mandilin sen nezaman eklicen evini canım..
Çekerim fotosunu ama aktaramam pc yee kaydirigubbakcemile3 Bayram sonrası eklerim saçımı da
Valla ben evi yarın bi elektrik süpürgesiyle geçicem. Mutfak ve oturma odası camını silicem. Olası bi baskında açık olan camlarım onlar kaydirigubbakcemile3 Diğer 3 cam da bayram sonrasına kalır. Bayramdan sonra çok misafirim var hemşom :bbo:
Yaaa benim yarın cici almam lazım. Forum Bornovaya gidicez akşam üstü. Zarada filan bulur muyum bişeyle acep :uhm: Yaaa kısa kollu doğru düzgün bişey bulamadım bugün. Her yerde yeni sezon uzun kollu herşey ben de daralırım uzunla :bbo:
Doğru diyosun canım, makineyi bağlamıştık valla o da virüslü. Offf nefret ediyorum bu virüslerdenklava:
Mandişş ekledikii evini ama profiline eklemişti sen görmedin sanırım başıyazmalıı :sinifsinif:mandilin sen nezaman eklicen evini canım..
olsunn onudaa içmeeah tokat yedım gece gece cnm ben pazardan pazara ıcıyorumm ıns askımla bırakıcaz o bırakmadıgı surece ıcıcemmm
bencede kızlar yaa hazır çok alışmamışken bırakın
amann canım bırakırım ben diyede güvenmeyin ne böyle diyen insanlar zıkkın içiyorum diyip içiyo gene bırakamıyoolmaz:
İyi gecelerr iyi bayramlarr hemşoo :gitme: ŞenizBen yatıyorum kızlar. Bayram sonrasında görüşmek dileğiyle... İyi geceler opuyorumnanaktan
betuşum gelme üstüme aaaa:s
nihalcim yok be
ben izleyemiyorum bizim dizileri
içim daralıyo
bitek pınar altuun var ya
o çok süper :lepi:
cnbce e2 falan
on numeroler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?