Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tamam kızlar siz yazın ben fırsat buldukça gelip bakıcam

burcu
yeliz
nihal
pınar
,,,,
,,,
,,
,

beni niye unutuyonus yaa her seferindee :sinifsinif:

burcu
yeliz
nihal
pınar
Seray
Deniz

Edayı eklemeye gerek varmı evlenivercek o :))) ekleniyosa onuda yazınn.. başka kim varr, Ervanın adı ne onuda bilmiom -tatlicadiarzu-

bide densem var, Deniz diye hatırlıyorum ve listenin sonunaaa ekliyorum, yanlışsam düzeltin laelaelaelaelae

Böcüğümmmm :1hug:

aldıkların çok güzelll güle güle kullan hepsiiniii, ya o sepetin içinde iri dişli ahşap bişi varya o ne? selülit için dediğin o mu? ilginç bişimişş :)

ayrıcana bardak takımına bende bayılıyorum, güle güle iyi günlerinde kullan inşallaahh :Saruboceq:

evt cnm ahsaptan bıde tarak var oda ahsap

saol tskler

nan benım adımı unutmayınZARıF

Ya kızlar size bişey sorucam hani su bele bağlanan kırmızı kuşağı düğün salonunda çıkardınız değilmi sürekli durmadı ???

Ya nasıl olduğumu bende bilmiyorum heyecanlımıyım değilmiyim çok karşığım yaa
Birde bugün gelinliğimi tekrar giydim, şu bel kısmında biraz katlanma oluyor neden bilmiyorum yaaa çok belli değil dediler ama gözüm takıldı bir kere sinir oldum yaa astardan mı neden kilo mu aldım verdim mi onu da bilemedim bir işim de rast gitsin ya mafoldumben

yok cnm sureklı durmuyo o genelde

papi he ya benı unuttular ama başa yazılınca sılınmyo pufı benı ortalara yazcak kucucuk kursun kalemle

şşiitt sıkma canını bakimm gelinsin sen herşeyin 4 4 lük görüncek herkes sana hayran kalıcak senin üzerinde olduğun için senin dikkatini çekecek tabiiki herşey ama dışarıdan öyle gözükmez merak etme, ve unutma ne olursa olsun bütün gelinlerin ayrı bi havası bi büyüsü oluyo sıkma canını sakınn :teytey:

bu arada kuzenim evlenirken evden çıkarken bağladı babası kuşağı ama sonra düğüne çıkarken çıkarttık biz belinden

ışte bende çıkarmak istiyorum zaten sevmiyorum ama kuşak bağlanınca orası hiç belli değil bapcam bilmiyom

Ya kızlar size bişey sorucam hani su bele bağlanan kırmızı kuşağı düğün salonunda çıkardınız değilmi sürekli durmadı ???

gelin arabasina oturur oturmaz cözdüm kaydirigubbakcemile3 ilk isim o oldu

cok takma kafana.. yüricen oturcan oynican egliecen kalip gibi durmicandan belli bile omicak emin ol... benimde üstüme kalip gibi oturan gelinligim dügün günü hafiften bol geldi asagi dogru kayiyordu.. sakinan göze cöp batar misali..

valla canım şimdiki nesil pek o kuşağı beğenmez ama bende henüz 2 senelik evli birisi olarak o kırmızı kurdelenin gerçekten bekaretin ve temizliğin simgesi olduğuna,gelin olmanın en masum göstergesi olduğuna inananlardanım.babam bağlamıştı ve eve gelene kadarda hiç çıkarmadım .çünkü onu eşin çözmeli.düğündede çıkarmamıştım.yanlız biraz sıkı bağlamış babam eşim sinir olmuştu kaydirigubbakcemile3 bilmiyorum ama bence çıkarmamalısın.ben sadece o kurdelelerde küpürlü dantelli olmasını sevmiyorum.sen istersen beyaz bir küpür şekilli bişeyde alabilirsin.değişik modelleri var ama yine gönlün bilir.sadece fotoğraf çekilmeden önce bağlatma derim.ben sonradan eve gelip babama bağlattım.zaten o duygusallığı yaşayınca çözesin aklına bile gelmicek..

benim icin önemli olan baba evinden cikarken.. kimseye bir sey isbatlamak zorunda degiliz sonucda.. herksin kendi tercihi.. bir gercek var oda salonda gelinligin üstünde cirkin olmasi ve gelinligin modelini bozmasi bana göre

Yorum yapan arkadaşlar teşekkür ederim, benim gelinlik işim biraz çetrefilli oldu ve gerçekten nazar değdi buna inanıyorum ben artık
Fotoğraf çekinirkende gözükürse nolcak tühh yaaaaaaaaa

pufiii fotoda hiçbişi kötü durmaz, ha çok gözüne batıyosa eğer söylersin adamlara fotolar çekilince, seçerken ne kadar dikkatli bakılıyo bilmiyorum ama o fotolara bolca fotoşop yapılcak zaten, şuraınıda düzeltebilirmisiniz de onlar halleder en kötü ihtimalle merak etmeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…