- 15 Nisan 2009
- 212
- 8
- 318
stüdyo fotograflarimin calismalari bitti.. albüm yaptim tabikiprofilimden bakabilirsiniz arzu ederseniz.. salonda cekilen fotograflari halen kaynim atmadi (
Kuzum benim gelinliğim tek parça böyle bel yeri kalıp gibin durmuyor böyle bel kısmı yani göbiş kısmında ufacık bi katlanma var yani kat izi gibi ama çok belli değil, napim gideremedik başka beğen içine sinmediyse dediler ama bu saatten sonrada o gelinliğe alışamazdım zaten kuşak bağlayınca hiç bişi belli değil kuşağı salonda çıkarıcam ama oynarkende bişi farketmez herhalde farkederse de yapcak bişi yok bu saatten sonra kat izli gelin olcamkaydirigubbakcemile3
fmk sen naptın fotocuyu ne kadar ödedin?
esmy benimde guzeldi canım, arife gunu ve bayramın ilk iki gunu eşimin memleketindeydik; kayınvalidem ve kayınpederim cok mutlu oldular, bayram ziyaretlerine gittik herkes cok mutlu oldu yeni gelin gelinimiz diye, 3. gunude benim ailemle birlikteydik. genel olarak guzel ve yorucu bir bayrmadı
puficim kuzum sana tavsiyem hiç biseyi takma kafana, o bahsettiğin katı eminimki kimse ama kimse gormeyecektir; dugunden oncede dugun sırasındada hiç biseyi hiç kimseyi kafana takma gorme duyma bilme anlama; o anlar geri gelmiyor kafanda hic birsey olmasın sadece ogunun nekadar ozel oldugunu ve senin gunun oldugunu dusun yeter; baska birseye gerek yok inan; gulumse ve eglen; sonradan ya ben bosyere neden bunları sorun ettim diye pisman olma; katlanıversin bırak gelinliğin orası kimse farketmeyecek nasıl olsa; sen cok cok mutlu ol canım
Ayhhhh inşallah canım ya çok sağol ne güzel şeyler söylemişsinopuyorumnanaktan bana dua etmeyi unutmayınsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?