Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yönetimden mesaj var... (Alinti tabiki )

Merhaba,

Bu sabah itibari ile KK tecrübe puanlarınızın ve seviyelerinizin değişmiş olduğunu göreceksiniz.

Bunun sebebi : 1-100 arasındaki seviyelerdeki toplu birikmelerdir.

örneğin 80.000 puan ile 100.000 puanda olan kullanıcılar 100. sevyede gözüküyordu.

Şu anda 100. seviye olabilmek için 1.000.000 (yazı ile 1 milyon) puan toplamanız gerekmektedir.

Herkezin puanları ve seviyeleri aynı oranda değiştirilmiştir. Yani sıralamda bir değişiklik olmamış sadece katsayılar değiştirilmiştir.

Bilginize.

Mutlu bayramlar kızlar, Allahım tekrarını nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Munemum; iyiki bir tane var bence, annem örmüş banada 5 takım felan oturma odası takımı vs vs ama ben onların hiçbirini örtmücem sadece şimdilik konuldu hepsi kalkacak gayet gereksiz sositososito

Kızlar bu arada, herkez burdayken söylemeyi unutmuşum:bbo:, ayakkabımın altına yazmak için liste yapın da yazayım sonra unutuveririm :sinifsinif:

Kızlar çok teşekkür ederim...Allah hepimizinki hayırlı şekilde kullanmayı nasip etsin...Annem ben 3 aylık bebekken başlamış bana çeyiz yapmaya:)) bu yüzden o kadar çok var ki, modası değiştikçe o da yapmaya devam etmiş:))) bunlar bir kısmı birazdan diğerlerini de eklerim..Beğendiğinize sevindim...Hani gümüş renkli modeli olan havlu eklemiştim ya...onu yeni aldım..Bohçaya koymak için...sizce ona da gümüş renkli bir ipten bir model örüp dikelim mi? Gerek var mı?
hepinizi çok öptüm

canım listenin başına beni yaz kocaman harflerle
BURCU kaydirigubbakcemile2

eh başlıorum o zaman

yeliz
nihal
pınar
devam edinnnn

ama beni ortalara yaz sen
başta silinmiom

komşu bıseyı yanlış bılın nan sen ben dantelı pek sevmem özellıkle masa örtusu vıtrın yatak odası gıbı hatta annem yapalımm dese bıle almam hayatta
mesela nevresım ve pıke olarak cok severım bı tanede masa örtum var onuda gordum cok modern
kısaca benı bu kadr dantel sıkar

hadi yaaa benim aklımda öle kalmış pardoon bebişimmm

bayramın 2. günü...
yaptım bol köpüklü kahvemi btter çikolatamla keyif yaptım...
Hayat hep bayram olsa keşke...
yada ben deli olsam bana hergün bayram olsa...

ayy resımler yuklndı sonra kayboldu sar başa yapıtım

ayy bana evde oturmak yaramadı 2 gunde 150 tl uçmuş ceyıs kuafor market derken uffoldu ne delıyım ben yaa
avans hakkım bıttı daha 1 ay para yok neyse yıllık ıznımı kullanmıycam bu yıl mecbur ona saysınlar
zaten hak etmıyom eksık cok ve paraya ck ıhtıyacım var
ve 2.gun ben askımı goremedım ve sesını bıle cok az duydum
calısıoo

artık benımde böcuklu gırgırımm var hemıde 2 tane:lepi:

hayalet tuzluğum vardı ama yedek aldım
banyo setı aldım ponza taşı lıf tarak selulıt seysı neyım var 12 tl onları cıkarınca ıcıne renklı sabunlardan almayı duşunuyorum
kepce ve guvec setını eklemıstım
3 boy suzgec aldım
pasabahce renklı bardaklarımda var cok aramıstım sonunda buldum
kolı bulmam lazım son aldıklarım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…