Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ışlerim bitti sayılır sımdı bayram ozetımı geceyım

Arefe günü: gec kalktık baya bi askımla sonra bızım boş ev kıraya verılmiş sonunda onunda depozitosu gelmiş dedım kocişe sana bişeyler alalım ıstınye parka gıttık gomlek aldım askıam
Farugada hedıye aldık sonra Faruk la arkdası geldı onlarla dolastık sonra bız kocısle eve geldık vs. felan fılan yattık

Bayram 1.günü: kocsıle ılk bayramn heycacından olsa gerek uyku tutmadı benı pek
Zaten kocıslerde adet namazdan sonra yatılmıyormuş gecen sene nısanlıyken bız kahvaltıdayken gelmıstı bize zaten o namzdan geldı masa hazırdı kahvaltı yaptık mutfagı topladım evi topladım dogru kaynananmlara
ılk giden bizdik bayramlastık karı koca nane limonlardı ama 2.gun duzeldıler ALLAH tan
Kayın pederım harclık verdi hehe
Ordan karsıya gıttık amcalara suatın babannesı orda orda bikac kapı gezdık
Yeni gelin olmanın guzellıgını orda yasadım hoşuma gitti ehe

Ay bnm gelınm felan lar fılanlar oo ben onları hep gorsem havalarda ucarım heralde
Sonra babannedende harclıgı kaptıgım gıbı kactım dermısım saka maka ıste suata dedım benm amcamlara da gıdelm yanı NIHAL lere

Ee dedık Faruk var suat dedı napalm kardesım olarak gelır bende dedım bnm ıcın no problem
Faruk bi ara nıhaln abısının arabısınıgorunce gelmesemmi desede geldı
Tabi Nihal hnm odasında suslenıyordu gormedı bizi gelırken ınanmadıda dfarugun geldıgıne ama gelmişti hehehekaydirigubbakcemile

Neyse ordanda cıktık artık kocişle benm anneme gıttık karnımızı doyurduk aksam oldu
Bize gıttık bizde dıjıturk var ogunde fenerın macıvarmış suatın alesındekı tum erkekler bıze geldı ben onlra cay demledım bende bayanlar matınasına gıttım gorumceme
Sonra mactan sonra beyler geldı sabah 5 ledık gırgır samata cok guzeldı uykm gelmedı bile
Fallar bakıldı felan
Sonra bız eve gıtıtkkocısle 6da yattk erken kalktık :lepi:
2 .gün kahvaltıya davetlyıdık yıne haydaaa gorumcemlere sonra orda ogleden sonra eve geldık ben yemek yaptım yıne mac vardı aksam cunku dedım belkı ac olurlar bıgece once ymegım yoktu sonra halama gıtıtk kocişle bıkac yer daha gezdık eve geldk yıne mac yıne dunku olay kadınlar matınası

3.günde işte bize mısafır gelcektı sonra gorumcemaradı nıhallerde ordaymış bigun oncede gezmeye gıtsekmı demiştik ama onlar net cevap vermemişti gezmeye gıtcez dedıler bizde mecburen msıafırı ektık ve baktıgınzı resımler ıste pikniğe gittik
ben cok guzel bi bayram gecırdım cok sukur umarım herkezın guzel gecmıstır

amma uzun ettım ama cok guzel duyguları bı arada yasadıgımdan paylasayım dedım
buarada yıgenlerın hedıyelerınıde verdım mutlu oldularr
kardescegızımede aldm

umarım herkezın bayramı cok guzel gecmıstır

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayhh kızlar heyecan yok diyordum ama yavastan midemde her yerimde kelebenkler uçuşmaya başladı ama aynı zamanda kramplar da giriyorakannehir

Bugün gelinliğimdeki sorun için gittik tiiii nerelere ama yine düzelmedi sevgilim de dediki bence hiç takma milletin gözüne takılırsa da takılsın sen zaten şu anda benim için büyüleyicisin dedi haaaa fotoda kötü durur dersen söyleriz fotoşop diye bişey var dedi bendeeeeeeee tamam dedim yaa napim katlanmış gibi dursun oynucam nasıl olsa boşverrrr dedim geldik geri tam 3 saat bekledi garibim ama olmadı olmadı yapcak bişiy yok, o da nazarımız olsun napim,,,

Listeme mölberi yelizi ve merfe yi ekliyorum munemuyu da ekliyim barim ama 2 ay sonra gidiyor kısçeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile2

Destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum yaaa gerçekten hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan

stüdyo fotograflarimin calismalari bitti.. albüm yaptim tabiki profilimden bakabilirsiniz arzu ederseniz.. salonda cekilen fotograflari halen kaynim atmadi (

pufiiiiiiim inşallh herşey kusursuz olur bende seni sewiyorum nostradmusuuuum
çok bekletmeden cici fotolarla dön tımam mı

Kuzum benim gelinliğim tek parça böyle bel yeri kalıp gibin durmuyor böyle bel kısmı yani göbiş kısmında ufacık bi katlanma var yani kat izi gibi ama çok belli değil, napim gideremedik başka beğen içine sinmediyse dediler ama bu saatten sonrada o gelinliğe alışamazdım zaten kuşak bağlayınca hiç bişi belli değil kuşağı salonda çıkarıcam ama oynarkende bişi farketmez herhalde farkederse de yapcak bişi yok bu saatten sonra kat izli gelin olcamkaydirigubbakcemile3

stüdyo fotograflarimin calismalari bitti.. albüm yaptim tabiki profilimden bakabilirsiniz arzu ederseniz.. salonda cekilen fotograflari halen kaynim atmadi (

tabiki ısterız bakmakk
bende ekledım bugun yoktun sen ama

ay dert etıgın bu olsn bnm renk farkı vardı bellı oldumu farkıan vardınmı yok

fmk sen naptın fotocuyu ne kadar ödedin?

bana gelen maili buraya ekliyorum :) yapacak bir sey yok resimler henüz teslim alinmadi.. az önce resimlerin son halini mail attilar.. pazartesi alir artik annemler
17 kare 18x24 ebat çalışma

1 adet 50x60 büyük ebat baskı

6 sdet 15x21 adet hediye baskı

Siyah albüm

Fiyat:500tl

Ekstra olarak 2 adet aile fotoğrafı da eklenirse 550 tl

esmy benimde guzeldi canım, arife gunu ve bayramın ilk iki gunu eşimin memleketindeydik; kayınvalidem ve kayınpederim cok mutlu oldular, bayram ziyaretlerine gittik herkes cok mutlu oldu yeni gelin gelinimiz diye, 3. gunude benim ailemle birlikteydik. genel olarak guzel ve yorucu bir bayrmadı
puficim kuzum sana tavsiyem hiç biseyi takma kafana, o bahsettiğin katı eminimki kimse ama kimse gormeyecektir; dugunden oncede dugun sırasındada hiç biseyi hiç kimseyi kafana takma gorme duyma bilme anlama; o anlar geri gelmiyor kafanda hic birsey olmasın sadece ogunun nekadar ozel oldugunu ve senin gunun oldugunu dusun yeter; baska birseye gerek yok inan; gulumse ve eglen; sonradan ya ben bosyere neden bunları sorun ettim diye pisman olma; katlanıversin bırak gelinliğin orası kimse farketmeyecek nasıl olsa; sen cok cok mutlu ol canım

Ayhhhh inşallah canım ya çok sağol ne güzel şeyler söylemişsinopuyorumnanaktan bana dua etmeyi unutmayınsenağlama

fmk canım anlaştınmı 500 e bilmiyorum ama
fotoları sana yollamışlar nası olsa. albüm falan isteme fiyat düşsün iyice.
sen dilediğin yerden çıktısını alırsın zati

günaydın güzeller
ne olmuş dün yaa.. geçmişi okumaya gitmiştim mesajlar hep silinmiş..

neyse pufiiiii seni çok seviyorum ve dualarım hep seninle... bu saatten sonra hiç birşeyi dert etme lütfen.. gelinliğindeki sorunu da kimse farketmeyecektir eminim... farketse bile modeli öyle zannederler... bunu kafana takmayacaksın değil mi...

gül eğlen bol bol göbek at.. misafirler güler yüzlü gülücükler saçan bir gelin görsünler...
umarım hayallerinden bile güzel olur herşey

bende şimdi gördüm iyice bi haller oldu anlamadım
bütün mesajlar silinsin madem kafamçokkarıştı

aa butun msjlar gıtmıs ya ınanmıyorum tüh
günaydın bende sabah geldm 14-mi 16 mi ne bıldırı var onlara hızlı hızlı baktımki
gecmısı okuyum megersem gıtmıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…