pufi o ayakkabılarla nası yürüyosunn :1shok: çok şık duruyo eminim ayağındada daha güzel duruyodur
elbisende çok güzelmişnacizane fikrim şalı örttüğün zaman kapanmış elbisenin havası bilmiyorum takıcakmısın ama şalsız daha hoş duruyo :asigim:
ve kalmış 3 gününnn kına gecende iyice dök kurtlarını herşey istediğin gibi geçsin ve sakın canını sıkacak şeyler düşünme, boşver unut herşeyi o gece senin gecen :) sadece seninn :smiley-cool: böyle tak gözlüklerini başka hiçbişi görme sadece eğlenn
Allah iyiliğini versin ne odunu yaa fıstık gibisin maşallahh
ama rahatsız oluyorum dersen sim falan sürsen acaba kapatırmı? ne bilim yani için rahat edermi :))
dışardamı olcakk sen nerdeydin hatırlamıyorum ama inşallah hava güzel olurr :Saruboceq:
Bayramın son gününde biraz geç olacak ama ben ancak girebildim, inşallah iyi bir bayram geçirmişsinizdir. İnşallah bundan sonraki bayramlarda da burada birbirimize iyi bayramlar dileklerimizi yazabiliyor oluruz.. Sağlıkla mutlulukla nice bayramlara inş. :1hug:
paşminam ben epeydir gelemiyorum ama senin durumda bir değişiklik var mı? yani yüzük takmak için bi tarih falan belirlediniz mi? var mı bir gelişme canım?selamlar millett bende döndümm
sonunda bayram bittii,
bi dahaki bayramıda atlatsak hayırlısıylaa
zaman geçsin biran önce diye bakıorum da kızlarr
aşkıma kavuşayımmmm
bu puanlar niye düşmüş kızlar bilginiz var mı?
ben de az önce okudum canım, site yönetimi ayar çekmiş puanlara, herkesin ki aynı oranda azaltılmış, ama niyesini bilmiyorum tam olarak, çok da dikkatli okumadım ne yalan söyliyim :))
paşminam ben epeydir gelemiyorum ama senin durumda bir değişiklik var mı? yani yüzük takmak için bi tarih falan belirlediniz mi? var mı bir gelişme canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?