Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

net olarak belli değil canım ama kışın olacak büyük ihtimalle.

ben bi karnımı doyuriyim geliyim :)

Kızlarrrr teşekkür ederim yorumlarınız için çok sağolun
bende bir vucüt simi var bime gelmişti ondan almıştım yani sim daha mı ince gösteriyor ki onu anlamadım ama ???
Ya da dikkat çekmesi açısından mı dediniz?, kusura bakmayın kafam karışık ya basmıyor bu ara :sinifsinif:

Resmini çekimde göstereyim

selam kızlar bengeldim evimde değilim hala eve girince nete giremicem pufi senin gelinlikli fotolarına kadar inşallah netimiz açılır :sinifsinif:

Ayhh kıs yanlış yeri kopyala yapıştır yapmışım

burcu
yeliz
nihal
pınar
Seray
Deniz
Mehtap
en ortalara Zarif

bak bak nasılda beni unutmuşlar benim adım hatice lütfen zarifden sonra beni yaz hatta ondan önceyaz :1ninca:

möcüğüm çeyislerini gördüm betanın alıntısında cnıyaa nerden bilem olm çeyis ekledini geçmiş sayfalara hiç bakamadımki misafirlikte olmasak okucaktım hepsini ama gördüm çok güzel şeyler almışsın o kaşıklar çok güzel ve güveç kaplarını özellikle çokbeğendim çok lazım oluyolar.. gülegüle kullan canımbenim.

puficim albümüne baktım kına kıyafetni beğendm yaa çokhoş ve çok yakısmısopuyorumnanaktan ayakkabılarda çok güzel kokoş kokoş zemuszemus

kimsecikler yok bugün senle ben gene

kızlar,,
ama sorayım gene bahçelievler belediyesinde arkadaşımın nikahı varda perşembe günü

kısçeler bahçelievler civarında oturan varmıı?

ben yardımcı olayım canım.
bakırköyde oturuyorum ama iyi bilirim oraları işim bahçelievlerde...

çıkarım falan seni beklemeden yaZIYORUM.
şirinevlerde gelince meydandan yayla bakırköy minübüsleri kalkıyor.herkes gösteriri sana.
onlara bincen yayla durağında tam nikah salonun önü zaten yayla durağı .ordan sonrada bakırköye devam eder minübüs.ama yaylada bir on dk bekliyor.
şirinevler meydandan yayla minübüsüne binip yaylada incen .
sağda tam karşında piramit ismi...

bu arada puficim o baharatlıktan gördüm bugün ykmde
49.5 liraydı

esasında tam emin dielim 44.5 lira da olabiler

öyle bişeydi
eğer iile de al diosan böcük de bi fiyat alsın bakam
ona göre laim ben ykmden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…