Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın hatunlar bir geçmişi okuyayım gerçi eskisi gibi keyif almıyorum ben nedense ya ama sizleride merak ediyorummm offffakannehir

Kızlar günaydın, hayırlı cumalar
Artık son tünele girdim bu akşam kına gecem var yarın da düğünüm, Allahım utandırmasın inşallah, bana çok dua edin lütfen:sinifsinif:

Ayakkabımın altını hazırladım çektim hemen şimdi yüklücem size, eğer unuttuklarım varsa kusura kalmayın, eğer ekletmek isteyenler varsa yazsın gelip bakabilirsem eklim zemuszemus

cnm ıns hersey ıstedıgın gıbı gelısır
ne zaman gelcen bıyere gıtcenmı
ALLAH utandırmasın

Esmoş, teşekkür ederim, bi yere gidip gitmicemiz belli değil daha pazar günü karar vericez ama gitmeyebilirz, maddi yönden :sinifsinif:

Ekim 15 felan burda olucam , senelik izindeyim

yarın bim'e bunlar geliomuş bakalım bakalım

aksama kalırmıkı acep ya
günaydın hatunlar bir geçmişi okuyayım gerçi eskisi gibi keyif almıyorum ben nedense ya ama sizleride merak ediyorummm offffakannehir
döverım he o nedemek
resim görüniymii

burda benziyosmu emin olamadım gerçiii :uhm:
resımmı ekledın bızde ısterek
yok kız sanırım sen yorum yazmadın
sagol cnm bende söle duymustum bekarken benzetırlerdı
bende kendımı avuturdum karı kocalar benzermıs derlerdı
Esmoş, teşekkür ederim, bi yere gidip gitmicemiz belli değil daha pazar günü karar vericez ama gitmeyebilirz, maddi yönden :sinifsinif:

Ekim 15 felan burda olucam , senelik izindeyim

tamam kusum yolun acık olsn suratın asık bı gelın olma resımlerde hep gul emı

kunderacım ark teklifi gönderdim kabul edermisin fotolara bende bakayım bu arada şimdiden mutluluklar cnm inşş herşey gönlünce olur

pufim opuyorumnanaktan
inşallh herşey gönlünce olur canımcım heeep gül dediğim gibi32 dişinide görmezsem fotolarla oklavayla kovalarım seni Şeniz

günaydın kızlar,

pufi inşallah herşey çok güzel geçer canım yaaaa.
nan ayakkabının altına baktım da gitmiş edayı en silinecek yere yazmışsın... o zaten evleniyor ya yavrucum beni niye yazmadın oraya :umursamaz:

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
geçmiş çooook birikmişakannehir
biraz okuyayımda geleyim bari:hulya:

günaydınlar,

bimdeki kahvaltılıkdan bende istiyorum 16,50liray miş,
anneme söylesem gidip alırmı acep :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…