Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu ne demek peki
sohbet etmek için değilse niye sohbet bölümü yazıyor ki

hem çeyizleri paylaşıyoruz hem de sohbet ediyoruz

kesinlikle katılıyorum

aa butun msjlar gıtmıs ya ınanmıyorum tüh
günaydın bende sabah geldm 14-mi 16 mi ne bıldırı var onlara hızlı hızlı baktımki
gecmısı okuyum megersem gıtmıss

:uhm:

bence bu yazdıklarımızı konu sorumlusuda okuyorsa dikkate alacaktır kızlar, biz bu sorunu daha once yasadıgımız için buranın isminde "sohbet bolumu" yazıyor, bence bi devam etmeyi deneyelim, olmazsa hep birlikte ortak bir cozum bulmaya calısırız

akşam şunu bunu ederım dedım
eve gıttım yemek yedım bulsıkları yıkadım ortalığı topladım
çöplerı ındırdımkı zaten belım koptu ya ıkı kocaman kova ındırdım:bbo:
ablama gıttım orda yattım
bugunde camasrları atcam yıkansın
kılo alcam dıe öle bı yemek yıyomkı durmadan
mısır ve fıstığı cok tukettım sanırım sıvılcelerım cıkıyo bugunden ıtıbaren ara vercem kuruyemışe

günaydin demek istiyorum ama korkuyorum mesaji silerler diye..

eee böcük ne alaka niye yazdin bunu ceyizle ne ilgisi var yazdiklarin...:mymeka: dövimmi seni simdi

baya iş yapmışsın sen böcük ya daha nolsun,
ben biseycik yapamadım
isyerinden arkadaslarla yemekteydik (bizim evliliği kutlamak için), eve gittim yaprak dokumunun sonunu izledim sonra koltukta uyuklamaya baslayınca yattım bende
camasır duruyor, ev temizlenecek, mutfak berbat.... akannehir

benmkideılgısı yok ama yarım kg kıymam var sabah cıakrdm buzluktan aksam bı ksıyla köfte yapı buzluga atcam ama kalanıylada kıymalı ne yapsam fıkır ıstıoym ekstra bısey almadan ama

günaydın kızlar..
bari bida birbirimize nasılsın iyimisin demeyelim direk konuya dalalım yasakmışya burdan demek:umursamaz:

deraam dun sana dedım bıdaha dıyım o tuzluklar 3,5 tl sakın 10 tl alma

ay cnm ben evımberbatta olsa mutfagımı duzeltmeden cıkmam sevmıyom hiç

benmkideılgısı yok ama yarım kg kıymam var sabah cıakrdm buzluktan aksam bı ksıyla köfte yapı buzluga atcam ama kalanıylada kıymalı ne yapsam fıkır ıstıoym ekstra bısey almadan ama

yürü yemek topigine seni seniiiiilmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…