başıyazmalı kız süperlermiş
ama ben iştn çıkana kadar anca çöpleri kalıo yaaaa
Kızlar günaydın, hayırlı cumalar
Artık son tünele girdim bu akşam kına gecem var yarın da düğünüm, Allahım utandırmasın inşallah, bana çok dua edin lütfen:sinifsinif:
Ayakkabımın altını hazırladım çektim hemen şimdi yüklücem size, eğer unuttuklarım varsa kusura kalmayın, eğer ekletmek isteyenler varsa yazsın gelip bakabilirsem eklim zemuszemus
yarın bim'e bunlar geliomuş bakalım bakalım
döverım he o nedemekgünaydın hatunlar bir geçmişi okuyayım gerçi eskisi gibi keyif almıyorum ben nedense ya ama sizleride merak ediyorummm offffakannehir
resımmı ekledın bızde ısterekresim görüniymii
burda benziyosmu emin olamadım gerçiii :uhm:
yok kız sanırım sen yorum yazmadınhımm benim aldıım bütün sarımsak ezicileri kötüydü yaa hiç işe yaramıolar, aşkımda dalga geçio zaten sarımsak ezici gördükmü süs onlar süs demeye başladı artık laelaelaelaelae
baktımmm yorum yazmamışmıyım CADIARZU
benimde dikkatimi çekti iki çift olarakta çok benziyosunuz sevdiklerinizle, bizde benziyomuşuz görenler öyle diyo, ve hani laf varya birbirine benzeyen çiftler iyi anlaşır diye biz bayaaa duyuyoruz bu lafı :)))
Esmoş, teşekkür ederim, bi yere gidip gitmicemiz belli değil daha pazar günü karar vericez ama gitmeyebilirz, maddi yönden :sinifsinif:
Ekim 15 felan burda olucam , senelik izindeyim
esmy cnm bayram resimlerin çok güzel çıkmış benimde ekleyeceklerim var ama yoğunum ekleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?