Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bugün de kendime cici alamadım zaman olmadı. Yarın kalabalıkta alışveriş yaparım ben artık. Evin camlarını silmem gerekiyordu onu da yapmadımakannehir Zaten bayramda kimse gelmicek bana. Herkes bayram sonrası gelicek daha tebrik trafiği olcak. Annemlerden başka kimse gelmedi daha. Bayramdan sonra silerim artık napayım :umursamaz:

Bi daha girme şansım olmaz herhalde bayram sonrasına dek. Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevdiklerinizle nice güzel bayramlar diliyorum. Öpüyorum hepinizi, mutlu bayramlar
opuyorumnanaktan

12 de basladık 18.30 da cok sukur bıtırfıkkkkafamçokkarıştı

sulfatcım aynı seyı banada dıolar sacının rengı cok guzel dıeee boyatma dıolaar

ya ben flashı yenı gordumm valla cok koptumm ya ozellıklee bocugum kızma ama yıllar sonra bocuk kaşlarını aldırmadı ve esmanın cocugunun uyuması vardı ona guldumm ama hepsı bırbırınden gzell kacırmısım vallahı yaa

Kocacımm hastaa olduu yatıyorr mafoldumben
şimdi viks sürdüm üstünüde sıkı sıkı örttüm fecii terlemişş :sinifsinif:

enıstemıze gecmıs olsunn cnm bnmm hosgeldınn

Hoşbuldumm nihalcimm Şeniz
yemeklerim nasıldıı kaydirigubbakcemile3

Şaka maka hasta oldu walla koçişim dün boğazım çok ağrıyor dedi..Ihlamur kaynattım içti..
Bugünde nane limon,ıhlamur hepsini yaptım içti..Bayram öncesi hasta oldu walla mafoldumben

Bende annemin evini temizledim ona yemek yaptım yoktular evde. yoruldum kendi evimi temizlicek mecalim kalmadı.bide geldim kendi evimde yemek yaptım epey yorucu bi gündü..:bbo:

.

yavrum sen ne zaman dınlenıcenn yaaahuu yemeklerın bı harıkaydııı hersey ıcın saolasın kusumm kaydirigubbakcemile3
ıı bak kocısıne ıyılesır umarım kotu olmus bayram ustu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…