Canım sen evini eklemiş miydin? Ben bi süre yoktum da bilemedim :kedi: Oturma odasına aradığın koltukları hatırladım birden, bulmuştun sonra dimi akannehir
Evini yerleştirdikten sonra koymuştuu çok olduu bayaa silmiştirr çoktann...yav bu evlere nerden bakıonuz mandılının bende bakcamm profılındemı yoksam
pıtırım allah kormus cnmmm
İyi bari pıtırım Allah korumuşş :Saruboceq:hehe aman bende artık çok takılmıom valla
saol canım benim
yok yok bişi allaha şükür
Bayramda bende bizim akrabalar eşimin akrabası gezersek bizi evde bulamazlar ama dediğin gibi olası misafirler için evi temiz tutmak şarttt :sinifsinif:
Özellikle banyo ve mutfak takıntım çok benim :umursamaz:
Kıyafete gelince yarın off bulursan ne mutlu sana canım çok kalabalık olur ve bi çok şeyin bedenini bulamayabiirsin çok geçe kalmışınn ama inş..istediğin gibi bişe bulursun ben bi çok mağazayı gezdim dediğin gibi hepsi yeni sezona geçmişler..:sinifsinif:
ben genelde hep tiril tiril hırka yelek aldım bide çok cici bi kazak opuyorumnanaktan
Elbisem çok bu bayramda pantalon giyicemm :umursamaz:
Aldıklarımı eklerdim ama çekmedim :sinifsinif:
Ayakkabı ve çanta almak istiyorum ama param kalmadıı mafoldumben stoktakileri kullanıcam...
Zarada yeni sezona geçmiş orda ben pek bişe bulamadım..
ben genelde bershkadan giyiniyorum oda yeni sezon olduğu için fiyatlar pahalı geldi zaten bayramdan sonra indirime girerler..
Libastan aldım hırkalarımı hemidee ucuzz zemuszemus
Mandişş ekledikii evini ama profiline eklemişti sen görmedin sanırım başıyazmalıı :sinifsinif:
olsunn onudaa içmeelmaz:
başıyazmalı
ben sana sölemiştim de daha önce
görmedin belki
gleinliğine bayıldım ben senin
tesettür gelnlikler ya fazla gösterişli ya da çok sade oluyorlar
ama seninkinde herşey dozundaydı acaip beendim
tekrar sölim dedim
Eduşş koçiş yabancı kanallarda gösterime girer girmez bana indiriyor bende izliyorumm sırnaşık şeypıtırcım ay allah kourumuş geçmiş olsun
betüşüm gossip girl rulezzzz :lepi:
papişim o ekşın leverage
süper on numero dizi olcek sanırım
ve tabi ki lostu hararetle bekliyrozu anammm
ay betuşum ya
kablolu da mı yok
ayol trt mi izliyonuz olum sadece
ha pıtırım o yazlığa gitme hikayesini sittiret ekşınlı aileyiz onu anlatmaya çalıştıydım
bi de ne ciciler aldın sen bahim ben görmedim
ay bi d enihal ben de görmedim mandilinin evini
kaldırmış albümü galiba
ay betuş bak gossip girl tekrarı başladı yihoooo :lepi:
Hepinizinn Bayramını en içten dileklerimlee kutlarr yanaklarınızdaann mucuksslarımm Şeniz
Para verenleriniz el öpenlerinizz çok olsunn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?