Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayırlı cumalar
RABBIM herseyın bız ınsanlar için hayırlısını versın
yuvamızdan mutluluk ve sağlığı hiç eksık etmesın
doğal afetlerdenn bızlerı korusun
cocuğu olmayanlara hayırlı evlatlar nasıp etsın
işi olmayana iş aşı olmayana aş versın

pufıcım Rabbım yar ve yardımcın olsun bundan snra önune cıkan engellerı bırlıkte aşarsınız ınş
cıktığın kapıya muhtac olmayasın ınş
mutluluklar cnm

günaydın arkadaşlar size sormak istediğim bişi var yatağınızın üzerine bişi seriptemi nevresimi serdiniz yoksa direk süngerin üstünemi nevresimi serdiniz öle yaptıysanız kaymıyo mu?

süper yazmış kım ne derse desın tv hayatımızı cok hemde cok fazla etkılıyor
Türk kadınını resmen aşaalıyo tabı bu benım fıkrım ama iğrenc fılmler yerıne adam gıbı dızıler eğıtıcı dersler veren fılmler bılgı yarısmaları gezelım görelım öğrenelım gıbı programlar ıstıyorum

günaydın arkadaşlar size sormak istediğim bişi var yatağınızın üzerine bişi seriptemi nevresimi serdiniz yoksa direk süngerin üstünemi nevresimi serdiniz öle yaptıysanız kaymıyo mu?
ben su lastıklı ler varya ondan serdım
cnm arıfe gunu yazdım ama baktıhnmı yatak odalaırmzıın mobılyaları aynı derı kısmı bnmkı beyaz oldugundne bellı olmuyor ama benmmının orjınalı sıyahtı ordan bılıyorum

Mölberiiiii ne bilim kıs hiç düşünmedim not almıştım bakarak sırayla yazdım, silinir silinir kurşun kalemle yazdım kız hiç bastırmadan kaydirigubbakcemile3

Canlarım benim teşekkür ederim ya valla defa defa söyledim ama yine söylüyorum sizi seviyorum, annem şu bligisayarı kaldır diyip duruyo gelen gidenler başlar diyo ama ben sizden kopamiyrimlmaz:

Aaaaaaaaaaa bu arada kızlar heni istediğim baharatlık yok mu? O dün geldi bana, ayhh nası şaşırdım anlatamam ıstanbuldan istemiştim bulmuş getirmişler, hemen yerleştirdim pek cicoş oldu, edam canım teşekkür ederim zahmet oldu ama daha aldıracaklarım olar elbetkaydirigubbakcemile2, zarifcim de uğraştı sulfat da sormuş sağolsun teşekkür ederim kısçelerim

darkangel yatak korucuyu kullan derım
ben yengem kullanmıyo sureklı nvresm kayıyo ve yatak cok cabuk kırlenır artı belın neyım ağrır bacım
yatak korucuyu cıkar yıka ohh miszemuszemus

pufı evınde pc olcak mı

kızlar benım msn acılınca haber eder mısnız valla ıkı gundr sıkıldım hee ne doğru duzgun telde konusuyoz nede aksam nete gırmeme ızın verıyo
msn face acmam yasak
sızlerle konusamıyom anck kk var
yenı bı msn adresı alcakmışız yenı bı sıte kurcakmış benımkı
ıkımzın adına
sıtedede kendı aılelerımızın resımlerı falan olcakmış ortak dostlar falan

sen operasyonlardan başarısız dönuyosan ben ne edım
tmm tmm
bekarlarımıza hayırlı koca nasıp etsın
:Saruboceq:amın demeyen evde kalsın:Saruboceq:

AMIN AMIN AMIN:kedi:
Kıs dun gece operasyon vardı...ıkısıde hakan dı bırbırıne karstrdımkafamçokkarıştı
meger oncekı hakanla konusmusum ben yenı hakan sandım...
buara yogunum sen dua etdelikafadulden

canım ya allah yardımcın olsun sana mutluluklar dılıyorum sımdıden

Möcük pc var ama net yok, ancak işe başlayınca gelebilcem :sinifsinif:

Pathem, senin ismini yazmışmıyım?

yuhh ayı kac operasyon bırden edıyon
ama genede ıyısın hakan desende hangısı cakmazlar ya bırı ahmet bırı mehmet olsaydı
ısımlerı karıstrsaydın

olur dua edıyommm bı koca nasıp olsun 7 kocalı hurmuz olma

pufı yaz onu bacımmm ebru dıe en sılıncek yere ınş oda gıtck kız kaldı evde yaa
yaşı var bı 30 :roflol:

günaydın kızlar nasılsınız?
puficim canım mutluluklar, hersey gonlunce olsun sadece gul, eglen ve mutlu ol; her saniyenin tadını cıkar sonuna kadar emi canım. dualarımız seninle, herseye bosver olurmu canım bu dugun senin dugunun sen o günün prensesisin unutma ve oyle hisset ve oyle davran. yolun acık olsun canım.
kızlar birisi gamzenin yağdanlığı diye bisey eklemiş, cok guzelmiş o; nerden bulabilirimki onu ya :uhm:

DarkAngel az kalmış canım seninde :asigim: bende Esma gibi önce lastikli çarşaf geçirdim yatağa sonra nevresim takımımı serdim zemuszemus

kıs ıkısıde aynı ısım ama gene karstı ortalık neysekı ucuz sıyırdımakannehir
ben kım 7kocalı hurmuz kım nansositososito

pufı yaz onu bacımmm ebru dıe en sılıncek yere ınş oda gıtck kız kaldı evde yaa
yaşı var bı 30 :roflol:

:mymeka:ne otuzu nanÇok üzgünüm çoook

Temem hemen yazdımzemuszemus

Möcük pc var ama net yok, ancak işe başlayınca gelebilcem :sinifsinif:

Pathem, senin ismini yazmışmıyım?

yazdın sen benı canım mehtap dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…