çok şekermiş yaaçooook tatlı bi pikeymiş yaaa
anneme bi gösterem bunu yapılabilir belki en kötü kırmızı çiçek yapsın yeter :)
:lepi: şimdilik devam kızlar, takılmayın bence de.bence şimdilik devam edelim ısrar edilirse yeni bi topic açarız :lepi: dert etmeyin
benmkideılgısı yok ama yarım kg kıymam var sabah cıakrdm buzluktan aksam bı ksıyla köfte yapı buzluga atcam ama kalanıylada kıymalı ne yapsam fıkır ıstıoym ekstra bısey almadan ama
ay cnm ben evımberbatta olsa mutfagımı duzeltmeden cıkmam sevmıyom hiç
heheheyürü yemek topigine seni seniiiiilmaz:
dunku konusmaları tek tek sılmısler cnmKızlar geçmişi okumadığım için anlayamadım uyarı falan mı aldık nedir mesele
ben de, güya izindeyim ama sabah kalktım stok raporu hazırladım, müdürüme mail attım :)) annem de kızıyo bu ne biçim izin, rahat bırakmıyolar seni diye :))
canım yufkan varsa avcı boregi yapabilirsin, kadınbudu kofte yapabilirsin(cok severim), sosyete mantısı yapabilirsin
bulasık falan yok canım aslında, bayramdan dondugumuzden beri evde hiç yemek yemedik zaten ama dagınık işte yerleşmesi gereken seyler var of ya, camasır cok fazla ya akannehir
oha lanyazarım olm benn
ısterse sılınsın ınsan hatrı sormak yasakta aksam ne ettığımızı sormakta mı yasak
yazdım rapor ettım
esma 155 48 kılo ıdım
oructan cıktım 42 falanımdır
27 beden gıyerdım 26 oluyo artık:sinifsinif:
yine mi aynı şeyler...
bari snunu birde geyik ekleyelimde tam olsun..
o zamn mesajlar silinmez belki.
tonlarca geyik topiği var bana göre saçma olan.
bence sakın başak konu açmayın.
bir çok kere gördük,herkes buraya alışmış ...
biraz sabredelim...
ayrıca selam eder gözleinizden ööperim
20 tl bı yelek tarzı bısı aldım ama bıraz gecelık gıbım
askım beğenmedı bıdaha bensz bı yerden bısı alma dedı
hatta ılk gorduğunde bu ne gecelık mı benım ıcın mı aldın :jeyyar: falan
bugun değiştrcem onu
esmy kıymalı makarna yada kıymalı yumurtada yapabilirsin, aklıma geldikce yazarım ben sana.
benim aksama yemegim tatlım herseyim hazır, anneler sagolsunlar, hatta zeytinyaglı sarmam bile var zemuszemus
resım mı eklerdım ama suan yanımda ve mağaza yolumun ustunde eve gıdıp cekp tekrar evden cıkıp onca yol gıdılır mı
aksam bıde mağaza kapanmadan gtmem lazım
yarın askımın yanına gıderem ctesıde işe gelmem
tuhh ya keske cekseydım
kıymalı patateste olur canım ama ben nasıl yapılır bilmiyorum, yani daha dogrusu biliyorum ama daha once hiç yapmadım canım
burcuuuuuu kocacını yuvanı özlemediiiinimiiii bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?