merhaba arkadaşlar nasılsınız benide aranıza alırmısınız
merhaba arkadaşlar nasılsınız benide aranıza alırmısınız
nişanlım yolda yarın yanımda olacak :lepi:
hoşbulduk nasılsınız
Zeynep cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
valla cnmm nobetcı askerı olduk topıkınn ben 2011 de oda belkı nısanlılar kervanına katılırımmm kaydirigubbakcemile3
Zeynep cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben
Siyahlı şey ne çerezlik gibi bişemii CADIARZU
Hiç belli olmaz bu işler nihalcim bi bakmışın seneye sende düğün hazırlıkları yapmaaya başlıyormuşunn :1hug:
Zeynep cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben
Siyahlı şey ne çerezlik gibi bişemii CADIARZU
Hiç belli olmaz bu işler nihalcim bi bakmışın seneye sende düğün hazırlıkları yapmaaya başlıyormuşunn :1hug:
Ohh allah tez zamanda kavuştursunn yerimsenibennişanlım yolda yarın yanımda olacak :lepi:
Hoşgeldinn alırızz tabii ni demekk vereliniortakmerhaba arkadaşlar nasılsınız benide aranıza alırmısınız
Duşaa sokucam ben şimdi onuuterlemesıı ıı deılmıı gülsnüm ama degıstrı aradaaaaa
Evet terletiyorumki atsın hemen..ama cnm terli terli yatarsa daha kötü olur sen viksi sürdün ya sıkı sıkıda sardın maksat terletmek zaten sık sık değiş üstünü cnm uyandır bişey olmas
Hoşgeldinn hemşomm ŞenizBen de geldim,size eşlik edem dedim kaydirigubbakcemile3
Hemşom çok geçmiş olsun, iyi bak kocacığına. Zaten erkeklerin hastalığı hiç çekilmez. Grip olduklarında öleceklerini düşünüyolar :roflol:
Papicim ben malesef henüz evimi eklemedim. Pc deki virüs problemi nedeniyle foto aktaramıyorum. Bayramı bi atlatalım da eklicem en kısa zamanda. Ben de çok istiyorum eklemeyi, yorumlarınızı merak ediyorum :1rolleyes:
Heyaa iyi bakamadın herüfüne dicek anasıı mafoldumbenbetuş herifin hasta olmuş kuşum
geçmiş olsun dadlum
saol cnm çerezlik gibi ama ben lokum vs koymak için aldım kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?