Napimm şeker nikah oldu bitti maşallahh kaydirigubbakcemile3iyim canım ya sen nasılsın...valla canikom iş güç koşturuorum.birde ramazan girince araya epey yoruldum.işe gidip geliyorum işte...arada nişanlımla takılıyorum o kadar valla başka heeççç bişi yapmıorum robot gibi oldumkaydirigubbakcemile3
vayyyyyyyyyyyyy canikom napıosun..düğün falan işleri nasıl oldu ben çok uzakta kaldım:bbo:
he dıyene bak sen nerdesınnn asıll hıcbıyerde yoksun adın var kendın yoksunn:dilcikar:
azarlamam bıtttı sırnaşık şey ıyım cnm benım sen nasılsın hosgeldın
saol canımŞimcikk bi kaç gündür sadecee ancak okuyabildim yazamadım :bbo:
Burçişimm gitmişş anasınaa Allah kavuştursun kazasız belasız varsınlar inş..:Saruboceq:
Bu arada stikerların çok güzel olmuş..opuyorumnanaktan
Gözlüğünle sende yakıyosun ortalığıı :kedi:
Ve ben senin doğum gününü kutlayamadım :1no2:
Geçmiş Doğum günüsünn kutlu olsunnn Şeniz
Sonbahar ayakkabıların çok cücell tam benlik ayağını sıkarsa bana gönder kaydirigubbakcemile3
anahtarlığında çok cici opuyorumnanaktan
Zeynepsudem bohçan güzel olmuş canım bundan iyisi can sağlığı :lepi:
Pıtırım elbisen çok şık güzelmiş opuyorumnanaktan Papilerinde çok cici ve rahat gözüküyo buna benzer bendede var çok rahat ediyorumm opuyorumnanaktan
İyi günlerde kullann :1hug:
Donlarınada dicek bişeyim yok :jeyyar:
Mandilinimm sende anneciğinee kavuşuyormuşsunn ne güzell kokla kokla öp bol bol opuyorumnanaktan
Kızz lahanaa ben sana demedim mi kısmetinn çıkacakk bi yerlerden çok süslendin püslendinn bakk kısmetin çıktıı dimii kaydirigubbakcemile3
Esmoşş ev işi ne oldu kuşumm ev sahibi satmakta kararlımı :sinifsinif:
Sinayyy şekerliğin ve kolonya şişenmi diyim artık çok orjinal :lepi:
Bende gelim sizee dök bana bol bol zemuszemus
Kunderamm canım herşey gönlüncee olsunn..Yolun ve bahtın bundan sonra hep açıkk olsunn herşey süperr geçsinnn Şeniz
Elisamm kuşumm gelinliğin çok yakışmış sana opuyorumnanaktan
Herşeyinin hallolmasınada çok sevindim..
Şimdi baba evinin tadını çıkarmaya bak bol bol beraber zaman geçirr :gitme:
Napimm şeker nikah oldu bitti maşallahh kaydirigubbakcemile3
2 aylık evliyim bilemm opuyorumnanaktan
Herşey güzeldii şimdide çok şükürr herşey yolunda güzel gidiyorr opuyorumnanaktan
Senin nasıl gidiyor tarih belli oldumu ?
Şeyy kemmm kümmmm :sinifsinif:
Canım kayınvalideleri annemleri felan yemeğe aldım epey bi yorucuydu :bbo:
Evine hemen hemen hergünn misafir gelen evli kızçelerii alınlarından kocaman öpüyorr ve saygıylaa önlerinde eğilmek istiyorumm buyrunnnnnnnnn (Sözüm sinay ve arsimaya kaydirigubbakcemile3 helal olsun kızlar sizee nasıl yetiştinizz walla vereliniortak)
Yorucuydu..
sonracımaa kayınvalide hanım saolsun bayram öncesi epey bi domates aldılar salçalık..ve şişe domatı icinn onlar temizlendii öldük bittik :bbo:
sonracıma bayram için alışverişe çıktımm gezdim tozdum o mağaza senin bu mağazaa benimm kaydirigubbakcemile3 Stress attımm çeyiz almaktan gına gelmiştii kendime yeni yeni cicilerr aldımm rahatladım çok mutlu oldumm opuyorumnanaktan Hee koçişimide unutmadımm onada aldım tabii zemuszemus
Yarındaa erkenden annemlere gidicem onlara temizlik yapıcazzz :bbo:
Durumm böylee iştee balımm :tomato:
Napimm şeker nikah oldu bitti maşallahh kaydirigubbakcemile3
2 aylık evliyim bilemm opuyorumnanaktan
Herşey güzeldii şimdide çok şükürr herşey yolunda güzel gidiyorr opuyorumnanaktan
Senin nasıl gidiyor tarih belli oldumu ?
Şeyy kemmm kümmmm :sinifsinif:
Canım kayınvalideleri annemleri felan yemeğe aldım epey bi yorucuydu :bbo:
Evine hemen hemen hergünn misafir gelen evli kızçelerii alınlarından kocaman öpüyorr ve saygıylaa önlerinde eğilmek istiyorumm buyrunnnnnnnnn (Sözüm sinay ve arsimaya kaydirigubbakcemile3 helal olsun kızlar sizee nasıl yetiştinizz walla vereliniortak)
Yorucuydu..
sonracımaa kayınvalide hanım saolsun bayram öncesi epey bi domates aldılar salçalık..ve şişe domatı icinn onlar temizlendii öldük bittik :bbo:
sonracıma bayram için alışverişe çıktımm gezdim tozdum o mağaza senin bu mağazaa benimm kaydirigubbakcemile3 Stress attımm çeyiz almaktan gına gelmiştii kendime yeni yeni cicilerr aldımm rahatladım çok mutlu oldumm opuyorumnanaktan Hee koçişimide unutmadımm onada aldım tabii zemuszemus
Yarındaa erkenden annemlere gidicem onlara temizlik yapıcazzz :bbo:
Durumm böylee iştee balımm :tomato:
kızlar öpüyorummmmm ben kaçayım yahu:gitme:06:30'da kalkıyorumakannehirheeç uykumu alamıyorum.bayramda da yokum.şehir dışındayım.arkadaşlarla amasraya didicemzemuszemusherkezin bayramını kutluyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.nice bayramlara inşallahhhhh.mutlu bayramlaaaaaaarrrrrr.dönünce inşallah Allah nasip ederse görüşürükkkkkkkka.s.
hehee kaydirigubbakcemile3betaaa ben yoruldum kız okumayaaaa
kızlar öpüyorummmmm ben kaçayım yahu:gitme:06:30'da kalkıyorumakannehirheeç uykumu alamıyorum.bayramda da yokum.şehir dışındayım.arkadaşlarla amasraya didicemzemuszemusherkezin bayramını kutluyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.nice bayramlara inşallahhhhh.mutlu bayramlaaaaaaarrrrrr.dönünce inşallah Allah nasip ederse görüşürükkkkkkkka.s.
oy oy kıyamam sana cnm baya bı ıs yapmısınn yorulmusundaa :çok üzgünüm:
oh cıcıler almısın yorgunlugunu atmıstırrrrr yarın ıcın kolay gelsın cnm benımmmopuyorumnanaktan
Evet yaa epey yoruldum yarında yorulucam :bbo:
Sen neler yapıyosunn farukcunlaa nasıl gidiyorr yerimseniben
bende evdeyım cnmm taklıom yarın ıs ıcın bıyere tel acıcam bakalım kısmett
farukcumla dun azcık atıstıkk ama bugun ıyıydıkkk
:roflol:
yelız sultan hosgeldınız
Hadi bakalımm hayırlısı olsunn canım...
Hemşomunda vardı bugün görüşmesi dimi naptı acepp :uhm:
Atışmalar çıkarken kaçınılmazdırr küsmeyinde birbirinizee yerimseniben
cnm banamı yazdın?banaysa hoşbuldum...
yelızzz sanaydı cnm evet
sultan yazmışsınya saşırdım cnm...nasılsın?
o sultan sulfataydı cnm ıkınızıde yan yana yazınca karısmıs yerimseniben
ıyıyım cnm sen nasılsın nasıl gıdıoo hazırlıklar artık evlısın senn heŞeniz heyecan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?