Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlarr umarım herkes iyi bir bayranm geçirmiştir...
Ben kocaelindeyim bayram bitti bu gün aşkımı yolculuycazzz((
Gene başladığımız noktadayız gene onun hasretini çekicem...:)
ama bu sefer istediğim zaman gidebilirim:))))))))

vay burcuda gelmiş :))

fmk sorma yaa herkes bütn gün gezip yorgun düşüp gelip yatıyo heralde :)))

pufi elbiseni göremedim biz arkadaş değilmişiz :) ama ayakkabı iyi olmuş :)

bişi dicemm ben lise mezuniyetimde pembe elbise almıştım altınada pembeli siyahlı bantlı ayakkabı almıştım topuklu :)) tabi o renk olduu için bişeyle giyilmiyo, sonra bi kuzenin nişanı oldu siyah eteğim vardı üstüne pembe badi giydim bi baktım ayakkabı güzel olcak onda giydim, düğünündede şifon elbise almıştım siyah üstüne pembe çiçekli aaa gene ayakkabı oldu altına gene giydim :))) en sonda geçen amca oğlunun düğünü vardı gittim gene düz pembe tuvalet beğendim gene o ayakkabıyı giydim :roflol: en son aa yeter be dedim süslü ayakkabı istiyodum kendime gene bu gene buu babamda dalga geçiyo ne masrafsız kızsın diye :1ninca:

pufi o ayakkabılarla nası yürüyosunn :1shok: çok şık duruyo eminim ayağındada daha güzel duruyodur

elbisende çok güzelmiş nacizane fikrim şalı örttüğün zaman kapanmış elbisenin havası bilmiyorum takıcakmısın ama şalsız daha hoş duruyo :asigim:

ve kalmış 3 gününnn kına gecende iyice dök kurtlarını herşey istediğin gibi geçsin ve sakın canını sıkacak şeyler düşünme, boşver unut herşeyi o gece senin gecen :) sadece seninn :smiley-cool: böyle tak gözlüklerini başka hiçbişi görme sadece eğlenn

Kız yürüyemiyorum zatenkaydirigubbakcemile3 öyle çok beğenip almıştım, diyorum ya 3 kez ancak giydim, çok teşekkür ederim canım daha iyileri senin olsun inşallah :Saruboceq:

Şalı da arasıra alırım kına gecem dışada olacak hemde kollarım maşallah odun gibi delikafadulden

Allah iyiliğini versin ne odunu yaa fıstık gibisin maşallahh

ama rahatsız oluyorum dersen sim falan sürsen acaba kapatırmı? ne bilim yani için rahat edermi :))

dışardamı olcakk sen nerdeydin hatırlamıyorum ama inşallah hava güzel olurr :Saruboceq:

Kollarımın üst kısmı kalın canım hiç giymem aslında ne askılı ne straplez ama başka da bulamadım herkes bana bakıyor gibi geliyor halbuki neler neler giyiyo insanlar,:kedi:
Ama işte kına elbisem de gelinliğimde böyle oldu yapcak bişi yok:bbo:

İnşalah güzel olur canım ya bakıyorum güzel diyor ama belli de olmaz tabi, kapımızın önünde olacak küçük bir organizeyşın
Düğün salonda olacağı için bir kez daha salon tutmadım

o zaman dediğim gibi pulu bi dene, resimde öyle çokkalınmış gibi durmuyo bence ama içine sinmemiş anladığım kadarıyla :)

simli vücut kremleri var sanırım tam bilmiyorum ama hani sanatçılar kullanıyo ya :) ondan sürersen eğer kollarına parlak parlak olunca simler, kalınlığı belli olmaz sanırım, hatta krem göz farları bile olur belki yayılırsa iyice, sen boş bi zamanında dene evde bak bakalım o zamanda kalın gelcekmi gözüne

anaaaaaaaa.. kina elbiselerimiz renk olarak farkli olsada.. cok cok andiriyor.. sendedki o seritler varya benimkindede aynisi vardi ama resimlerin boyutu cok büyük oldugu icin ekleyemiyorum

Aaaa bu simlerden hem kınamda hem düğünümde kuaförde sürülmüştü. Ben istedim kokoş gelin olarak :kedi:

Bayramın son gününde biraz geç olacak ama ben ancak girebildim, inşallah iyi bir bayram geçirmişsinizdir. İnşallah bundan sonraki bayramlarda da burada birbirimize iyi bayramlar dileklerimizi yazabiliyor oluruz.. Sağlıkla mutlulukla nice bayramlara inş. :1hug:

bana nisanda sürmüslerdi.. kina ve dügünde sürülmemisti.. dügünde gerek yoktu zaten kinadada benim aklima gelmedi

insallah amin

selamlar millett bende döndümm

sonunda bayram bittii,
bi dahaki bayramıda atlatsak hayırlısıylaa

zaman geçsin biran önce diye bakıorum da kızlarr
aşkıma kavuşayımmmm

slm kızlar ben geldimm.
canım kına elbisene baktım çk güzel.
ayakkabılarında öyle.
kızlar ben nişanda sürmüştüm o vucüt simlerinden.
fkt resimlerde belli olmuyor ztn fotoğrafçı silmiş simlerimi
marka vermek isterdim ama verilmiyor sanırım.
sürünce 2 3 saatte bir yenilemek gerekiyor birde avonda var öyle ama onu beğenmedim belli olmuyor.
böcük çeyziler almışsın.
güle güle kullan çeyizlerini.
kocaeli deme burcu lütfen özledim memleketimiii gidemiyrm kaldım buralarda

selamlar millett bende döndümm

sonunda bayram bittii,
bi dahaki bayramıda atlatsak hayırlısıylaa

zaman geçsin biran önce diye bakıorum da kızlarr
aşkıma kavuşayımmmm
paşminam ben epeydir gelemiyorum ama senin durumda bir değişiklik var mı? yani yüzük takmak için bi tarih falan belirlediniz mi? var mı bir gelişme canım?

bu puanlar niye düşmüş kızlar bilginiz var mı?

ben de az önce okudum canım, site yönetimi ayar çekmiş puanlara, herkesin ki aynı oranda azaltılmış, ama niyesini bilmiyorum tam olarak, çok da dikkatli okumadım ne yalan söyliyim :))

ben de az önce okudum canım, site yönetimi ayar çekmiş puanlara, herkesin ki aynı oranda azaltılmış, ama niyesini bilmiyorum tam olarak, çok da dikkatli okumadım ne yalan söyliyim :))

anladım cnm bilgilendirdiğin için sağol.
ne yaptınız bayramda kızlar.
ben hep evde oturdm
benim için bayramlar hep evde oturmak demek

paşminam ben epeydir gelemiyorum ama senin durumda bir değişiklik var mı? yani yüzük takmak için bi tarih falan belirlediniz mi? var mı bir gelişme canım?

gaso biliorum canım gelemedin uzun zamandırr kaydirigubbakcemile5

ocak-şubat gibi inş.allah kısmet ederse :Saruboceq: bi aksilik çıkmazsa nişan yapıp
mayıs gibi düğün düşünüoyoruzz

büyükler pes etti artıkkk kaydirigubbakcemile2

öyle yani durum

sen nasıl oldun , iyimisin biraz daha??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…