Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sürkli önünden geçip ,vitrinde sürekli seyre daldığım ama en sonunda arefe günü aldığım babetlerim.

artık herkeslerde var ama bende aldım koyayaım ddim.

kokooşş :)) güle güle giyin, benim için biraz fazla parlak ama güzelmiş, sağlıkla giyin şeker :)

o şey çerezlik mi ya? ben alıp şey olarak kullanmak istiyorum, kahvaltı sofrasında reçel çeşitleri veya bal servisi yapmak için, olar heralde dimi? sen de güle güle kullan lahanam

olmaz olur mu.
zten ben daha çok kahvaltı sofralarında ikramlar için seviyorum.
çok şık oluyor....

lahanam cok cuculler gule gule gıt
ptır ne konustunuzda aksam sılındı he
aman her zamanki muhabbetler bee
puket fln gelmişti
özledim hepinizi fln demişti
bende yazdım puket msn aç fln
sora baktım msj gelmiş
öle işte

ne eksını kız

sabah beraber kahvaltı ettik yine
nese ben bi ara su almaya kalktım geldi arkamdan sarıldı yine:S
ben böööö oldum:S
yok o da benden vazgeçemio biliom
onun nazını bi ben çekebiliom çünkü
ay nesem öle işte

kıymalı patateste olur canım ama ben nasıl yapılır bilmiyorum, yani daha dogrusu biliyorum ama daha once hiç yapmadım canım

olmaz olur mu.
zten ben daha çok kahvaltı sofralarında ikramlar için seviyorum.
çok şık oluyor....
bende alam

ana aha dengesı hakkaten heeeeeee

kotpum koptum :lepi:severim seni bee

canım bu ne cici bir şey...nerde satılıyor be kaça?

bunu almanyada gördüm ama ekledigim yerden itibaren bi bak.. kim yazdi hatirlayamiyorum ama biri yazdi nerde ve kaca satildigini dur hele bende bakayim.. alinti ederim

lahana cok beğendım ıskarpınlerını gule gule gıy
cerezlıkte cok hoş

nan pıtır sen buna eksın mı dıon olm ben cuma gıdıp orda askımla yatcam:jeyyar: asıl eksın o

pıtır o sana yakın olduu ıcn vazgecemem sanıyon bak bı uzaklaş onun eksılerını gorceksın
ne bıcım ılıskı nan bu
bıraz dengesızlık var sankı
ya bıter yada devam eder
canı ıstedığınde sana sarılıyo ıstemdığınde yüz ble vermıyo sen buna nasıl dayanıyon anlamıyom

handa buldum betacim yazmis rende mikrosda görülmüs :)

Bu rendeden gördüm ben migrosta ama çok pahalıydı 16 TL de bi rendeye veremedimm

[

winebir dantellerin el emeklerinn çok güzeller annecinin ellerine kollarınaa sağlıkk :lepi:

canım sağolasın...ben dantel sevmem aslında...ama annem yapmış bu yüzden alacağım hepsini:)) nasıl olsa ben yapamam..çocuklarıma bırakırım:)))
kızlar ütü almak istiyorum..tefalin kazanlı olanlarından ama onlar da model model önereceğiniz bir model var mı?
1 ekim tarihi itibariyle elektronik eşyaya ve daha bir sürü şeye %10 zam geliyormuş..zam gelmeden alayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…