseyi önemsemedennn çığlıkkk İNANMIYORUMMMMM SANAAAAA dedim :roflol:
boynuna atlamadan evvel poşeti aldım çıkarttım ambaalajı hızla yırttımmmm:roflol::roflol::roflol: gözüme taktımmm zıplaya zıplaya kalktım boynuna sarıldım. herkes bize baktı :kedi: bunu sonradan anladım utandım :kedi: turistler el çırptı bize kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canımmmm:1hug:
teşekküler
ay cnm bayıldım..sanada çok yakışmış ii günlerde tak...
hayırlı olsun , bi ömür mutlu mesut olman dileğiyle
sağol cnmcım

cnmcım kullanmasamda soyadım değişecek...

tatlım yaa internet sitesinde online satış yok ki , benmi bulamıyorum yoksa :uhm:

gitti bitiyor diye bir site var ya hani kuzummmm orda senio diye bbir kadın stıyor. depoluyormuş elinde çok miktarda sonrada daha uyguna satıyormuş.. ben çok aldım ondan. güvenilir. hemde kttoloktan daha daha uyguna aldım. burda da benden sonra ondan alanlar olmuştu ....

esma yuuuuuh nası bi ev sahibi o yaa yarım akıllı sanki sizin yeni taşındığınzdan bihaber.
siz hiç demişmiydiniz tutarken biz uzun bi süre oturcaz flan diye?

burcu :dance::dance: :dance: gözlüğeee kavuşmuşsun şekeriiiiiim ohh güle güle havalı havalı tak emi.

arsim, nerelerdesin?

ya bildiğim mildiğim

bildiğin plastik işte yaaaa

dreamlife kuşum hagitti hagidiyorda var ben buldum şimdi
-
öcüş de verdi sağolsun linki mucuuck

ya bildiğim mildiğim

-

ya bildiğim mildiğim

-

tatlım bende bakıyorum şimdide, öyle sitelere pek güvenmiyordum ama burcu almış refaransda veriyor bi teklif verelim bakalım nolucak

nihal albümünde istediğin gelinliği gördüm
şekercim ben o gleinliği denedim
pronovias
çok güzel şahane bi gelinlik
ama çok sevdiim arklarımdan birinin gelinlii olduunu farkettim annemle gittiimde
o yüzden vazgeçtim

siz hiç demişmiydiniz tutarken biz uzun bi süre oturcaz flan diye?
ay bılmem yenı evlıyız sonucta tahmın eder tulunu perdenı ona göre yaptıyorsun

aminn

yeliz evet yanı sey demek ıstedım ben suan hıc yasamadım biyerde kullanmadım sanrım cocuk olunca mecbur kalırım
ALLAH senide bir yastıkta kocatsın

evet edoş yaa paralanmasın mümkünseeee:roflol:

ZÜPPER BURCUU ON NÜMERO:lepi:
teşekkürlerr:kedi:
burcu süpper on nunmero süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hi hi i teşekkürlerrr:kedi:

teşekküler

ay cnm bayıldım..sanada çok yakışmış ii günlerde tak...

sağol cnmcım

cnmcım kullanmasamda soyadım değişecek...
teşekkür ederimmmm
ne değişik bi duygu dimi yaaa , hayırlı olsun canım,

burcum cok yakışmış
sağoll balı :kedi:

mandilinimmm ay utandım :kedi:
kavuştum vallahi hiç umudum yoktuu delikafadulden
ayy kocaelide hava güzel olsada giderken götürüp taksam şöyle birrrrr bayramda :roflol::roflol:
evet arsiyi bende merak ediyorummm:uhm:,

ya bildiğim mildiğim

-

hayır şekerim bildiğin plastik değill :mymeka:
içinde normal plastiklerde olan bilmem ne maddesi yok. çocuklarımız için sağlıklı olan buu :mymeka: ameliyathanelerde kullanılan maddeden üretiliyor bunlar... a.s
eğer benim gibi tayinciysen sadece cam kullanamıyor bu tarz şeylerede ihtiyaç duyuyorsan on numara :smiley-cool:

iyi plastik yani

ya eki bisürü sesrisi var bunun
iyisi hangisi
amaan beee
görmeden alamicam galiba

o uzun ince olanın zeytinyağlık için olanı bizim evde var
anam almış demek ki
gidem de soram nerden almış

nanedem hosbulduk cnmm

burcucumm pastanı dun verdımm ama dogum gunun kutlu olsun bıdaha kutluyum nasılsaa asıl bugun ıyı kı dogdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…